Seser.pesar
کاربر سایت
این زنه Delphine همونه که تو مسافرخونه ی ریور ووده ؟تو همون مغازه زیر زمینش تو یه جعبه هستن اگه به Delphine داده باشین
Sent from my iPhone5 using Tapatalk 2
این زنه Delphine همونه که تو مسافرخونه ی ریور ووده ؟تو همون مغازه زیر زمینش تو یه جعبه هستن اگه به Delphine داده باشین
بله درسته .این زنه Delphine همونه که تو مسافرخونه ی ریور ووده ؟
Sent from my iPhone5 using Tapatalk 2
سلام من تو اون
مرحله که باید بری پیش جادو گرا وقدرتت رو نشان بدی گیر کردم قدرت اون جادو که گلوله آبی که مال زیاد شدن صداست کار نمیکنه .چی کار کنم میشه بگید از کجا اژدهاشکار کنم؟
اون مرحله نیازی به soul ندارین . اونا به صورت مجانی چند تا قدرتو با soul به شما میدن . روی زمین زبان دراگون رو مینویسن بعد باید نگاه کنید و ابسورت کنین.سلام من تو اون مرحله که باید بری پیش جادو گرا وقدرتت رو نشان بدی گیر کردم قدرت اون جادو که گلوله آبی که مال زیاد شدن صداست کار نمیکنه .چی کار کنم میشه بگید از کجا اژدهاشکار کنم؟
( ???? WTF )x)چطور شات رو بزنم؟اون مرحله نیازی به soul ندارین . اونا به صورت مجانی چند تا قدرتو با soul به شما میدن . روی زمین زبان دراگون رو مینویسن بعد باید نگاه کنید و ابسورت کنین.
اولشم برای اینکه مطمئن بشن میگن که روی خودش شات رو بزنی تا بفهمن واقعا دراگون بورن هستی
کلا کار اسونیه سخت نگیر هر کاری میگنو انجا بده که کلی مرحله مونده
آقا کسی جواب سوال منم میدونس دمش گرم!آقا سلام یه سوال!:
میخواستم بدونم این رمز در Dead men's Respite چیه برای Activateش میپرسم
هر جا میگردم نمیدونم چی باید تنظیم کنم؟
هرموقع با پازل های این مدلی برخورد کردید برید توی Inventory بعد برید روی Claw مخصوصی که باید الان استفاده کنید.آقا کسی جواب سوال منم میدونس دمش گرم!
هرموقع با پازل های این مدلی برخورد کردید برید توی Inventory بعد برید روی Claw مخصوصی که باید الان استفاده کنید.
ماوس رو ببرید روی شکل آیتم در سمت راست
کلیک رو نگه دارید و بچرخونید آیتم رو تا زیرش رو ببنید
جواب معما اونجاست!!! :d
----
کنسول هم همینطور حالا نمی دونم اونجا کلیک چی میشه :d