راهنمایی جامع در بازی The Elder Scroll : Skyrim

چند ساعت از وقت با ارزشتونو پای این بازی با ارزش گذاشتی

• تا 50 ساعت

رای‌ها: 204 23.8%
  • تا 100 ساعت

رای‌ها: 128 15.0%
  • بالای 101 ساعت

رای‌ها: 524 61.2%

• مجموع رای دهنده‌ها
    856
آقا کسی جواب ما رو نمیده؟؟؟!!!! :((
من چجوری میتونم یه ومپایر رو پیدا کنم محل دقیقش رو بهم بگید لطفا
یا اگه میشه توضیح بدید که چطور میتونم گرگ نما بشم

البته هنگ نمیکنه ها. همه ی دکمه ها فعال هستن و می تونم برم رو دکمه های مختلف. ولی وقتی فشار می دم هیچ کدوم تایید نمیشن. روی ویندوز دارم بازی میکنم.

برای گرگینه شدن بایستی مراحل Companion ها توی شهر Whirerun رو برید
اگر DLC dawn guard رو نصب نکردید پیدا کردن یک ومپایر خیلی سخته
اگر هم نصبه که برو عضو گروهشون شو میفرستنت صد تا ومپایر بکشی

آقا کسی جواب ما رو نمیده؟؟؟!!!! :((
من چجوری میتونم یه ومپایر رو پیدا کنم محل دقیقش رو بهم بگید لطفا
Dawnguardرو نصب نداشته باشید جای مشخصی‌ نیست، شب‌ها سر راه‌ها بخوابین شاید گازتون گرفتن، البته مطمئن هستم پشیمون میشین، یه جایی‌ هم هست نزدیک شهر Morthal برین با ومپایر‌های اونجا بجنگین شاید ومپایر شودین، یه ماموریت هست تو شهرMorthal.
برا گرگنما هم باید همون ماموریت‌های companions رو انجام بدین، ساده هستن نمیدونم چیشو توضیح بدم :دی

ممنون یه سوال دیگه هم داشتم
بهتره ومپایر باشم یا گرگنما؟

هیچکدام.به هیچ وجه هیچ لذتی ندارند.فقط هم باعث سردرد میشوند
اما اگر قصد دارید حتما یکی رو انتخاب کنید، گرگنما بهتره

- - -ویرایش - - -

البته هنگ نمیکنه ها. همه ی دکمه ها فعال هستن و می تونم برم رو دکمه های مختلف. ولی وقتی فشار می دم هیچ کدوم تایید نمیشن. روی ویندوز دارم بازی میکنم.

شما بعد از فشردن R،اسم شخصیتتان رو وارد کردید؟

بعد از انتخاب شخصیت و تغییر چهره و مو و... R رو میزنم و میپرسه آیا برای دادن نام آماده هستید؟ بعد یک پنجره ی کوچک باز میشه که توش ok و cancel داره ولی نمیشه هیچ کدوم رو فشار داد. فعال هستن ولی اعمال نمیشه فقط دکمه ی ~ فعال هست که هر چی می زنم می گه همچین اسکریپتی نداره. تشکر.

مخلصم دوست گرامی. من کامپیوتر وارد هستم، هنگ نمیکنه و صفحه ای هم به جز همون صفحه ی تایید یا کنسل کردن تغییرات نژاد و چهره باز نمیشه که نام رو در اون بنویسم. اتفاقا منم منتظر هستم که نام شخصیت رو تایپ کنم ولی اصلا از مرحله ی تایید تغییرات چهره و نژاد بیرون نمی ره که وارد مرحله ی نوشتن نام بشه. یکی از دوستان میگه شاید اشکال از نسخه ی بازی و کرکش باشه. باید یک نسخه ی دیگه رو امتحان کنم شاید اون این مشکل رو نداشته باشه. سپاس.

سلام بر همگی من آخر نفهمیدم این نیزه های کوتوله های تو دراگون بورن که اسمشونو نمیدونم به چه درد می خوره؟ چه جوری کار می کنه؟
بعد این یارو الدر خونه تو دنگارد شمیشیرش رو چجوری میشه به دست آورد؟ همونکه چشماش بسته است
راستی لباس دزدا که زنه بهت میده تو ریفتن مشکیشو نداره تن همه هست از اون مدل آستین دارش منظورم هست

آقا من بالاخره دستورهای گروه companion رو انجام دادم و گرگینه شدم
میخواستم بدونم این حلقه ی گرگینه ها که خیلی براشون ارزشمنده رو از کجا گیر بیارم؟
و این که وقتی توی منوی active effects میرم اسم بیماری یا همون
Lycanthropy رو ننوشته! ولی میتونم گرگینه بشم! حالا وقتی اسم بیماری رو توی active effects ننوشته یعنی گرگینه نشدم؟

مخلصم دوست گرامی. من کامپیوتر وارد هستم، هنگ نمیکنه و صفحه ای هم به جز همون صفحه ی تایید یا کنسل کردن تغییرات نژاد و چهره باز نمیشه که نام رو در اون بنویسم. اتفاقا منم منتظر هستم که نام شخصیت رو تایپ کنم ولی اصلا از مرحله ی تایید تغییرات چهره و نژاد بیرون نمی ره که وارد مرحله ی نوشتن نام بشه. یکی از دوستان میگه شاید اشکال از نسخه ی بازی و کرکش باشه. باید یک نسخه ی دیگه رو امتحان کنم شاید اون این مشکل رو نداشته باشه. سپاس.

اگر میشه عکس بگیرید تا بتونم دقیقتر راهنمایی کنم چون تابحال مشکل شما گزارش نشده

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or