خوب تو تاپبکای دیگه به طور پراکنده در مورد ds یه چیزایی نوشته اگه کسی کامل بلده بیاد یه پست تو این تاپیک بده خیال همه رو راحت کنه.
1.فرق lite با معمولی
DS lite هم از نظر حجم از DS phat کم حجم تره، هم عمر باطریش تا حدودی بهتره، هم روشنایی صفحه قابل تنظیمه. الان دیگه DS phat تولید نمیشه. که چندان هم چیز بدی نیست
2.اگه نور ds معمولی تنظیم نمیشه یعنی مثل gba معمولی نورش خیلی کمه و اذیت می کنه؟
راستش چون من خودم ندیدم نمیتونم نظر بدم ولی تا حالا شکایتی از کسی ندیدم.
3. ds مثل دستگاه های دیگه region protection داره؟
نه DS بصورت Region Free هست.
5.انواع supercardهای slot1 کدوما هستن؟
کارتهای R4 و M3 از یک کارخونه هستند که بنظر میرسه بهترین کارتها باشند، G6 هم مثل اینکه کارت بسیار خوبیه، ولی مموری داخلی داره.
6.انواع supercard های slot2 کدومها هستن؟
مدلهای مختلفی هست خود G6 مدلهای Slot 2 داشته M3 هم همینطور ولی بدی این کارتها احتیاج به Pass Me و Flash و ... است
7.تو انواع supercardها اصل و تقلبی وجود داره یا همشون یکی هستن؟
خود کارتها اصل هستند ولی بعضی وقتها ممکنه مموری که باهاش میدن تقلبی باشه
8.نمیشه از رم موبایل تو ds کمکی گرفت؟
اگه MicroSD باشه چرا ولی ممکنه با رمهای چین و اینا زیاد خوب کار نکنن
9.کیفیت ساخت ds چطوره یعنی چند سال میمونه؟دکمه هاش خوب ساخته شدن؟
باز من برحسب شنیده ها میگم که بنظر میرسه که کیفیت خوبی داشته باشه یکبار صفحه لمسیش رو تحت فشار شدید قرار دادن باز هم کار کرد، ولی بعضی از DS ها گویا محل اتصال دو صفحه شون ترک میخوره که بنظر نمیرسه مشکل همه گیری باشه
10.اگه ds مون به مشکلی خورد تو ایران جایی تعمیر میشه؟
نمیدونم ولی زیاد امیدوار نباش
11.آیا از این supercradها میشه برای همیشه استفاده کرد یا با اومدن بازیهای جدید ممکنه به این کارت های در آینده قدیمی شده نخوره؟
از اونجایی که عمل این کارتها بیشتر نرم افزاریه هیچ مشکلی ندارند و با قدیمی ترین Supercard هم باید بتونی همه بازی های DS رو اجرا کنی. اگه بهتر نشن بدتر نمیشند مثلا R4 در Firmware جدیدش Download Play رو به قابلیتهای کارت اضافه کرد
12.در مورد اینکه ds برای اجرای بازیهای دانلود شده به جز supercard به چیز دیگه ای هم نیاز داره یه توضیحی بدین
با Slot 1 نه ولی با Slot 2 چرا باید بعضی بازی ها Patch شن و Pass Me داشته باشی و غیره.
13.ds در چه رنگ هایی عرضه شده؟
هر رنگی بگی، نینتندو رو که میشناسی :cheesygri تو ایران من بیشتر مشکی صورتی و کرم دیدم.
14.هدفونهای معمولی به ds می خوره یا مثل موبایل هدفون مخصوص داره؟
نمیدونم:cheesygri
15.چند تا فروشگاه در زمینه فروش ds معرفی کنین
کنج پایتخت، کیش تو تجریش و چند جا دیگه
16.چون قیمت تو ایران بی سروته هست در موردش سوالی نمی پرسم
اتفاقا به نسبت این که Wii رو 400 تومن میدن زیاد بد نیست 150 تو کیش تجریش
17.بازیهای gba رو ساپورت می کنه؟اگه می کنه میشه دانلود کرد و بازی کرد یا باید اصلش باشه؟
اصلشو که راحت ساپورت میکنه. اگه کارت Slot 2 بگیری میتونی داونلود هم بکنی کارتهای Slot 1 ولی GBA Rom ساپورت نمیکنن