خیراون کارخونه مضخرف رو هم رد کردم و الان مرحله آخرم.با اون آزدها میجنگم.سوالم اینه که بعد از اینکه با جادو پایینش آووردم با شمشیرم بزنمش یا کار دیگه ای برای شکست دادنش باید بکنم؟
چرا میشه، باید ماموریت Blood on the ice رو برین که مربوط میشه به قتل یکی تو شهر.چه عجب هانتر جان اومد یه سوال داشتم کلا بدون عضو شدن تو گروه stormlock نمیشه تو ویندهلم خونه خرید؟
ممنونچرا میشه، باید ماموریت Blood on the ice رو برین که مربوط میشه به قتل یکی تو شهر.

تو همهٔ شهرهای بزرگ بازی میشه خونه خرید.ممنون
---------- نوشته در 12:09 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:07 PM ارسال شده بود ----------
یه سوال دیگه کلا تو چند شهر میشه خونه خرید؟ من تو riften solitude و whiterun خونه دارم غیر از اینا و ویندهلم بازم خونه هست؟
---------- نوشته در 12:26 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:09 PM ارسال شده بود ----------
چیت شروع کردن blood on the ice وجود داره؟
سلام من تو
Dragonborn
قسمت The Gardener of Men: اونجایی که Storn میخواد کتاب رو بخونه متوقف میشه هیچ کاری نمیکنه ؟
آقا خیلی شرمندتم یه عالمه مشکل ریخته رو سرم و اینا واقعا ببخشید یه کم طول میشه به جاش یه زن هم گیرت میادشاید این جمعه بیاید سیو من ... اقا شما قول ندادین ؟
سلام به همه ی عزیزان.
آقا من هنوز تو کوئست at the summit of apocrypha گیر کردم. کسی میتونه لطف کنه یه سیو که فقط کوئست لاین اصلی dragonborn رو رفته واسم آپ کنه. باگ نگو بلا بگو ...
در هر صورت متشکرم
اینو دارم ولی کارم و را ننداخت Complete Savegame - Mograine - LVL 51 Nord at Skyrim Nexus - Skyrim mods and community
شما کجا گیر کردین من این کوئست رو رد کردم ؟شاید بتونم کمی کنم.