Alkazar
کاربر سایت
دوستان من تو یه مرحه اصلی گیر کردم.
قضیه از این قراره:
رفتم جایی که ماموریت میگفت و اونجا یه دهکده کوچیک بود با 4-5 تا خونه که یه زن هم اونجا بود.ماموریت زنه رو نشون میداد.رفتم با زنه صحبت کردم یه لباس و یه کفش داد.گفت اینا رو بپوش.منم پوشیدم و بعد شخصیتم خود به خود سواره قاری شد و رفتیم به یه جایی که برف هم میبارید.همه سلاح هام و همه چیزایی که داشتم دیگه نبودن و فقط لباس و کفشی که زن داده بود زو داشتم.اونجایی که پیاده شدم رو به روم پله بود و یه نگه بونم جلوی پله ها ایستاده بود.رفتم جلو نگه بان باهام حرف زد و از پله ها بالا رفتم.داخل خونه شدم و یه مهمونی بود.وقتی وارد شدم یه زن اومد و باهام حرف زد.رفتم یکم جلو با یه یارو که پشت میز بود حرف زدم.بعد رفتم به یه نفر که روی صندلی نشسته بود نوشیدنی دادم و رفت وسط مهمونی سر همه رو گرم کرد و نگه بونا هم حواسشون پرت شد.وقی حواسشون پرت شد رفتم پیشه همون یارو که پشت میز بود و اون درو باز کرد وارد شد.یه آشپز خونه بود.یکم جلوتر یه صندوق بود که بازش کردم و خالی بود.بعد یه در بود که وارد در شدم و اون یارو گفت موفق باشی و گذاشت رفت و دیگه نمیشد برگشت چون در قفل شده بود.جلوتر 2 تا نگه بان با هم حرف میزدن که وقتی میرفتم جلو بهم حمله میکردن.منم که بدون سلاح که نمیتونستم باهاشون بجنگم!؟زدم از لودینگ قبلی آورد و ایندفعه یواشکی از از پیششون رد شدم و از پله ها بالا رفتم.اونجا هم یه جادوگر جلوی پنجره بود که وقتی منو میدید میزد!پس از کنارش با عجله دویدم رد شدم چون یواشکی نمیشد از کنارش گذشت.به هر حال وارد حیاط منطقه شدم که 3-2 نفرم اونجا بودن.منم که بدون سلاح نمیتونستم مقابله کنم!؟دویدم و وادر اون یکی خونه شدم.داخل اونیکی اتاق بازم نگه بان بود.یواشکی رفتم و یه صندوق بود درشو باز کرد و داخلش چن تا کتاب به رنگ قرمز بود.برداشتم کتابارو و رفتم پایین پله های نزدیک صندوق.در رو باز کردم اونجا شبیه زندان بود که یکی از سربازا زندانی هارو کتک میزد و میخواست اعتراف بگیره ازشون.وقتی کمی میزدشون در پشت سرم (که از اونجا اومده بودم) باز میشد و 2 نفر میومدن داخل.منم زود قایم شدم.اونا داخل شدن و همینطوری ولگرد میکنن.ماموریت منم میگه که باید برم داخل یه در زیرزمینی ولی وقتی میخوام برم داخل منو میبینن و میریزن سرم.منم با عجله میرم سراغ در که بازش کنم و فرار کنم ولی درش باز نمیشه.میگه احتیاج به کلید داره.الان من موندم اون کلید رو از کجا باید پیدا کنم.من اینجا خیلی سعی کردم ولی به نتیجه ای نرسیدم.یه بار رفتم زندانی رو آزاد کردم ولی دشمنا زدن کشتنش و به جون من افتادن.یه بار به زور یکی از سربازارو کشتم و سلاح و لباسشو پوشیدم ولی بازم نتونستم از پس این دشمنا بر بیام.چون هم جادو دارن و هم شمشیر که مقابله نمیتونم بکنم.و از اونجایی که ماموریت میگه داخل در شو پس کشتن این دشمنا هیچ فایده ای نداره.میتونید کمک کنید؟اون کلید کجاست؟خواهش میکنم کمکم کنید...![]()
من تا آخرین قسمتی که تو کار کردی رفتم ! اونجا توی یه قفسه یه گرز آهنی هست اون رو بردار و تو موقیت مناسب به سرباز رو با Shout بزن همین که افتاد ، عین خر بزنش (در سریعترین حالتی که میتونی) بعد سریع لباس و کلا هرچی داره بردار واستفاده کن !
بعد برگرد تو هوم ایوون بالا سر نگهبانا (همون جایی که میشد دید دارن به نفر ور شکنجه میکنند ) صبر کن تا Shout ات دوباره پر بشه ! تا اومدن بالا یه Shout دیگه بزن ! پرت که شدند روی زمین سرع برو دخلشون رو بیار !
من اون بخش رو همینجوری رد کردم ! ولی کلی شانس آوردم !
اگه رفتی اون بالا و اونها سریع اومدند و خط Shout ات پر نشده بود ، سریع بپر پایین و تو اونجا سریع بدو تا خط ات پر بشه ! بعد سریع شوت رو بزن و حمله رو شروع کن ! از استفاده از دارو ها هم دریغ نکن !
موفق باشی !

یکم سخت بود ها!