راهنمایی جامع در بازی The Elder Scroll : Skyrim

چند ساعت از وقت با ارزشتونو پای این بازی با ارزش گذاشتی

• تا 50 ساعت

رای‌ها: 204 23.8%
  • تا 100 ساعت

رای‌ها: 128 15.0%
  • بالای 101 ساعت

رای‌ها: 524 61.2%

• مجموع رای دهنده‌ها
    856
میشه بگید چجور باهاش ازدوج کنم ؟؟
الان لول 8 ام و تازه بازیو شروع کردم
گل بهش بدم حله :D ؟
ماموریت مورد نیاز رو نمیتونین با این Lvl کم تموم کنین فکر کنم. ولی‌ برا ازدواج باید برین به شهرRiften، اونجا برین بهTemple of mara، با یکی‌ از کشیش‌های اونجا حرف بزنین و یه ماموریت بگیرین، اونو تموم کنین، یه گردنبندی میگیرین، اونو بندازین گردن بعدا بهش پیشنهاد ازدواج بدین.

این کوئست No Stone Unturned همین بود دیگه ؟ دهنمون سرویس شد اخرش هم هیچی نداد که :| که قدرت باید میداد که اونم من هرچی میگردم نیست حداقال گفتیم اون تاج رو میده بندازیم رو سرمون اون رو هم نداد :crying1:

اقا من خودمو کشتم و تیکه پاره کردم نتوستم به این شهر High Hrothgar برسم برای صحبت با اون یارو Greybeard

هر کاری میکنم نمیشه برم بالای اون کوه ؟؟؟ هبچ راهی پیدا نمیشه ....!!!

دهنم اسفالت شد 2 بار دور کوه چرخیدم ولی هیچ راهی به اونجا نمیرسه

اگه میشه ترو خدا کمک کنید

منتظرما

اقا من خودمو کشتم و تیکه پاره کردم نتوستم به این شهر High Hrothgar برسم برای صحبت با اون یارو Greybeard

هر کاری میکنم نمیشه برم بالای اون کوه ؟؟؟ هبچ راهی پیدا نمیشه ....!!!

دهنم اسفالت شد 2 بار دور کوه چرخیدم ولی هیچ راهی به اونجا نمیرسه

اگه میشه ترو خدا کمک کنید

منتظرما
پایین کوه یه شهری هست (انور جایی‌ که Whiterun هست) از اونجا راه هست.

تو مرحله a return to your roots میگه باید بکنی 30تا گل crimson nirnroot in black reach این گل کجا هست؟
توی black reach :d یک منطقه زیر زمینی خیلی بزرگی هست که از چند جا هم میشه رفت توش فکر کنم توی یکی از کوئست های اصلی بازی هم باید میرفتی اونجا
اون دوستی که بالا هم سوال کردن اسم شهر ivarstead هست باید از اون قسمت بالا رفتن کوه رو شروع کنید خودش جاده داره

باز سوال دیگه فکر کنم سوال های آخریه که میپرسم:dدیگه این skyrim باید یه تهی داشته باشه دیگه
دوستان مرحله under new management از کجا شروع میشه یعنی اول باید با کی صحبت کنم تا شروع شه ؟

باز سوال دیگه فکر کنم سوال های آخریه که میپرسم:dدیگه این skyrim باید یه تهی داشته باشه دیگه
دوستان مرحله under new management از کجا شروع میشه یعنی اول باید با کی صحبت کنم تا شروع شه ؟

به همین خیال باش تهش رو پیدا کنی ^#(^
این کدوم کوئست بود همون مستر تیف ؟ خب برای شروع باید عضو Guild بشی که احتمالا هستی بعد برای مستر تیف شدن باید با Delvin یا Vex صحبت کنی که توی the Ragged Flagon میتونی پیداشون کنی و همین طور 4 تا کوئست ویژه رو انجام بدی که این کوئست های ویژه فقط وقتی فعال میشن که شما 5 تا از کوئست های کوچیک دزدی رو از Delvin و Vex توی چهار شهر Whiterun , Markarth , Windhelm و Solitude تموم کنی برای مثال بعد از این که شما 5 تا از کوئست های کوچیک دزدی رو توی شهر Whiterun تموم کردی کوئست ویژه برای شهر Whiterun توسط Delvin آزاد میشه همینجور برای هر 4 شهر هست این رو اینجوری توضیح دادم چون خودم میخواستم برم سرویس شدم تا راهش رو یافتم چجوریه :d

به همین خیال باش تهش رو پیدا کنی ^#(^
این کدوم کوئست بود همون مستر تیف ؟ خب برای شروع باید عضو Guild بشی که احتمالا هستی بعد برای مستر تیف شدن باید با Delvin یا Vex صحبت کنی که توی the Ragged Flagon میتونی پیداشون کنی و همین طور 4 تا کوئست ویژه رو انجام بدی که این کوئست های ویژه فقط وقتی فعال میشن که شما 5 تا از کوئست های کوچیک دزدی رو از Delvin و Vex توی چهار شهر Whiterun , Markarth , Windhelm و Solitude تموم کنی برای مثال بعد از این که شما 5 تا از کوئست های کوچیک دزدی رو توی شهر Whiterun تموم کردی کوئست ویژه برای شهر Whiterun توسط Delvin آزاد میشه همینجور برای هر 4 شهر هست این رو اینجوری توضیح دادم چون خودم میخواستم برم سرویس شدم تا راهش رو یافتم چجوریه :d
ممنون خیلی ممنون
ولی چند تا دزدی باید بکنم همش رو هم
الان یک روز کامل وقتمو گذاشتم ولی تموم شدنی نیست هی اینو بدزد برو اونو بدزد!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or