راهنمایی خرید Nds

سلام شما باید Firmware سوپر کارتتو بستگی به مدلش از توی این سایت داونلود کنی. ولی بعد از اون هم باز به یک کارت Passkey احتیاج داری که فکر کنم یه خورده از گرفتن کارت جدید ارزونتر در بیاد ولی زیاد توصیه نمیکنم بخاطر 10 ، 15 هزار تومن این کارو بکنی، بدبختی هاش زیاده.

من دیروز زنگ زدم به شادی گفتم کارتریجی برای دی اس داری که توش کارت اس دی بره، گفت نه.
بعدش گفتم میارین؟ گفت توی بارمونه تا هفته ی دیگه میرسه...
حالا باید دید واقعاً میاره یا نه... حالا من سعی میکنم هر روز یه زنگ بزنم بگم داری یا نه تا بالاخره بیاره. شما هم اگه این کار رو بکنین بهتر هم میشه. چون میبینه درخواست زیاده و حتماً میاره...

تمامی سوالات مربوط به ds قبل از خرید

خوب تو تاپبکای دیگه به طور پراکنده در مورد ds یه چیزایی نوشته اگه کسی کامل بلده بیاد یه پست تو این تاپیک بده خیال همه رو راحت کنه.
1.فرق lite با معمولی
2.اگه نور ds معمولی تنظیم نمیشه یعنی مثل gba معمولی نورش خیلی کمه و اذیت می کنه؟
3. ds مثل دستگاه های دیگه region protection داره؟
4. اگه کپی خور بشه قفل region protectionش باز میشه؟
5.انواع supercardهای slot1 کدوما هستن؟
6.انواع supercard های slot2 کدومها هستن؟
7.تو انواع supercardها اصل و تقلبی وجود داره یا همشون یکی هستن؟
8.نمیشه از رم موبایل تو ds کمکی گرفت؟
9.کیفیت ساخت ds چطوره یعنی چند سال میمونه؟دکمه هاش خوب ساخته شدن؟
10.اگه ds مون به مشکلی خورد تو ایران جایی تعمیر میشه؟
11.آیا از این supercradها میشه برای همیشه استفاده کرد یا با اومدن بازیهای جدید ممکنه به این کارت های در آینده قدیمی شده نخوره؟
12.در مورد اینکه ds برای اجرای بازیهای دانلود شده به جز supercard به چیز دیگه ای هم نیاز داره یه توضیحی بدین
13.ds در چه رنگ هایی عرضه شده؟
14.هدفونهای معمولی به ds می خوره یا مثل موبایل هدفون مخصوص داره؟
15.چند تا فروشگاه در زمینه فروش ds معرفی کنین
16.چون قیمت تو ایران بی سروته هست در موردش سوالی نمی پرسم
17.بازیهای gba رو ساپورت می کنه؟اگه می کنه میشه دانلود کرد و بازی کرد یا باید اصلش باشه؟
18.هر چیزی که از قلم افتاده و به نظرتون مفید میاد...
بسم الله...

راستش خود DS رو خیلی کم میشه تو اینجور سایتها پیدا کرد، اگرم پیدا کنی قیمت یه خورده بالاتر میدن، من الان قیمت پاساژ کیش تجریش رو دارم میده 150 که بنظر من زیاد بد نیست با توجه به اینکه Wii رو 400 تومن میفروشن. مثل اینکه سایت Divineo از ایران Credit قبول نمیکنه فقط حوله بانکی میگیره، اگه میخوای بگو برات شماره حساب و اینا شو بگم یه تحقیقی بکنی ببینی بانکها قبول میکنن یا نه ولی اون یکی سایت از Paypal میگیره، ولی متاسفانه الان ذخیره اش تموم شده من منتظرم دوباره بیاره تا من خودم بگیرم.
آدرس قسمت M3 simply در Deal Extreme

http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.3179

اینم مشخصات بانکی سایت Divineo

می شه هر وقت گرفتی یه خبری ام به ما بدی

می شه هر وقت گرفتی یه خبری ام به ما بدی

سلام

حتما، از شانس ما کارخونه R4 چند وقتی مثل اینکه دچار مشکل شده بوده، همه سایتها تموم کردن اونهایی هم که دارن قیمت چرت و پرت میدن، مثل اینکه مشکل برطرف شده و کم کم سایت ها دارن دوباره میارن به محض اینکه سفارش دادم و بدستم برسه خبر میدم.

