راهنمایی جامع در بازی The Elder Scroll : Skyrim

چند ساعت از وقت با ارزشتونو پای این بازی با ارزش گذاشتی

• تا 50 ساعت

رای‌ها: 204 23.8%
  • تا 100 ساعت

رای‌ها: 128 15.0%
  • بالای 101 ساعت

رای‌ها: 524 61.2%

• مجموع رای دهنده‌ها
    856
ممنون خیلی ممنون
ولی چند تا دزدی باید بکنم همش رو هم
الان یک روز کامل وقتمو گذاشتم ولی تموم شدنی نیست هی اینو بدزد برو اونو بدزد!

خب کلا حدود 20 تا اسمال جاب باید انجام بدی دیگه الان هیچ کدوم از اون کوئست های ویژه رو بهت نداده هنوز ؟ در ضمن یادت باشه که همیشه قبل از اینکه کوئست رو بگیری یک quick save بکن اگه دیدی کوئست دزدی مربوط به ریفتن یا شهر دیگه ای غیر از این چهار تا هست انجام نده و سیوت رو لود کن چون اگه مربوط به شهر دیگه ای باشه جزو کوئست مستر تیف حساب نمیشه و همین طور اگه کوئست ویژه یکی از اون چهار تا شهر رو بگیری مثلا 5 تا اسمال جاب Windhelm رو انجام دادی و بهت کوئست ویژه رو هم داده و اون رو هم تموم کردی دیگه کوئستی توی این شهر نگیر

به همین خیال باش تهش رو پیدا کنی ^#(^
من تهش رو پیدا کردم!!!!
127fs4573872.gif

1.دوستان تیر کمون hallowed deadric bow رو چجوری از جادو در بیارم تا با ebony ingot قوی ترش کنم وقتی میخوام دمیجش رو بالا ببرم میگه بخواطر مجیکش نمیشه باید چی کار کنم؟
2.هنوز به اون level نرسیدم که سلاح های دیدریک رو بسازم:( جایی مرحله ای غاری چیزی هست که این سلاح هارو رو بشه گرفت؟

1.دوستان تیر کمون hallowed deadric bow رو چجوری از جادو در بیارم تا با ebony ingot قوی ترش کنم وقتی میخوام دمیجش رو بالا ببرم میگه بخواطر مجیکش نمیشه باید چی کار کنم؟
2.هنوز به اون level نرسیدم که سلاح های دیدریک رو بسازم:( جایی مرحله ای غاری چیزی هست که این سلاح هارو رو بشه گرفت؟
1-یکی‌ از پرک‌های آهنگری هست به اسمArcane smithing، با گرفتن اون میتونین آپگریدش کنین.
2-جای خاصی‌ نیست تو بازی ( البته DLC جدید رو نمیدونم هنوز نرفتم) فقط یه احتمال خیلی‌ کوچیک هست که دراپ شه از دشمن ها.

دوستان من میخوام مرحله دیدریکه the cursed tribe رو برم ولی نمیشه!
1.the cursed tribe:وقتی میرم به Largashbur تا Atub رو گیر بیارم نیست تو اونجا فقط تو خونشون chief yamarz هست و هیشکی دیگه نیست تا مراحله رو شروع کنم؟
2.اگر بازی رو از اول برم یعنی از لول 1 همون اول میتونم گل مراحل دیدریک رو برم

آخرین ویرایش:
دوستان من میخوام مرحله دیدریکه the cursed tribe رو برم ولی نمیشه!
1.the cursed tribe:وقتی میرم به Largashbur تا Atub رو گیر بیارم نیست تو اونجا فقط تو خونشون chief yamarz هست و هیشکی دیگه نیست تا مراحله رو شروع کنم؟
2.اگر بازی رو از اول برم یعنی از لول 1 همون اول میتونم گل مراحل دیدریک رو برم
بد جوری منتظرم از ظهر تا حالا دفعه 30 م که به این تاپیک سر میزنم مال جواب
بعد یک سوال دیگه طبق این آمار بالایی من 10 تا مرحله دیدریک رفتم ولی خود بازی میگه تو 9 تا رفتی چطوری؟

بد جوری منتظرم از ظهر تا حالا دفعه 30 م که به این تاپیک سر میزنم مال جواب
بعد یک سوال دیگه طبق این آمار بالایی من 10 تا مرحله دیدریک رفتم ولی خود بازی میگه تو 9 تا رفتی چطوری؟
واسه این ماموریت باید lvl 9 بشین.

موقع ورود به قلعه Orc ها دارن با یه سری Giant میجنگن، باید به اونا هم کمک کنین تا ماموریت شروع بشه. اگه نشه فکر کنم باید دستی‌ با چیت شروع کرد :دی

ممنون دوستان سیو لول 50یم که معلوم نیست چش شده و atub رو نمیاره
ولی از اول شروع کردم رسیدم به لول 9 و رفتم و خدا رو شکر شد
دوستان الماس ruby یادم یه عالمه بود اما الان یک دونه هم گیر نمیایی یه جای ثابت از اون میگید؟
این Sam guevenne کجاست گیرش میاری؟

آخرین ویرایش:
ممنون دوستان سیو لول 50یم که معلوم نیست چش شده و atub رو نمیاره
ولی از اول شروع کردم رسیدم به لول 9 و رفتم و خدا رو شکر شد
دوستان الماس ruby یادم یه عالمه بود اما الان یک دونه هم گیر نمیایی یه جای ثابت از اون میگید؟
این Sam guevenne کجاست گیرش میاری؟

الماس رو جای ثابتی براش سراغ ندارم و فکر هم نمی کنم همچین جایی وجود داشته باشه.معمولا تو جیب مردم پیدا میشه!
ولی برای پیدا کردن سم باید ببینی کوئست بهت چی میگه و به ترتیب بری به دهکده ی وسط اسکایرم که اسمش Roriksteade (اگه استباه نکنم)!
برای پیدا کردن این یارو باید از اون راهبه و Ysolda توی Whituran و صاحب یه مزرعه که الان یادم نیست کجاست و صاحب اون کافه ایی که توش با سم مسابقه دادی در باره ی سم پرس و جو کنی که در آخر یکیشون تو رو به Murvaskar راهنمایی میکنه.
ولی در کل میتونی تو یه جایی به اسم Murvaskar (اگه درست نوشته باشم!) که یه دژه در پایین Windhelm پیداش کنی.
سم یه Deadric Prince هستش!!!!

سلام
دوستانی که dragonborn رو دارن بگن من چیکار کنم
رفتم black book رو خوندم رفتم همونجایی که اون یکی dragonborn بود
بعد رفتم جلوتر اومدم اینجا
گیر کردم
کمک

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or