راهنمایی جامع در بازی The Elder Scroll : Skyrim

چند ساعت از وقت با ارزشتونو پای این بازی با ارزش گذاشتی

• تا 50 ساعت

رای‌ها: 204 23.8%
  • تا 100 ساعت

رای‌ها: 128 15.0%
  • بالای 101 ساعت

رای‌ها: 524 61.2%

• مجموع رای دهنده‌ها
    856
دوستان من تو یه مرحه اصلی گیر کردم.:((
قضیه از این قراره:
رفتم جایی که ماموریت میگفت و اونجا یه دهکده کوچیک بود با 4-5 تا خونه که یه زن هم اونجا بود.ماموریت زنه رو نشون میداد.رفتم با زنه صحبت کردم یه لباس و یه کفش داد.گفت اینا رو بپوش.منم پوشیدم و بعد شخصیتم خود به خود سواره قاری شد و رفتیم به یه جایی که برف هم میبارید.همه سلاح هام و همه چیزایی که داشتم دیگه نبودن و فقط لباس و کفشی که زن داده بود زو داشتم.اونجایی که پیاده شدم رو به روم پله بود و یه نگه بونم جلوی پله ها ایستاده بود.رفتم جلو نگه بان باهام حرف زد و از پله ها بالا رفتم.داخل خونه شدم و یه مهمونی بود.وقتی وارد شدم یه زن اومد و باهام حرف زد.رفتم یکم جلو با یه یارو که پشت میز بود حرف زدم.بعد رفتم به یه نفر که روی صندلی نشسته بود نوشیدنی دادم و رفت وسط مهمونی سر همه رو گرم کرد و نگه بونا هم حواسشون پرت شد.وقی حواسشون پرت شد رفتم پیشه همون یارو که پشت میز بود و اون درو باز کرد وارد شد.یه آشپز خونه بود.یکم جلوتر یه صندوق بود که بازش کردم و خالی بود.بعد یه در بود که وارد در شدم و اون یارو گفت موفق باشی و گذاشت رفت و دیگه نمیشد برگشت چون در قفل شده بود.جلوتر 2 تا نگه بان با هم حرف میزدن که وقتی میرفتم جلو بهم حمله میکردن.منم که بدون سلاح که نمیتونستم باهاشون بجنگم!؟زدم از لودینگ قبلی آورد و ایندفعه یواشکی از از پیششون رد شدم و از پله ها بالا رفتم.اونجا هم یه جادوگر جلوی پنجره بود که وقتی منو میدید میزد!پس از کنارش با عجله دویدم رد شدم چون یواشکی نمیشد از کنارش گذشت.به هر حال وارد حیاط منطقه شدم که 3-2 نفرم اونجا بودن.منم که بدون سلاح نمیتونستم مقابله کنم!؟دویدم و وادر اون یکی خونه شدم.داخل اونیکی اتاق بازم نگه بان بود.یواشکی رفتم و یه صندوق بود درشو باز کرد و داخلش چن تا کتاب به رنگ قرمز بود.برداشتم کتابارو و رفتم پایین پله های نزدیک صندوق.در رو باز کردم اونجا شبیه زندان بود که یکی از سربازا زندانی هارو کتک میزد و میخواست اعتراف بگیره ازشون.وقتی کمی میزدشون در پشت سرم (که از اونجا اومده بودم) باز میشد و 2 نفر میومدن داخل.منم زود قایم شدم.اونا داخل شدن و همینطوری ولگرد میکنن.ماموریت منم میگه که باید برم داخل یه در زیرزمینی ولی وقتی میخوام برم داخل منو میبینن و میریزن سرم.منم با عجله میرم سراغ در که بازش کنم و فرار کنم ولی درش باز نمیشه.میگه احتیاج به کلید داره.الان من موندم اون کلید رو از کجا باید پیدا کنم.من اینجا خیلی سعی کردم ولی به نتیجه ای نرسیدم.یه بار رفتم زندانی رو آزاد کردم ولی دشمنا زدن کشتنش و به جون من افتادن.یه بار به زور یکی از سربازارو کشتم و سلاح و لباسشو پوشیدم ولی بازم نتونستم از پس این دشمنا بر بیام.چون هم جادو دارن و هم شمشیر که مقابله نمیتونم بکنم.و از اونجایی که ماموریت میگه داخل در شو پس کشتن این دشمنا هیچ فایده ای نداره.میتونید کمک کنید؟اون کلید کجاست؟خواهش میکنم کمکم کنید...:((

