فکر کنم با نصب آپدیت این مشکل حل بشه.سلام بر همگی یه سوال داشتم من یه بار پرسیدم یاد نگرفتم دوباره میپرسم من تو گروه copanions وقتی kodlak بهت میگه برو تو غار یه سر جادوگر بیار من وقتی بر میگردم kodlak مرده یارو دو کلمه باهام صحبت میکنه بعد ماموریتو نمیده باید چیکار کنم؟ کمک کنید لطفا
سلام بر همگی یه سوال داشتم من یه بار پرسیدم یاد نگرفتم دوباره میپرسم من تو گروه copanions وقتی kodlak بهت میگه برو تو غار یه سر جادوگر بیار من وقتی بر میگردم kodlak مرده یارو دو کلمه باهام صحبت میکنه بعد ماموریتو نمیده باید چیکار کنم؟ کمک کنید لطفا
با ماموریت Seeking disclosure اینو میگیرین.دوستان حرفه ای لطفا راهنمائی کنید
من در DCL DAWNGURD مشکل دارم
باید دوتا اسکرول دراگون و بلود داشته باشم که به همراه SARANA وارد یک قلعه بشم
SCROLL DRAGON رو دارم اما نمیدونم SCROLL BLOOD را کجا پیدا کنم
لطفا راهنمائی کنید SCROLL BLOOD کجا میشه پیدا کرد
با ماموریت Seeking disclosure اینو میگیرین.
برا گرفتنش با مادر Serana صحبت کنین.
ممنون حرفه ای عزیز
فقط بگو مادر Serana را کجا پیدا کنم؟

با اجازه ی hunter387:
تو مراحل Dawngaurd وقتی Main Quest هاش رو بری یه جا لرد هارکان یا سرانا برای پیدا مادر سرانا و همینطور بقیه ی اسکرول ها بهت ماموریت میده ، بعد که سرانا ازت پرسید که مادرم کجا ممکنه رفته باشه گذینه ی {{How About Castle Veronica}} رو انتخاب کن بعد برو به حیاط پشتی قلعه ورونیکا {میتونی تو آب شنا کنی} بعد از کشتن اسکلت ها بقیه یه راه رو ادامه بده.
راستی میتونی Bone Hawk هایی {پرنده هایی که شکل شاهینن} که نزدیک قلعه پرواز میکنن رو شکار کنی و از جزئیاتشون برای خودت گردنبند درست کنی.:d
میگم که باید بری حیاط پشتی قلعه برای اینکار البته اگه سختته tcl رو تو صفحه ی رمز وارد کن و از روی قلعه پرواز کن و برو اون طرف قلعه!!!:dواسه پیدا کردن اسکرول بلود ماموریت دارم اما نشانی روی مپ نیست
چیت مرحله پیدا کردن اسکرول اگه هست لطفا :d ردش کنم
میگم که باید بری حیاط پشتی قلعه برای اینکار البته اگه سختته tcl رو تو صفحه ی رمز وارد کن و از روی قلعه پرواز کن و برو اون طرف قلعه!!!:d
اول از اون کتابخونهای که Serana کنارش ایستاده یه کتاب بردارین که Journal مادرش هست، بعد سه تا ماده باید پیدا کنین تا دروازه باز بشه،ازQuestها میتونین اسم ماده هارو ببینین، هر سه تا هم همونجا رو طاقچهها هستن. بعد بذارین رو جاشون بالای پلهها تا دروازه باز شه.ممنون
الان بازی کردم رفتم اینجا
![]()
اینجا دقیقا چکار باید بکنم؟
هرچی صحبت میکنم واسم داستان تعریف میکنه:d
اول از اون کتابخونهای که Serana کنارش ایستاده یه کتاب بردارین که Journal مادرش هست، بعد سه تا ماده باید پیدا کنین تا دروازه باز بشه،ازQuestها میتونین اسم ماده هارو ببینین، هر سه تا هم همونجا رو طاقچهها هستن. بعد بذارین رو جاشون بالای پلهها تا دروازه باز شه.