خوب تو تاپبکای دیگه به طور پراکنده در مورد ds یه چیزایی نوشته اگه کسی کامل بلده بیاد یه پست تو این تاپیک بده خیال همه رو راحت کنه.

1.فرق lite با معمولی

DS lite هم از نظر حجم از DS phat کم حجم تره، هم عمر باطریش تا حدودی بهتره، هم روشنایی صفحه قابل تنظیمه. الان دیگه DS phat تولید نمیشه. که چندان هم چیز بدی نیست

2.اگه نور ds معمولی تنظیم نمیشه یعنی مثل gba معمولی نورش خیلی کمه و اذیت می کنه؟

راستش چون من خودم ندیدم نمیتونم نظر بدم ولی تا حالا شکایتی از کسی ندیدم.

3. ds مثل دستگاه های دیگه region protection داره؟

نه DS بصورت Region Free هست.

5.انواع supercardهای slot1 کدوما هستن؟

کارتهای R4 و M3 از یک کارخونه هستند که بنظر میرسه بهترین کارتها باشند، G6 هم مثل اینکه کارت بسیار خوبیه، ولی مموری داخلی داره.

6.انواع supercard های slot2 کدومها هستن؟
مدلهای مختلفی هست خود G6 مدلهای Slot 2 داشته M3 هم همینطور ولی بدی این کارتها احتیاج به Pass Me و Flash و ... است

7.تو انواع supercardها اصل و تقلبی وجود داره یا همشون یکی هستن؟

خود کارتها اصل هستند ولی بعضی وقتها ممکنه مموری که باهاش میدن تقلبی باشه

8.نمیشه از رم موبایل تو ds کمکی گرفت؟

اگه MicroSD باشه چرا ولی ممکنه با رمهای چین و اینا زیاد خوب کار نکنن

9.کیفیت ساخت ds چطوره یعنی چند سال میمونه؟دکمه هاش خوب ساخته شدن؟

باز من برحسب شنیده ها میگم که بنظر میرسه که کیفیت خوبی داشته باشه یکبار صفحه لمسیش رو تحت فشار شدید قرار دادن باز هم کار کرد، ولی بعضی از DS ها گویا محل اتصال دو صفحه شون ترک میخوره که بنظر نمیرسه مشکل همه گیری باشه

10.اگه ds مون به مشکلی خورد تو ایران جایی تعمیر میشه؟

نمیدونم ولی زیاد امیدوار نباش

11.آیا از این supercradها میشه برای همیشه استفاده کرد یا با اومدن بازیهای جدید ممکنه به این کارت های در آینده قدیمی شده نخوره؟

از اونجایی که عمل این کارتها بیشتر نرم افزاریه هیچ مشکلی ندارند و با قدیمی ترین Supercard هم باید بتونی همه بازی های DS رو اجرا کنی. اگه بهتر نشن بدتر نمیشند مثلا R4 در Firmware جدیدش Download Play رو به قابلیتهای کارت اضافه کرد

12.در مورد اینکه ds برای اجرای بازیهای دانلود شده به جز supercard به چیز دیگه ای هم نیاز داره یه توضیحی بدین

با Slot 1 نه ولی با Slot 2 چرا باید بعضی بازی ها Patch شن و Pass Me داشته باشی و غیره.

13.ds در چه رنگ هایی عرضه شده؟

هر رنگی بگی، نینتندو رو که میشناسی :cheesygri تو ایران من بیشتر مشکی صورتی و کرم دیدم.

14.هدفونهای معمولی به ds می خوره یا مثل موبایل هدفون مخصوص داره؟

نمیدونم:cheesygri

15.چند تا فروشگاه در زمینه فروش ds معرفی کنین

کنج پایتخت، کیش تو تجریش و چند جا دیگه

16.چون قیمت تو ایران بی سروته هست در موردش سوالی نمی پرسم

اتفاقا به نسبت این که Wii رو 400 تومن میدن زیاد بد نیست 150 تو کیش تجریش

17.بازیهای gba رو ساپورت می کنه؟اگه می کنه میشه دانلود کرد و بازی کرد یا باید اصلش باشه؟

اصلشو که راحت ساپورت میکنه. اگه کارت Slot 2 بگیری میتونی داونلود هم بکنی کارتهای Slot 1 ولی GBA Rom ساپورت نمیکنن