من تا آخرین قسمتی که تو کار کردی رفتم ! اونجا توی یه قفسه یه گرز آهنی هست اون رو بردار و تو موقیت مناسب به سرباز رو با Shout بزن همین که افتاد ، عین خر بزنش (در سریعترین حالتی که میتونی) بعد سریع لباس و کلا هرچی داره بردار واستفاده کن !
بعد برگرد تو هوم ایوون بالا سر نگهبانا (همون جایی که میشد دید دارن به نفر ور شکنجه میکنند ) صبر کن تا Shout ات دوباره پر بشه ! تا اومدن بالا یه Shout دیگه بزن ! پرت که شدند روی زمین سرع برو دخلشون رو بیار !
من اون بخش رو همینجوری رد کردم ! ولی کلی شانس آوردم !
اگه رفتی اون بالا و اونها سریع اومدند و خط Shout ات پر نشده بود ، سریع بپر پایین و تو اونجا سریع بدو تا خط ات پر بشه ! بعد سریع شوت رو بزن و حمله رو شروع کن ! از استفاده از دارو ها هم دریغ نکن !
موفق باشی !

من تا آخرین قسمتی که تو کار کردی رفتم ! اونجا توی یه قفسه یه گرز آهنی هست اون رو بردار و تو موقیت مناسب به سرباز رو با Shout بزن همین که افتاد ، عین خر بزنش (در سریعترین حالتی که میتونی) بعد سریع لباس و کلا هرچی داره بردار واستفاده کن !
بعد برگرد تو هوم ایوون بالا سر نگهبانا (همون جایی که میشد دید دارن به نفر ور شکنجه میکنند ) صبر کن تا Shout ات دوباره پر بشه ! تا اومدن بالا یه Shout دیگه بزن ! پرت که شدند روی زمین سرع برو دخلشون رو بیار !
من اون بخش رو همینجوری رد کردم ! ولی کلی شانس آوردم !
اگه رفتی اون بالا و اونها سریع اومدند و خط Shout ات پر نشده بود ، سریع بپر پایین و تو اونجا سریع بدو تا خط ات پر بشه ! بعد سریع شوت رو بزن و حمله رو شروع کن ! از استفاده از دارو ها هم دریغ نکن !
موفق باشی !

مرسی دوست عزیز!من خوشبختانه یکی از اون سربازارو کشتم و همه لباس ها و وسایلشو ورداشتم و مطمعنم میتونم با این روشی که گفتی بکشمشون.فقط اینکه shut چیه؟اسم یه مدل جادو هست؟وقتی ازش استفاده میکنی چی میشه؟دشمنا میوفتن زمین و دخلشونو میاری؟من کلا با جادو ها آشنا نیستم و فقط از جادوی آتش استفاده میکنم.ممنون میشم تو این یه مورد هم کمکم کنی که این مرحله لعنتی رو برم.

---------- نوشته در 09:25 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 09:21 PM ارسال شده بود ----------

راستی پس کلید کجاس؟

مرسی دوست عزیز!من خوشبختانه یکی از اون سربازارو کشتم و همه لباس ها و وسایلشو ورداشتم و مطمعنم میتونم با این روشی که گفتی بکشمشون.فقط اینکه shut چیه؟اسم یه مدل جادو هست؟وقتی ازش استفاده میکنی چی میشه؟دشمنا میوفتن زمین و دخلشونو میاری؟من کلا با جادو ها آشنا نیستم و فقط از جادوی آتش استفاده میکنم.ممنون میشم تو این یه مورد هم کمکم کنی که این مرحله لعنتی رو برم.
Shout ها همونی که با زدن دکمه Z استفاده میشه !
یه دونه از قدرت های دراگون بورن هست که میتونه از قدرت اژدها استفاده کنه !
مگه شما وقتی بالای کوه رفتی و با ریش خاکستری ها صحبت کردی بهت یاد ندادند چجوری از Shout استفاده کنی !؟

Shout ها همونی که با زدن دکمه Z استفاده میشه !
یه دونه از قدرت های دراگون بورن هست که میتونه از قدرت اژدها استفاده کنه !
مگه شما وقتی بالای کوه رفتی و با ریش خاکستری ها صحبت کردی بهت یاد ندادند چجوری از Shout استفاده کنی !

