راهنمایی جامع در بازی The Elder Scroll : Skyrim

چند ساعت از وقت با ارزشتونو پای این بازی با ارزش گذاشتی

• تا 50 ساعت

رای‌ها: 204 23.8%
  • تا 100 ساعت

رای‌ها: 128 15.0%
  • بالای 101 ساعت

رای‌ها: 524 61.2%

• مجموع رای دهنده‌ها
    856
اون کارخونه مضخرف رو هم رد کردم و الان مرحله آخرم.با اون آزدها میجنگم.سوالم اینه که بعد از اینکه با جادو پایینش آووردم با شمشیرم بزنمش یا کار دیگه ای برای شکست دادنش باید بکنم؟

چرا می‌شه، باید ماموریت Blood on the ice رو برین که مربوط می‌شه به قتل یکی‌ تو شهر.
ممنون

---------- نوشته در 12:09 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:07 PM ارسال شده بود ----------

یه سوال دیگه کلا تو چند شهر میشه خونه خرید؟ من تو riften solitude و whiterun خونه دارم غیر از اینا و ویندهلم بازم خونه هست؟

---------- نوشته در 12:26 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:09 PM ارسال شده بود ----------

چیت شروع کردن blood on the ice وجود داره؟

سلام به همه ی عزیزان.
آقا من هنوز تو کوئست at the summit of apocrypha گیر کردم. کسی میتونه لطف کنه یه سیو که فقط کوئست لاین اصلی dragonborn رو رفته واسم آپ کنه. باگ نگو بلا بگو ...
در هر صورت متشکرم:-s
اینو دارم ولی کارم و را ننداخت http://skyrim.nexusmods.com/mods/31053

ممنون

---------- نوشته در 12:09 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:07 PM ارسال شده بود ----------

یه سوال دیگه کلا تو چند شهر میشه خونه خرید؟ من تو riften solitude و whiterun خونه دارم غیر از اینا و ویندهلم بازم خونه هست؟

---------- نوشته در 12:26 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:09 PM ارسال شده بود ----------

چیت شروع کردن blood on the ice وجود داره؟
تو همهٔ شهر‌های بزرگ بازی می‌شه خونه خرید.

---------- نوشته در 04:25 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 03:47 PM ارسال شده بود ----------

سلام من تو

Dragonborn

قسمت The Gardener of Men: اونجایی که Storn میخواد کتاب رو بخونه متوقف میشه هیچ کاری نمیکنه ؟

مشکل رو حل کردم اونهایی که تو The Gardener of Men مشکل دارن این رو نصب کنن The Gardener of the Men Bugfix at Skyrim Nexus - Skyrim mods and community و The Gardener of Men از آخر پارت iv شروع کنن(قبل خواندن کتاب توسط Storn)

آخرین ویرایش:
سلام به همه ی عزیزان.
آقا من هنوز تو کوئست at the summit of apocrypha گیر کردم. کسی میتونه لطف کنه یه سیو که فقط کوئست لاین اصلی dragonborn رو رفته واسم آپ کنه. باگ نگو بلا بگو ...
در هر صورت متشکرم:-s
اینو دارم ولی کارم و را ننداخت Complete Savegame - Mograine - LVL 51 Nord at Skyrim Nexus - Skyrim mods and community

شما کجا گیر کردین من این کوئست رو رد کردم ؟شاید بتونم کمی کنم.

شما کجا گیر کردین من این کوئست رو رد کردم ؟شاید بتونم کمی کنم.

تو کوئست at the summit of apocrypha اونجا که میری معبد میراک کوئست میگه defeat miraak اون یارو سه با خودشو با روحه اژدها احیا میکنه بعد که میزنم یارو رو میکشم غیب میشه و رو نوار compass یه نقطه رو وسط معبد و مقداری زیر زمین نشون میده و کوئست تکمیل نمیشه و miraak با تمام پرروئی با اینکه نمیبینمش داره رجز میخونه=))
دیگه داغون شدم همه جادو ها و سلاح ها و ... رو امتحان کردم.با tcl رفتم زیر زمین دیدم همون جاست ولی نمیتونم هیچ کاری کنم . کوءست گیر کرده.تو سایت های اجنبی نوشته باید با سلاح کم جون و آروم آروم بکشیش و حدود 20 دقیقه مبارزه رو لفطش بدم ولی من 40 دقیقه لفطش میدم باز جواب نمیده. دیگه داغونم کرده . اینم جواب نمیده setstage dlc2mq06 550 . تورو خدا به دادم برسید:((:((:((

دوستان توی مرحله ی اول بعد از این که وارد اتاق شدم و در بسته س باید چی کار کنم؟
توی یه راهنمای خوندم باید لباس پوشید اما چه طوری؟ اصلا توی اتاق لباس نیست...
کمــــــــــــــــــــک

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or