راهنمایی خرید Nds

شاید جنس کارتت بد است (پست بالا را ببین).
اگر مشکل با چندین بار در آوردن حافظه و فلش کارت درست نشد، شاید برنامه را اشتباه نصب کرده ای.

از نظر نصب برنامه مشکلی فکر نکنم باشه ...حالا یه عکس هم میذارم واسه اطمینان ;)
به نظر شما اشکال از DSTT هست یا رم ؟ :(
2ibp1fc.jpg

گفتم که گیم پلی برام مهمه!
اما با این عکس هایی که من از بازی هاش دیدم یه نمه بچه گونه میزد حالا میخام بدونم این کنسول من 17 ساله رو راضی میکنه؟! یا خسته کننده میشه؟!
psp رو چه جوری تبدیل به nds کردی؟!

من خودم 25 سالمه بعد از کلی ملق زدن ds گرفتم و خیلی راضیم تنها مشکلم اینه که با وجود xbox360 و pc خیلی وقت نمیکنم ds بازی کنم.هنوز هیچ کدوم بازی ها ی جدید رو ندیدم...

در مورد اون دوستمون که با dstt مشکل دارن این جا یه سوال بپرسن:http://www.dcemu.co.uk/vbulletin/showthread.php?t=98425

با رم کینگ استون هم تست کردم ...بازم رو هون لودینگ گیر کرد
مشکل یا از DSTT هست یا از فریمور برنامه که ریختی روی مموری !
من با n5 همین مشکل داشتم که البته اول n5 عوض کرد درست نشد بعدش برنامه جدید ریختم درست شد !

مشکل یا از DSTT هست یا از فریمور برنامه که ریختی روی مموری !
من با n5 همین مشکل داشتم که البته اول n5 عوض کرد درست نشد بعدش برنامه جدید ریختم درست شد !
من ورژن اخر و یکی مونده به اخر رو دان کردم .....فکر نکنم اشکال از فریمویر باشه ;)

ds bazaye aziz mazerat mikham paridam vasate bahs vali topiki behtaraz in peyda nakardam

mikhastam bedoonam hanoozam mishe jayi ds mamooli peyda kard?
koodoom foorooshgah?
gheymatesh chande?

na gofte namoone man postaye ghabliro khoondm vali az oon moghe kheyli gozashte

mazerat mikham ke fingilish neveshtam

ds bazaye aziz mazerat mikham paridam vasate bahs vali topiki behtaraz in peyda nakardam

mikhastam bedoonam hanoozam mishe jayi ds mamooli peyda kard?
koodoom foorooshgah?
gheymatesh chande?

na gofte namoone man postaye ghabliro khoondm vali az oon moghe kheyli gozashte

mazerat mikham ke fingilish neveshtam

دی اس معمولی (فت) حدودا 130 تومنه ;)

خوب بالاخره امروز رفتم و یه DSTT و مموری گرفتم جمعا به مبلغ 70 تومن.

تو جعبه اش یه آداپتور DSTT ، یه رم ریدر و محافظ DSTT بود. مموری هم SanDisk 1GB MicroSD گرفتم که یه آداپتور(تبدیل) SD هم داشت که به کار هم نمیاد.

اول مموری مایکرو اس دی رو تو رم ریدری که تو پک DSTT بود گزاشتم و کردم تو اونجای USB! ویندوز هم بلافاصله شناختش و یه درایو واکرد.

آخرین ورژن TTMenu OS که 1.14 باشه رو از اینجا و MoonShell 1.71 رو هم از اینجا دان کردم و تو روت رم کپی کردم. چندتا بازی و Opera رو هم کپی کردم.

بعذش رم ریدر رو از کامپیوتر جداکردم و رم رو درآوردم و کردمش تو DSTT و اون رو هم زدم به SLOT1 کنسول.

DS رو روشن کردم و الآنم دارم تستش میکنم.

تاحالا همه چی رو اجراکرده جز اُپرا که اونم به خاطر نداشتن مموری تو اسلات2 هست.

امیدوارم برام مشکلی پیش نیاد و بقیه هم که مشکل دارن حاجن رواشن! الهی آمیـــــن D:

دوستان حرفه ای! در زمینه DS می توانند به نصب برنامه YSMenu روی DSTT یک منوی file browser مانند داشته باشند که قابلیتهای زیر را دارد:
1- اجرای بازیها و برنامه ها
2- گرفتن بکاپ از ذخیره بازیها
3- حذف یازیها، برنامه ها و ذخیره ها
4- امکان رفتن به منوی اول DS که در آنجا تنظمیات را هم می شد انجام داد.
موفق باشید

خوب بالاخره امروز رفتم و یه DSTT و مموری گرفتم جمعا به مبلغ 70 تومن.

تو جعبه اش یه آداپتور DSTT ، یه رم ریدر و محافظ DSTT بود. مموری هم SanDisk 1GB MicroSD گرفتم که یه آداپتور(تبدیل) SD هم داشت که به کار هم نمیاد.

اول مموری مایکرو اس دی رو تو رم ریدری که تو پک DSTT بود گزاشتم و کردم تو اونجای USB! ویندوز هم بلافاصله شناختش و یه درایو واکرد.

آخرین ورژن TTMenu OS که 1.14 باشه رو از اینجا و MoonShell 1.71 رو هم از اینجا دان کردم و تو روت رم کپی کردم. چندتا بازی و Opera رو هم کپی کردم.

بعذش رم ریدر رو از کامپیوتر جداکردم و رم رو درآوردم و کردمش تو DSTT و اون رو هم زدم به SLOT1 کنسول.

DS رو روشن کردم و الآنم دارم تستش میکنم.

تاحالا همه چی رو اجراکرده جز اُپرا که اونم به خاطر نداشتن مموری تو اسلات2 هست.

امیدوارم برام مشکلی پیش نیاد و بقیه هم که مشکل دارن حاجن رواشن! الهی آمیـــــن D:
منم دقیقا همین کار رو کردم ولی نمیدونم چرا به قول معروف صفرا فزود:(
تا الان که جمیعا میگن DSTT من خراب ...خدا کنه یارو پس بگیره :((

منم دقیقا همین کار رو کردم ولی نمیدونم چرا به قول معروف صفرا فزود
تا الان که جمیعا میگن DSTT من خراب ...خدا کنه یارو پس بگیره
به نظر من که DSTT کارت خوبی به نظر نمیاد !!
الان هرکی N5 داشته مشکلی نداره ! من خودم هم دارم راضی هستم کارت خوبی هست !!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or