آهان پس یه مدل جادو هست؟چرا!من وقتی رفتم پیش ریش سفیدا یادم دادن.ولی نمیدونم کدوم جادو هست؟رنگش تو لیست جادو ها چ رنگیه؟آبیه؟
من دو مدل جادو به رنگ آبی دارم؟کدومشه!؟

آهان پس یه مدل جادو هست؟چرا!من وقتی رفتم پیش ریش سفیدا یادم دادن.ولی نمیدونم کدوم جادو هست؟رنگش تو لیست جادو ها چ رنگیه؟آبیه؟
تو قسمت جادو ها برو پایین یکی مونده به آخر ! نوشته Shout !
برو اونجا و شوت مورد نظر رو انتخاب کن !
سپس خارج شو و دکمه Zرو بزن واز قدرت اژدها لذت ببیر !

فک کنم الان شما یه شات خاکستری رنگ داری که سرعتو زید میکنه یه آبی هم داری که فوت میکنه دشمنا پرت میشن اینور اونور
اونی که فوت میکنه خیلی بهدردت میخوره و یه جادو داری تو قسمت جادو ها برو تو all نوشته healing یا یه همچین چیزی یا تو دست راست یا چپت بزار بعدش که استفاده کنی جونت پر میشه
فکر کنم همونجایی هستی که نگهبانا زن هستن درسته؟ لباسشونم طلایی رنگه مگه نه؟

---------- نوشته در 10:52 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:44 PM ارسال شده بود ----------

این بازی خیلی پیچیدگی ها داره که من مجبور شدم 4 بار از اول برم تا اینبار نژاد و روش بازی مورد علاقه ام رو فهمیدم
دوستان من تو یکی از کوئست های قدیمی که حوصله نداشتم رد کنم الان تازه رفتم سروقتش رفتم توی یه غار که توش رباط داشت
میشه یکی برام توضیحبده رباط توی اون زمان و اون غار چیکار میکنه؟
و چه جوری از یه الماس نیرو میگیره؟
و اینکه من قبلا هم پرسیده بودم
دوتا عصا دارم که از یه جادوگر کش رفتم و باهاش گرگ اسپاون میکنم تا دشمنا رو لت و پار کنه
بعد رفتم یه غار دیدم جادوگرا دارن از اون گرگا میفرستن ولی وقتی کشتمشون اثری از اون عصا نبود
کسی میدونه اسم اون مجیک چیه؟
کی میتونه بهم یاد بده؟برم پیشش چه قد پول میگیره؟

فک کنم الان شما یه شات خاکستری رنگ داری که سرعتو زید میکنه یه آبی هم داری که فوت میکنه دشمنا پرت میشن اینور اونور
اونی که فوت میکنه خیلی بهدردت میخوره و یه جادو داری تو قسمت جادو ها برو تو all نوشته healing یا یه همچین چیزی یا تو دست راست یا چپت بزار بعدش که استفاده کنی جونت پر میشه

---------- نوشته در 10:52 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:44 PM ارسال شده بود ----------

این بازی خیلی پیچیدگی ها داره که من مجبور شدم 4 بار از اول برم تا اینبار نژاد و روش بازی مورد علاقه ام رو فهمیدم
دوستان من تو یکی از کوئست های قدیمی که حوصله نداشتم رد کنم الان تازه رفتم سروقتش رفتم توی یه غار که توش رباط داشت
میشه یکی برام توضیحبده رباط توی اون زمان و اون غار چیکار میکنه؟
و چه جوری از یه الماس نیرو میگیره؟
و اینکه من قبلا هم پرسیده بودم
دوتا عصا دارم که از یه جادوگر کش رفتم و باهاش گرگ اسپاون میکنم تا دشمنا رو لت و پار کنه
بعد رفتم یه غار دیدم جادوگرا دارن از اون گرگا میفرستن ولی وقتی کشتمشون اثری از اون عصا نبود
کسی میدونه اسم اون مجیک چیه؟
کی میتونه بهم یاد بده؟برم پیشش چه قد پول میگیره؟
ساخت نژادDwarf هستن که قبل از‌Nord ها اونجا میزیستن و از نظر تکنولوژیکی خیلی‌ پیشرفته بودن.
سیستم بازی جوری هست که یه چیزی که دشمن داره حتما تو Inventory ایش هم نیست، مثل Daedric Armor رو تن Dremora ها.

