راهنمایی جامع در بازی The Elder Scroll : Skyrim

چند ساعت از وقت با ارزشتونو پای این بازی با ارزش گذاشتی

• تا 50 ساعت

رای‌ها: 204 23.8%
  • تا 100 ساعت

رای‌ها: 128 15.0%
  • بالای 101 ساعت

رای‌ها: 524 61.2%

• مجموع رای دهنده‌ها
    856
سلام واقعا ممنون از راهنمایی های خوبتون میخواستم بدونم رمزی هست که از خون آشام یا گرگنما به انسان تبدیل شی و بر عکس از انسان به اونا ممنون.

سلام من تو اون مرحله که باید بری پیش جادو گرا وقدرتت رو نشان بدی گیر کردم قدرت اون جادو که گلوله آبی که مال زیاد شدن صداست کار نمیکنه .چی کار کنم میشه بگید از کجا اژدهاشکار کنم؟

اقا دستتون درد نکنه ! ... خیلی گلید .. مشکلم اساسی حل شد

سلام من تو اون
مرحله که باید بری پیش جادو گرا وقدرتت رو نشان بدی گیر کردم قدرت اون جادو که گلوله آبی که مال زیاد شدن صداست کار نمیکنه .چی کار کنم میشه بگید از کجا اژدهاشکار کنم؟

باید با روح اژدها انلاک کنیش (dragon soul)
اژدها هم تو قسمت برفی شمال نقشه زیاد هست ... بگردی پیدا میشه
۲ نقطه از بازی هم من هر موقع ازش رد میشم اژدها میبینم !! یکی اون کالج مجیک ( کالج وینترفل هه فک کنم ) که تو شمال شرقی نقشست !
یکی هم اون شهری که اول بازی که خواستن گردنتو بزنن یه اژدها بهش حمله کرد ( نزدیک ریور ووده )
...

Sent from my iPhone5 using Tapatalk 2

سلام من تو اون مرحله که باید بری پیش جادو گرا وقدرتت رو نشان بدی گیر کردم قدرت اون جادو که گلوله آبی که مال زیاد شدن صداست کار نمیکنه .چی کار کنم میشه بگید از کجا اژدهاشکار کنم؟
اون مرحله نیازی به soul ندارین . اونا به صورت مجانی چند تا قدرتو با soul به شما میدن . روی زمین زبان دراگون رو مینویسن بعد باید نگاه کنید و ابسورت کنین.
اولشم برای اینکه مطمئن بشن میگن که روی خودش شات رو بزنی تا بفهمن واقعا دراگون بورن هستی
کلا کار اسونیه سخت نگیر هر کاری میگنو انجا بده که کلی مرحله مونده

اقا یه سوال .... !!!
تو بازی وقتی لول 10 بودم تعداد اژدها ها خیلی خیلی کم بود
ولی الان که 21 ام ... هر جا میرم اژدها میبینم
امروز از ریفتن پیاده رفتم وینترهلد (کالج) ... تو راه قشنگ به 5 تا دراگون خوردم
نمیدونم مشکل بازی منه با کسی دیگه هم اینطور هست ؟

اقا یه مشکل دیگه همین الان برام پیش اومد ...
داشتم همینجوری واسه خودم پیاده روی میکردم طرفای whiteRun که نزدیک کمپ این غول ها بودم
یهویی یه اژدها ضارت اومد وسط کمپشون ... اون غول ها هم زدن کشتن اژدهارو
بعد ما هم که نزدیک بودیم روح اژدها رو گرفتیم و 2 دیقه بعد به ومپایر تبدیل شدم :| ( ???? WTF )x)

این دیگه چه مدلشه ؟

اون مرحله نیازی به soul ندارین . اونا به صورت مجانی چند تا قدرتو با soul به شما میدن . روی زمین زبان دراگون رو مینویسن بعد باید نگاه کنید و ابسورت کنین.
اولشم برای اینکه مطمئن بشن میگن که روی خودش شات رو بزنی تا بفهمن واقعا دراگون بورن هستی
کلا کار اسونیه سخت نگیر هر کاری میگنو انجا بده که کلی مرحله مونده
چطور شات رو بزنم؟

آقا کسی جواب سوال منم میدونس دمش گرم!
هرموقع با پازل های این مدلی برخورد کردید برید توی Inventory بعد برید روی Claw مخصوصی که باید الان استفاده کنید.
ماوس رو ببرید روی شکل آیتم در سمت راست
کلیک رو نگه دارید و بچرخونید آیتم رو تا زیرش رو ببنید
جواب معما اونجاست!!! :d
----
کنسول هم همینطور حالا نمی دونم اونجا کلیک چی میشه :d

هرموقع با پازل های این مدلی برخورد کردید برید توی Inventory بعد برید روی Claw مخصوصی که باید الان استفاده کنید.
ماوس رو ببرید روی شکل آیتم در سمت راست
کلیک رو نگه دارید و بچرخونید آیتم رو تا زیرش رو ببنید
جواب معما اونجاست!!! :d
----
کنسول هم همینطور حالا نمی دونم اونجا کلیک چی میشه :d

قربان شما، خیلی ممنون، نمی دونستم اونجا نشون میده:دی

- - -ویرایش - - -

واقعا ممنون دوست عزیز:دی

چطوری وسط بازی سیوش کنم؟ اون غول بزرگ ها که با ماموت ها میان رو چطوری میشه کشت؟ از کجا پول بیارم؟ من زدم دو نفر رو تو یه قلعه کشتم 40 تا سکه شون رو برداشتم. خب این که نامردیه. اون بچه کوچولوها رو اعصاب هستن. نمیشه اونها رو کشت؟

- - -ویرایش - - -

اسکایریم راهنما نداره؟ برای آساسینز یه کتاب پی دی اف کامل دیده بودم که یکی یکی همه چی رو توضیح داده بود. اسکایریم کتاب راهنما نداره؟ یعنی همین طوری هی باید بگردی و بگردی تا یه چیزی بشه؟ الان من پول می خوام ولی نمی دونم چطوری باید برم کار کنم و خونه بخرم! شده مثل زندگی واقعی!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or