سلام عزیز اولا باید برنامه های winrar & daemon tools رو داشته باشی بعد روی پارت اول کلیک راست کن extract here رو بزن بعد حدود 20 تا 25 تا فایل zip ازش بیرون میاد بعد دوباره روی اولین فایل zip ایجاد شده (rld-tesvskdb.r00) کلیک راست کن همون گزینه رو بزن بعد یه فایل با فرمت .ios از توش در میاد که اونو باید با برنامه daemon tools بازش کنی که توش یه پوشه crack و یه فایل exe. هست اول آنتی ویروستو خاموش کن بعد فایل exe. رو اجرا کن و مسیر دلخواه بده بعد که تموم شد برو به مسیر رو هر چی بود کپی کن بریز تو پوشه ی اصلی که بازی رو نصب کردی با نام skyrim ( البته میتونی همون اول که میخوای فایل exe رو اجرا کنی مسیر بازی رو بدی) بعد محتویات داخل crack رو به همون مسیر کپی کن(replace) بعد برو حالشو ببر و تو بازی بچرخ و منتظر باش آدمای miraak بیان دنبالت.دوستان من dragoborn رو از لینکی دانلود کردم که جناب mosykardorost گذاشتن کلا 3 پارت داره 2 تاش 500mb و اون یکی هم 151mb هست من الان دارم ولی بلد نیستم چه جوری بریزم چون اصلا یه چیز عجیب غریبه
خواهشا کسایی که ریختن به ما هم بگن واقعا تا عمر دارم ممنونشون میشم.

من کار هایی گفتی رو انجام دادم اما وقتی اون پوشه iso رو می خوام باز کنم حتی با همون daemon tools می زنم روش میره تو برنامه daemon tools بعد تو برنامه که میره پوشه ارو باز نکرده...
فقط بگو از این برنامه daemon tools چه جوری می تونم استفاده کنم؟؟؟؟
چه قد سریع پیشرفت میکنید
شما به وینتر هلد رفتید که همونطورکه از اسمش پیداست همیشه داره برف میباره اونجا
احتمالا یه خانومی دم در بهتون خوشامد نگفت که بعدش روی پل شکسته میرین؟
باید برگردین و از اون خانوم بخواین یه جادو بهتون یاد بده در ازای پول بعد جلوی دری که ازش به روی پل میرین رو زمین یه صفحه ی فلزی هست جادو رو روی اون صفحه بزنید و اون خانوم به استعدادتون پی میبره و شما عضوی از مدرسه ی جادوگری میشین به همین سادگی
اون کارخونه هرو که من سردرگم شدم اومدم بیرون رفتم دنبال کارای دیگهآره!درست همون جا بود!خیلی خیلی ممنون!به کمکت اونجار رد کردم!:dو الان چند مرحله جلوترم.وارد یه جایی شدم که شبیه کارخانه اس و چرخ دهنده ها توش کار میکنن و یه مدل عنکبوت عجیب غریب از جنس آهن میاد.
راستی منظورت از اینکه زود پیشرفت میکنم چیه؟
و اینکه چه قدر موندم تا تمومش کنم بازی رو؟(فقط مراحل اصلی)
اون کارخونه هرو که من سردرگم شدم اومدم بیرون رفتم دنبال کارای دیگه
زود پیشرفت میکنین منظورم اینه که خیلی سریع رسیدین به اون کالج
درباره ی بازی هم خیالت راحت تا نسل بعدی طول میکشه
تو این مرحله Blood On The Ice من با جادوگره تو زندان حرف زدم ؛ اون هم گفت برو تو شب تو خیابونا گشت بزن ! من هم همین کار رو کردم ولی اثری از قاتل نیست !
یکی راهنمایی کنه لطفا !
تو کوئست at the summit of apocrypha اونجا که میری معبد میراک کوئست میگه defeat miraak اون یارو سه با خودشو با روحه اژدها احیا میکنه بعد که میزنم یارو رو میکشم غیب میشه و رو نوار compass یه نقطه رو وسط معبد و مقداری زیر زمین نشون میده و کوئست تکمیل نمیشه و miraak با تمام پرروئی با اینکه نمیبینمش داره رجز میخونه