راهنمایی خرید Nds

khob dustan man behetun ye seri etelaate kaamel midam omidvaram ke bedard bekhore
bebakhshid ke fonte farsi ham nadaram .
gb= gameboy
gba= gameboyadvanced
anvaae copy khor kardane Nintendo DS
1) flash kardan
ke ds ro baaz mikonan va copy khoresh mikonan
2)m3
mese ye adapter hasesh ke toye Slote baazi mikhore va tush be vasile ye Micro SD card ke ta 2Gb ham suppurt mikone mitoonin shoma baazi ya Sound ya Video berisin
3)R4
daghighan mese M3 vali ta 4 gb ro suppurt mikone

un doostemoon ke Ps dare mikhad befrushe DS bekhare
age hack shodasho bekhari miarse chon baaziash taghriban koochikan masalan as 4 mb ta 30 mb 40 mb,
mitooni baziharo rahat download koni baazi koni
khob inam begam ke PSP chise jalebi nis chon adam as ye console Portable graphice bala nemikhad balke gameplaye e saade va khoob mikhad
man khodam karte R4 ro kharidam hodoode 80€
kheli ham raaziam

age bazam soali dashin begin

• Like
Reactions: che-jaleb
khob dustan man behetun ye seri etelaate kaamel midam omidvaram ke bedard bekhore
bebakhshid ke fonte farsi ham nadaram .
gb= gameboy
gba= gameboyadvanced
anvaae copy khor kardane Nintendo DS
1) flash kardan
ke ds ro baaz mikonan va copy khoresh mikonan
2)m3
mese ye adapter hasesh ke toye Slote baazi mikhore va tush be vasile ye Micro SD card ke ta 2Gb ham suppurt mikone mitoonin shoma baazi ya Sound ya Video berisin
3)R4
daghighan mese M3 vali ta 4 gb ro suppurt mikone

un doostemoon ke Ps dare mikhad befrushe DS bekhare
age hack shodasho bekhari miarse chon baaziash taghriban koochikan masalan as 4 mb ta 30 mb 40 mb,
mitooni baziharo rahat download koni baazi koni
khob inam begam ke PSP chise jalebi nis chon adam as ye console Portable graphice bala nemikhad balke gameplaye e saade va khoob mikhad
man khodam karte R4 ro kharidam hodoode 80€
kheli ham raaziam

age bazam soali dashin begin
ممنون از شما.
بعد شما كجا هستين؟استراليا؟
الان شما اطلاعي از قيمت اين كنسول در بازار دارين؟
بعد كيفيت اهنگ درش چطور هست؟
چه فرمت هايي رو ساپرت ميكنه؟
بازم ممنون.

khob . gheymate DSlite ro daram 145 euro e
keyfiate ahangesh chie ,ino motevajeh nemisham. age manzur play kardane Ahange ke bayad aval 1 crack bokonin bad be player tabdil mishe , khodavakili ham playere khoobi dare
taghriban mese Winamp hamaro suppurt mikone
manam otrisham na ostralia
4kerim

• Like
چند تا سوال:
فلش کارت gba چی هست؟بازی های gba چی هست؟
منظورت از اینکه برای ds بازی کم هست ولی برای gba بازی زیاد اومده چی هست؟
ds آیا جزو game boy ها هستش؟
ds لایت با معمولی چه فرقی داره؟
آیا می شه باهاشون چند نفره بازی کرد؟
منظور از کپی خور بودن چیه؟
منظور از وسایل هک چیه؟
تست 84 عزیز ایا تو ایران هستی یا خارج از کشوری؟
(اخری خصوصی هستش می تونی جواب ندی)
جواب اینها را کسی نمیده؟:(

جواب اینها را کسی نمیده؟:(

khob
ok
javabe soala e shoma agha mohsen
GBA yani hamoon gameboye khodemoon ( normal ya advanced) bazi ziad darae chon saalhaaye saale ke hasesh
mimoone bazihaye DS ke hodoode 660 onvanan vali khob fekr nemikonam hamash tu iran ghabele dastresi bashan hata innja too europa ham kheli as baazihash nis chon vaghat editione japoni va koreaish omade
copy khor budan yani inke ya be vasile ADAPTER ya be valiye FLASH kaari mikonan ke ba ye ROM e dige ya tooye SLOT 1 ya SLOT 2 e DS beshe bevasile SD ( ya micro SD) baazi haro as rooye Computer(( internet)) rikht ruye NDS vaa baazi kard va poole baazi nadad
bale mishe ba chand nafar baazi kard be sharte inke una ham DS dashte bashan!!! va ba wirelesslan mishe baazi kard jalebish ine ke agar tarafe dovom baaziro nadashe bashe hamzaman baazi barash as ruye DS e nafare AVAL download mishe , vali faghat taa mogheyi ke ye connectione Wireless beyneshun baashe .
vvasalaye hack mamoolan tashkil shode as 1 adapter ( m3 ya R3 ya harchie dige)
ye doone SD ya MICRO SD
va Bazihaye roo internet ( ya rooye CD)
omidvaram hame soalato javab gererefte bashi
mohsen jan
ciao

فلش کارت gba چی هست؟بازی های gba چی هست؟

دستگاهی هست که شبیه بازیای معمولی GBA هست و روی آن شما ROM های بازیها رو ریخته و اونو داخل GBA میزارین و حالشو میبرین. مثله PSP که روی memoryاش میان و بازی میریزن, واسه DS/GBA هم دستگاه هایی هست که به کامپیوتر وصل میشه و روی اون بازی میریزین.
البته برای DS نکاتی دیگه ای رو هم باید رعایت کنین و در واقع به 2دستگاه نیاز دارین ولی برای GBA ساده تر بوده و با یک FlashCart کارتون راه میفته. (کاش کار من هم راه بیفته ...)