یه عکس هم بدین از اونStaff :دی

دوستان من تو dlc دانگارد تو کوئست a new order گیر کردم اون جایی که میگه برو آدم بر دار بیار یه زنه هست اسمش jurard هست اونو باید بیاریمش ولی میگه باید از Dwarwen استفاده کنی ولی استفاده ام می کنی بازم هیچی نمیشه یکی توضیح بده لطفا.

درسته.همون جا بود که به زور ردش کردم.ممنون.

تو قسمت جادو ها برو پایین یکی مونده به آخر ! نوشته Shout !
برو اونجا و شوت مورد نظر رو انتخاب کن !
سپس خارج شو و دکمه Zرو بزن واز قدرت اژدها لذت ببیر !

دوست عزیز خیلی از راهنمایی ات ممنونم.بدون کمک تو مطمعنا همون جا گیر میکردم.بازم ممنون.

...

راستی دوستان یکم بازی سخت شده!مثلا من در حال قدم زدنم که یه دفعه میبینم بالای سرم یه اژدهاست!:dمنم که توان مقاومت و کشتنش رو ندارم که!؟مجبور میشم از لودینگ قبلی بزنم تا ایندفعه از یه راه دیگه برم.همینطور یه بار با یه شیر هم جنگیدم (که با جادو کشتم.با سلاح اصلا نمیمرد) و یه بارم 2 تا گرگ از اون بزرگاش بهم حمله کردن که فرار کردم!:d
الانم اون ماموریت داخل غار رو رد کردم.میری داخل غار و همه رو میکشی و کارایی که میگه رو انجام میدی و بعد وارد یه در میشی که شبیه یه دنیای دیگس!2 نفر با هم میجنگن که یکی انسانه و یکی روح!من روح رو به زور به وسیله شمشیر انسانه کشتم!#:-sیکم سخت بود ها!

دوستان چه بلایی سر بازیم اومده؟
نه به قبلا که شاید هر دوروز یه بار یه گرگ بهم حمله میکرد نه به الان که هر 10 قدم یه اژدها میاد
راستی شات هارو با همین نیرویی که از اژدها ها میگریم آنلاک میکنیم دیگه درسته؟

دوستان چه بلایی سر بازیم اومده؟
نه به قبلا که شاید هر دوروز یه بار یه گرگ بهم حمله میکرد نه به الان که هر 10 قدم یه اژدها میاد
راستی شات هارو با همین نیرویی که از اژدها ها میگریم آنلاک میکنیم دیگه درسته؟
برای منم پیش میاد ولی برای شات ها فقط همین راهی هست که خودتون گفتین

.

دوستان من همه ی ماموریت های کالج رو رفتم تقریباً نمیدونم چرا اون توپه باز نشد تو کالج پیش همه رفتم هیچکه ماموریت نمیده لطفا کمک کنید یه سوال داشتم در مورد یه جای مخفی تو کالج که یه بار رفتم اونجا با یه چیز تقریبا بنفش رنگ بود حرف زدم بعد غیب شد من همونجا میگشتم که یه دست کش پیدا کردم مثل دست کش DAEDRIC است مخوام ورشدارم نمیشه اینگار یه حلقه میخواد از کجا بیارمش ماموریت داره؟

دوستان من همه ی ماموریت های کالج رو رفتم تقریباً نمیدونم چرا اون توپه باز نشد تو کالج پیش همه رفتم هیچکه ماموریت نمیده لطفا کمک کنید یه سوال داشتم در مورد یه جای مخفی تو کالج که یه بار رفتم اونجا با یه چیز تقریبا بنفش رنگ بود حرف زدم بعد غیب شد من همونجا میگشتم که یه دست کش پیدا کردم مثل دست کش DAEDRIC است مخوام ورشدارم نمیشه اینگار یه حلقه میخواد از کجا بیارمش ماموریت داره؟
با اون جادوگر جنگیدین آخرش؟ اگه نه هنوز تموم نشده، دقیقاً هم نمیدونم کجاش هستین الان و آخرین ماموریتی که رفتین چی‌ بود.
اون حلقه‌ها هم تو کتابخونه کالج هستن کنار کمد کتاب‌ها زمین یه جعبه‌ای هست که درش قفل هست، اون تو هستن.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or