راهنمایی جامع در بازی The Elder Scroll : Skyrim

چند ساعت از وقت با ارزشتونو پای این بازی با ارزش گذاشتی

• تا 50 ساعت

رای‌ها: 204 23.8%
  • تا 100 ساعت

رای‌ها: 128 15.0%
  • بالای 101 ساعت

رای‌ها: 524 61.2%

• مجموع رای دهنده‌ها
    856
سلام بر همگی یه سوال داشتم من یه بار پرسیدم یاد نگرفتم دوباره میپرسم من تو گروه copanions وقتی kodlak بهت میگه برو تو غار یه سر جادوگر بیار من وقتی بر میگردم kodlak مرده یارو دو کلمه باهام صحبت میکنه بعد ماموریتو نمیده باید چیکار کنم؟ کمک کنید لطفا

سلام بر همگی یه سوال داشتم من یه بار پرسیدم یاد نگرفتم دوباره میپرسم من تو گروه copanions وقتی kodlak بهت میگه برو تو غار یه سر جادوگر بیار من وقتی بر میگردم kodlak مرده یارو دو کلمه باهام صحبت میکنه بعد ماموریتو نمیده باید چیکار کنم؟ کمک کنید لطفا
فکر کنم با نصب آپدیت این مشکل حل بشه.
اگه PC هستین میتونین با زدن Setstage C06 1 هم ماموریت رو شروع کنین.

معمولا توی سایت Nexus فایل هایی برای رفع این باگ ها هست.میتونید از طریق Advanced Search توی قسمت مربوط به باگ ها دنبال ایی باگ بگردید و دانلودش کنید.
من خودم 2تا از باگ های بازی رو از طریق این سایت رفع کردم.
آدرس:Skyrim Nexus - Skyrim mods and community
اگر باز هم مشکلی داشتید در خدمتم.
موفق باشید.

FIND THE SCROLL (BLOOD)

دوستان حرفه ای لطفا راهنمائی کنید

من در DCL DAWNGURD مشکل دارم

باید دوتا اسکرول دراگون و بلود داشته باشم که به همراه SARANA وارد یک قلعه بشم
SCROLL DRAGON رو دارم اما نمیدونم SCROLL BLOOD را کجا پیدا کنم

لطفا راهنمائی کنید SCROLL BLOOD کجا میشه پیدا کرد

دوستان حرفه ای لطفا راهنمائی کنید

من در DCL DAWNGURD مشکل دارم

باید دوتا اسکرول دراگون و بلود داشته باشم که به همراه SARANA وارد یک قلعه بشم
SCROLL DRAGON رو دارم اما نمیدونم SCROLL BLOOD را کجا پیدا کنم

لطفا راهنمائی کنید SCROLL BLOOD کجا میشه پیدا کرد
با ماموریت Seeking disclosure اینو میگیرین.

برا گرفتنش با مادر Serana صحبت کنین.

ممنون حرفه ای عزیز

فقط بگو مادر Serana را کجا پیدا کنم؟

با اجازه ی hunter387:
تو مراحل Dawngaurd وقتی Main Quest هاش رو بری یه جا لرد هارکان یا سرانا برای پیدا مادر سرانا و همینطور بقیه ی اسکرول ها بهت ماموریت میده ، بعد که سرانا ازت پرسید که مادرم کجا ممکنه رفته باشه گذینه ی {{How About Castle Veronica}} رو انتخاب کن بعد برو به حیاط پشتی قلعه ورونیکا {میتونی تو آب شنا کنی} بعد از کشتن اسکلت ها بقیه یه راه رو ادامه بده.;)
راستی میتونی Bone Hawk هایی {پرنده هایی که شکل شاهینن} که نزدیک قلعه پرواز میکنن رو شکار کنی و از جزئیاتشون برای خودت گردنبند درست کنی.:d

با اجازه ی hunter387:
تو مراحل Dawngaurd وقتی Main Quest هاش رو بری یه جا لرد هارکان یا سرانا برای پیدا مادر سرانا و همینطور بقیه ی اسکرول ها بهت ماموریت میده ، بعد که سرانا ازت پرسید که مادرم کجا ممکنه رفته باشه گذینه ی {{How About Castle Veronica}} رو انتخاب کن بعد برو به حیاط پشتی قلعه ورونیکا {میتونی تو آب شنا کنی} بعد از کشتن اسکلت ها بقیه یه راه رو ادامه بده.;)
راستی میتونی Bone Hawk هایی {پرنده هایی که شکل شاهینن} که نزدیک قلعه پرواز میکنن رو شکار کنی و از جزئیاتشون برای خودت گردنبند درست کنی.:d

واسه پیدا کردن اسکرول بلود ماموریت دارم اما نشانی روی مپ نیست
چیت مرحله پیدا کردن اسکرول اگه هست لطفا :d ردش کنم

واسه پیدا کردن اسکرول بلود ماموریت دارم اما نشانی روی مپ نیست
چیت مرحله پیدا کردن اسکرول اگه هست لطفا :d ردش کنم
میگم که باید بری حیاط پشتی قلعه برای اینکار البته اگه سختته tcl رو تو صفحه ی رمز وارد کن و از روی قلعه پرواز کن و برو اون طرف قلعه!!!:d

درود ؛

آقايون سلاح(ترجيحا شمشير يا خنجر) خوب از كجا ميشه پيدا كرد ؟! من از One Handed weapon استفاده ميكنم هميشه ، بهترينشون هم تا الان بيشتر از 30 Damage نداشته ..
كلا بهترين سلاح ها رو از كجا تهيه كنم ؟ توي كدوم كوئستها سلاح خوب ميده ؟ من لول 37 هستم ..
ممنون .

میگم که باید بری حیاط پشتی قلعه برای اینکار البته اگه سختته tcl رو تو صفحه ی رمز وارد کن و از روی قلعه پرواز کن و برو اون طرف قلعه!!!:d

ممنون

الان بازی کردم رفتم اینجا
mhfvaqyaiybgz3vn9ge.jpg

اینجا دقیقا چکار باید بکنم؟
هرچی صحبت میکنم واسم داستان تعریف میکنه:d

ممنون

الان بازی کردم رفتم اینجا
mhfvaqyaiybgz3vn9ge.jpg

اینجا دقیقا چکار باید بکنم؟
هرچی صحبت میکنم واسم داستان تعریف میکنه:d
اول از اون کتابخونه‌ای که Serana کنارش ایستاده یه کتاب بردارین که Journal مادرش هست، بعد سه تا ماده باید پیدا کنین تا دروازه باز بشه،از‌Questها میتونین اسم ماده هارو ببینین، هر سه تا هم همونجا رو طاقچه‌ها هستن. بعد بذارین رو جاشون بالای پله‌ها تا دروازه باز شه.

اول از اون کتابخونه‌ای که Serana کنارش ایستاده یه کتاب بردارین که Journal مادرش هست، بعد سه تا ماده باید پیدا کنین تا دروازه باز بشه،از‌Questها میتونین اسم ماده هارو ببینین، هر سه تا هم همونجا رو طاقچه‌ها هستن. بعد بذارین رو جاشون بالای پله‌ها تا دروازه باز شه.

ای ول دمت گرم درست شد;)

درود بر همه گی!
من داخل کویست کشتن لرد ومپایر ها گیر کردم . اون کمانی روکه ازم خواسته بودن رو بدست آوردم و لی هرچی میگردم پیداش نمی کنم.
هیچ ID object هم تو سایت ها براش پیدا نکردم.
چطور اون لرد رو بکشم؟؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or