راهنمایی جامع در بازی The Elder Scroll : Skyrim

چند ساعت از وقت با ارزشتونو پای این بازی با ارزش گذاشتی

• تا 50 ساعت

رای‌ها: 204 23.8%
  • تا 100 ساعت

رای‌ها: 128 15.0%
  • بالای 101 ساعت

رای‌ها: 524 61.2%

• مجموع رای دهنده‌ها
    856
من وقتی میرم تو soulitude میخوام از تو خونه proudspire manor این stone of barenzlah رو بردارم وقتی میخوام در خونرو باز کنم میگه فقط با کلید اصلی باز میشه(requires key)این کلید از کجا بردارم دست کیه؟
اون خونرو باید بخری .بخری میشه خونه تو

دوستان قهرمانتون وقتی سطحه 80 رو رد کنه و بعدش برید تو شهر ( فرقی نمیکنه چه شهری باشه ) یه جنگجویی به اسمه Ebony Warrior میاد و ازتون تقاضای دوئل میکنه ... b-) ( البته اگه DLC Dragonborn رو نصب کرده باشی ! )
سطحه خودش بالای هشتاده و جوری که تو فرومای خارجی زده غول آخر بازیه ( که البته منظورشون قویترین دشمن تو بازیه ) !!!

مبارزه باهاش رو از دست ندید :d خیلی حال میده شکست دادنش !

البته اگه از رمز استفاده نکنی ...

دوستان قهرمانتون وقتی سطحه 80 رو رد کنه و بعدش برید تو شهر ( فرقی نمیکنه چه شهری باشه ) یه جنگجویی به اسمه Ebony Warrior میاد و ازتون تقاضای دوئل میکنه ... b-) ( البته اگه DLC Dragonborn رو نصب کرده باشی ! )
سطحه خودش بالای هشتاده و جوری که تو فرومای خارجی زده غول آخر بازیه ( که البته منظورشون قویترین دشمن تو بازیه ) !!!

مبارزه باهاش رو از دست ندید :d خیلی حال میده شکست دادنش !

البته اگه از رمز استفاده نکنی ...

داداش شما خودت اين ebony warrior رو ديدي؟

يعني حقيقت داره؟

با سلام
من چند تا مشکل داشتم
1-جادوی call dragon رو دقیق باید از کجا گیر بیارم یا اموزش ببینم
2-من توی مرحله ای که میز گرد تشکیل می دن گیر کردم و بعد از چند تا سوال دیگه انفاقی نمی افته باید چکار کنم
3-کدی برای بالا رفتن لول توی بازی هست یا نه
ممنون
1.بعد از همون میز گرد یاد میگیری
2.منطقی مذاکره کن درست میشه
3.کد رو دیگه نمیدونم

داداش شما خودت اين ebony warrior رو ديدي؟

يعني حقيقت داره؟

آره ...
خیلی جالبه ! میاد , دوئلو قبول میکنی بعد یارو میره تویه منطقه ی کوهستانی منتظر میشه تا اونجا با هم مبارزه کنین !

من خودم بار سوم شکستش دادم b-) لامصب HP که داره خیلی زیاده و خیلی سمجه !!!
من یه سیو از قبل از مبارزه باهاش گذاشتم و چند وقت یه بار میرم باهاش میجنگم .

1.دوستان وقتی میخوام برم تو خونه thalmor embassy میگه باید requires key داشته باشی با هر کی اون اطراف صحبت میکنم اصلا جوابمم نمیدن کلیدش رو از کی بگیرم؟(thalmor embussy بالای شهر soulitude هست)
2.dlc های بازی رو از کجا باید بگیرم؟

1.دوستان وقتی میخوام برم تو خونه thalmor embassy میگه باید requires key داشته باشی با هر کی اون اطراف صحبت میکنم اصلا جوابمم نمیدن کلیدش رو از کی بگیرم؟(thalmor embussy بالای شهر soulitude هست)
2.dlc های بازی رو از کجا باید بگیرم؟
اگه مربوط می‌شه به ماموریتNo Stone Unturned، اونجا دیگه نمی‌شه رفت. شما آپدیت‌های بازی رو نصب کنین جای Stone عوض می‌شه.

DLC هارو هم می‌شه از سایت‌های ایرانی‌ گرفت :دی

اگه مربوط می‌شه به ماموریتNo Stone Unturned، اونجا دیگه نمی‌شه رفت. شما آپدیت‌های بازی رو نصب کنین جای Stone عوض می‌شه.

DLC هارو هم می‌شه از سایت‌های ایرانی‌ گرفت :دی
آخرین آپدیت رو کردم الان Stone کجا میره؟

ps3 اورجینال بازی میکنم کپی نیست از کجا dlc هاش و بگیرم فقط از تو psn میشه؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or