منظورت از اینکه برای ds بازی کم هست ولی برای gba بازی زیاد اومده چی هست؟
چون GBA حدود 4سال قدیمی تر از DS هست, بدیهیه که بازیای بیشتری براش اومده باشه.
به چند نکته توجه داشته باش:
اول اینکه سرعتی که داره بازی برای DSمیاد از زمان مشابهش برای GBA بیشتره, برای اثبات این حرف به این اشاره میکنم که بازیای DS از 1000 تو این مدت کم گذشت ولی GBA بعد از حدود 5سال نزدیک به 2800 شده. (البته این اعداد تعداد بازی نیست, بلکه تعداد release های بازی برای region های مختلف هست)
نکته دیگه اینکه با خرید DS شما توانایی بالقوه برای بازی های GBA رو با تصویر خیلی بهتر دارید.
باز اینکه تعدادی از flashcartهای هک DS توانایی اجرای بازیای GBA رو دارند.

ds آیا جزو game boy ها هستش؟
نه, DS آصلا ادامه دهنده راه GBA نبوده و آخرین عضو خانواده GBA ها همانا GameBoy Microمیباشد که سایز کوچکی داشته (اندازه یه نوکیا 1100) و همچنین نسخه بهبود یافته GBA SP که از سری جدید LCD ها موسوم به Backlit آستفاده میکند و نور بسیار بهتری از نمونه های قبلی خود ارائه میکند,مشابه سیستم LCD در DS Lite

ds لایت با معمولی چه فرقی داره؟
ُِDS Lite

آیا می شه باهاشون چند نفره بازی کرد؟
بله, هردو این امکان رو دارن. DS بوسیله WiFi و GBA بوسیله سیم, موسوم به Linkage.
اصلا مگه میشه Nintendo یه کنسول بده و Multi نداشته باشه؟ ای بابا ...

منظور از کپی خور بودن چیه؟
یعنی دستگاه شما قابلیت اجرای بازیهای کپی رو داشته باشه ولی در مورد DS و GBA غیر از یه حالت خاص, همه دستگاه های نو قابلیت استفاده از FlashCart ها رو دارند. پول اضافه به فروشنده برای این کار نپردازید.

منظور از وسایل هک چیه؟
منظور دم و دستگاهی است که مردمانی مانند من و شما از آن برای اجرای بازیهای کپی بر روی سیستم مورد نظر بکار میبرند و از دید شرکت های آدمیزادی, عمل بسیار شنیعی شمرده شده و به صنعت گیم ضربه های مهلک وارد کرده و گویند که میاموتو فرموده هرکه از این آت و آشغالها (بخوانید لوازم هک) استفاده کند از ما نیست.
جدا از شوخی یا جدی, شما صفحات قبل رو به فیض میرسوندین جواب هاتون رو میگرفتین, دیدم انگار اینکاره نیستین, گفتم دیگه ...
ولی توضیح بیشتر در مورد هک کردن DS رو از من نخواه که چندین و چند بار توضیح داده ام. یه تورقی در بخش DS بفرمایید.

تست 84 عزیز ایا تو ایران هستی یا خارج از کشوری؟
من خیلی وقته عمرم رو دادم به شما. امرتو بوگو.

Wiiرایش: این پست ها رو بخون: این , این برای مقایسه DS Phat و DS Lite
, این,
این واسه نظر یه خدا بیامرز در مورد بازیاش,
این تاپیک هم که شاخی بود.

آخرین ویرایش:
سلام
من از دنیایه ds خیلی نمیدونم ولی می خوام اگه بشه یه ds با super card بگیرم
کسی در این فرم این کارو کرده
بازیها با پسوند .nds رو اجرا کزده
چون من این جور که خودم با super card تست کردم فقط فایل هایه .gba رو میاورد
ولی در این عکس ها میبینم که زده Super Card Ds مثله اینکه علاوه بر super card
به چیزی مانند passkey احتیاجه
دستان منو راهنمایی کنید

• Like
پیشنهاد

به نظر من اگه میشه یک نفر(مثل آقای test84 که اطلاعاتش در مورد NDS بیشتر است)یک تاپیک کلی در مورد NDS بزنه و در مورد همه چیزای اون توضیح بده.از جمله مدل هاشو.... مثل تاپیکی که اقای lichking در مورد Xbox360 زده سوالات متداول و مهم قبل از خرید Xbox360 (حتما خوانده شود!) تا این کنسول ناشناخته(منظورم تو ایران هست)یکم جا بیفته.و از جواب دادن به سوال های تکراری (مثل قیمت و کپی خور شدن و ...) راحت بشید. در این زمینه اگه مدیران سایت هم کمک کنند خیلی خوب میشه.;)
با تشکر

• Like

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or