اقا یکی یه سایت بگه برای دانلود بازیهای دی اس. من رفتم توی dgemu.com عضو هم شدم ولی می گفت باید 10 روز توی سایت فعالیت کنی تا بتونی دانلود کنی. ولی بیخاصین اجازه ی پست فرستادن بهم نمیداد واسه ی همین اکانتم رو دو بار پاک کردن. کسی جای دیگه ای رو که انقدر گیر ندن سراغ نداره؟
اسي جان!
عزيزم!
كچلم كردي!
پستش رو يه بار ديگه بخون! بعد بگو كي مسئله رو هنوز دريافت نكرده!
بعد از "- من دقیق یادم نیست ولی فکر کنم پاساز". عمرا هنوز مطلبو گرفته باشي!
-----
كسي واسه G6 دستو پا نزده!
شما گزينه بهتري سراغ داري رو كن.
ببین میگم نگرفتی همینه دیگه!!
یه بار تبریز بیای متوجه میشی من چی میگم!!
--------------------------------------
جان هر کسی دوست داری یه بار هم که شده یه بار درست روش کپی خور کردن DS و DS lite رو توضیح بده!!
تو تبريز هم ميگن پاساج، در ضمن من پاساژ رو تو پستش نميگم، كلمه بعديش رو ميگم.
---------
تو تاپيكش بپرس، هرچي ميدونستم رو گفتم، ابهامت كجاس؟ (از نقاط ابهام ميتوني مشتق بگيري!)
آقا شرمنده کیشو میگم
در ضمن نمیدونم چرا ویرایش گم شده
در ضمن من ز یا به عبارتی je یا g یا همونی که شما باهاش مینوسین پاساز رو ندارم
در ضمن تو تبریز میگن پاساش نه پاساج یا پاساچ
قربونت برم كلمه پاساژ رو نميگم اصلا! : (
---------
يگانه رو نميدونم. ازش چيزاي خوبي دوستم بهم نگفت، منم پيشش نرفتم. يكي شمارش رو بده بد نيست. ميگن تو مايه هاي يزيد بازيه طرف، راست و دروغش دست خودش.
تبلیغ یگانه که یه قرنه به اون گندگی بالای سایت هست. هم سایت داره هم توی سایتش ( که خالیه ) شماره ی تلفن و آدرس و... رو نوشته.
یه سوال در مورد ریختن بازیهای کپی توی دی اس. اون همه توضیحی که توی صفحه های قبلی دادی من که هیچی حالیم نشد. ولی یه سوال. با فلش کات gba میشه بازیهای دی اس رو اجرا کرد؟
شما منو ببخش. زبون من الكنه، فارسي هم خوب بلد نيستم. به همه اينا بي سوادي منو هم اضافه كن.
منظورت از فلش كارت GBA چيه دقيقا؟ بازي هاي GBA؟ يا روشي كه باهاش GBA رو تو ايران هك ميكنن؟
---------------
من كه به DS نميرسم، گفتم اينجا توضيح بدم شايد يكي خريد و حال كرد.
قول داده بودم كه DS Phat و DS Lite رو مقايسه كنم (من كيم كه مقايسه كنم).
مجله Electronig Gaming Monthly شماره May سال 2005 يه مقاله داره به اسمه DS VS. PSP ك من نخوندم، به اونم ميتونيد مراجعه كنيد.
ميگن ارزش يه عكس با هزاران كلمه برابري ميكنه. منم گفتم بجاي اينكه 2ساعت توضيح بدم كه اين فلانه اون بهمانه، يه سري عكس پيدا كردم كه تفاوت هارو ميتونيد ببينيد.
البته فقط در ظاهر تفاوت دارن و Gameplay و Performance و اينا همش يكي هست. باتري (باطري؟) مدل Lite قويتره و بلندگوهاش هم صداش بهتره. دكمه تنظيم Volume هم داره.
باز سؤالي بود در خدمتم. عكس1 عكس2 عكس3 عكس4 عكس5 عكس6 عكس7 عكس8
من با هك كردن GBA آشنا نيستم.
ولي GBA كارت هايي كه براي هك DS استفاده ميشه براي هك GBA هم استفاده ميشه ولي برعكسش نميشه. مثلا با G6 شما ميتوني روي GBA هم بازي اجرا كني ولي با فلش كارت هاي هك GBA نميشه روي DS بازي اجرا كرد.
ضمنا، شما بايد يه PassCard يا FlashCard هم داشته باشيد كه اجازه اجراي بازي هاي DS رو بده.
وگرنه اونطور كه من خوندم فقط ميتونيد بازي هاي GBA رو روي DS بازي كنيد.
: )