ممنونهی پشت سر هم پست نزنین.
setstage ms11 1
با انجام ماموریتها واسه هر شهر میشه شد.دوستان تو بازی چطور باید خان بشیم؟
خوب چرا از راه راحت شروع نمیکنین ماموریت رو؟ برین با وزیر شهر Windhelm حرف بزنین تا ماموریت شروع شه.ممنون
---------- نوشته در 05:43 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 05:40 PM ارسال شده بود ----------
آقا مرسی ولی این کار نمیکنه وقتی میزنی هیچی نمیشه
پس LVL نمیرسه برا شروع ماموریت. در هر صورت هر وقت رسید تو شهر کنار قبرستان یه جسدی میاد که کنارش چند نفر ایستادن ، با سرباز حرف بزنین شروع میشه که هدایت میکنه به وزیر شهر.صحبت کردم دوتا حرف بیشتر نداره که هیشکدوم هم ربطی نداره
من رفتم تو خونه ی پدر و مادر nova جنازش طبقه ی بالا بود نه تو گورستان نمی دونم چرا هر کاری کردم نزدیک ده بار تو سیو های مختلف رفتم ویندهلم ولی جنازه و هیچ آدمی تو گورستان نبود آگه میخواین سیومو بدم ببینید؟
احتمالا باگ هستمنم اينو گير كردم .. البته با PS3 بازي ميكنم ..
وقتي رفتم پيش وزير ، هيچي نشد و فرستادم پيش يه نفر ديگه بعدش گفت كه برو سر صحنه جرم رو دوباره چك كن ولي هرچي ميرم اونجا هيچي نيست !
اين Examine the crime scene و Get Assistance From Jorleif مونده نميدونستم چيكارش كنم ، فعلا بيخيالش شدم گفتم شايد باگ باشه .. :d !
LVL 44 هستم .. ميگم دوستان تا لول چند ميشه پيش رفت ؟! محدود هست اين لول ها ؟
سلام دوستان
POWER ORB کجا پیدا میشه برای همون ترمینال می خوام.
اگه چیت هم داره بزارین
--------------------------------
گوی قدرتی که در اسکایریم دانگارد در های ترمینال عبور رو فعال می کنه.!!!
-------------------------------
در ضمن کیفیت آب بازی خیلی پایینه!
از سطح که نگاه میکنی داخل آب دیده میشه، ولی وارد آب که میشی هیچی معلوم نیس!
مد و یا فیکسی برای این موضوع وجود نداره؟؟؟

داداش من درست نمیدونم تو آپدیت 1.8 هستش یا تو دانگارد ولی POWER ORB رو توی یکسری صندوق مانند میذاریم تا درهای یک محل باز بشه که به همه جای اسکایریم اتصال داره.من دان گارد رو تموم کردم منظورتون از Power Orb چیه؟کجا استفاده میشه مراحل Vampire هستش یا دان گارد؟بیشتر توضیح میدی؟
کیفیت آب هم والا همیشه همینطوری بوده
عزیز فکر کنم خونو دنبال کنی تا برسی به خونه ای باید بری دم در خونه تا بالآخره رد میشه و میری با وزیر صحبت می کنی بعد می ری پیش پدر و مادرش کلیدو می گیری میری تو خونه ادامه دارد اگه تا اینجا رفتی بگو بقیشم میگممنم اينو گير كردم .. البته با PS3 بازي ميكنم ..
وقتي رفتم پيش وزير ، هيچي نشد و فرستادم پيش يه نفر ديگه بعدش گفت كه برو سر صحنه جرم رو دوباره چك كن ولي هرچي ميرم اونجا هيچي نيست !
اين Examine the crime scene و Get Assistance From Jorleif مونده نميدونستم چيكارش كنم ، فعلا بيخيالش شدم گفتم شايد باگ باشه .. :d !
LVL 44 هستم .. ميگم دوستان تا لول چند ميشه پيش رفت ؟! محدود هست اين لول ها ؟
کجاش گیر کردین؟سلام به همگی من توی QUESTE
BREACHING SECURITY گیر کردم چیکار کنم؟
رمز رد کردنش چیه؟