سلام

حتما، از شانس ما کارخونه R4 چند وقتی مثل اینکه دچار مشکل شده بوده، همه سایتها تموم کردن اونهایی هم که دارن قیمت چرت و پرت میدن، مثل اینکه مشکل برطرف شده و کم کم سایت ها دارن دوباره میارن به محض اینکه سفارش دادم و بدستم برسه خبر میدم.

thanks
ایول بالاخره یه پایه پیدا کردم
اخه تو هر فرومی و پیش هر کی از دی اس صحبت می کردم یا محلم نمی ذاشت یا می گفت :
اسگل دی اس چیه برو psp بگیر

یعنی اصلا m3.r4 اینا تو ایران نیست
کسی از دوستان ds ش رو میفروشه کپی باشه با m3
این جا یه چیزی داره به نام supercard با این میشه این کارو کرد
supercard-cf.jpg

http://www.farman-rayaneh.com/NINTENDO%20DS,%20GBA%20&%20ACCESSORIES.htm

بله، با سوپر کارت می توان هر بازی مربوط به ds را از اینترنت گرفت و پس از پچ کردن، روی حافظه sd ریخت و در سوپرکارت گذاشت و بازی کرد، اما 2 نکته وجود دارد:
1- باید ds شما کپی حور شده باشد (مثلا توسط فروشگاه یگانه)
2- مثل اینکه روی ds lite این مدل کار نمی کند (من مطمئن نیستم و فقط شنیده ام)

بله، با سوپر کارت می توان هر بازی مربوط به ds را از اینترنت گرفت و پس از پچ کردن، روی حافظه sd ریخت و در سوپرکارت گذاشت و بازی کرد، اما 2 نکته وجود دارد:
1- باید ds شما کپی حور شده باشد (مثلا توسط فروشگاه یگانه)
2- مثل اینکه روی ds lite این مدل کار نمی کند (من مطمئن نیستم و فقط شنیده ام)

یعنی نیازی به passkey نیست

آقا من آخرش نفهمیدم با سوپر کارت میشه یا نه؟ آخه یه جا میگین نمیشه، یه جا میگین سخته، یه جا میگین میشه یه جا...
حالا یه چیز دیگه. اینکه وقتی یه بازی رو دانلود کردیم، همون فایل دانلود شده رو باید بریزیم توی Sd یا باید کار خاصی روش انجام داد؟

سوالها؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

بی مقدمه!:eek:

1- دی اس به اینترنت وصل میشه؟

2- اگه میشه چجوری؟

3-تو ایران قابل استفاده هست؟

4- با چه مرورگری وصل میشه؟

5- میشه یه عکس از صفحه ی اینترنتش یه عکس بذارین؟(وقتی وصله!)

فعلا همینارو بجوابید:cheesygri:love:!!:biggrin1:!!!

این جا یه چیزی داره به نام supercard با این میشه این کارو کرد
supercard-cf.jpg

بیشتر برای gba مورد استفاده قرار میگیره ;) ولی...
آقا من آخرش نفهمیدم با سوپر کارت میشه یا نه؟ آخه یه جا میگین نمیشه، یه جا میگین سخته، یه جا میگین میشه یه جا...
حالا یه چیز دیگه. اینکه وقتی یه بازی رو دانلود کردیم، همون فایل دانلود شده رو باید بریزیم توی Sd یا باید کار خاصی روش انجام داد؟
سوپر کارت هم خودش مدل های خاصی داره! بله میشه اجرا کرد. بله بازی ها رو باید در سوپر کارد (کارت حافظه) کپی کنید . سوپر کارت قابلیت اجرای بازی به صورت فشرده رو هم داره ولی بهتره از حالت فشرده خارج کنید.
راهنمایی: بهتره سوپر کارت نگیری ;)

- دی اس به اینترنت وصل میشه؟

2- اگه میشه چجوری؟

3-تو ایران قابل استفاده هست؟

4- با چه مرورگری وصل میشه؟

5- میشه یه عکس از صفحه ی اینترنتش یه عکس بذارین؟(وقتی وصله!)
1-بله
2-باید اون محلی که قرار داری وایرلس(اینترنت بدون سیم) را پشتیبانی کنه.
3-بله (بعضی جا ها به صورت مجانی هست مثل فرودگاه , دانشگاه و...)
4-Opera

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or