راهنمایی جامع در بازی The Elder Scroll : Skyrim

چند ساعت از وقت با ارزشتونو پای این بازی با ارزش گذاشتی

• تا 50 ساعت

رای‌ها: 204 23.8%
  • تا 100 ساعت

رای‌ها: 128 15.0%
  • بالای 101 ساعت

رای‌ها: 524 61.2%

• مجموع رای دهنده‌ها
    856
.

بعد از این که اون توپ اورد تو کالج یه ماموریت داد یادم نیست چی بود اما مال یه جادوگری بود که الان نیست تو کالج بعدشم چندتا کتاب برای کتاب داره اوردم الانم هیچ کی ماموریت نمیده

بعد از این که اون توپ اورد تو کالج یه ماموریت داد یادم نیست چی بود اما مال یه جادوگری بود که الان نیست تو کالج بعدشم چندتا کتاب برای کتاب داره اوردم الانم هیچ کی ماموریت نمیده
یعنی‌ الان ماموریتHitting the books رو رفتین؟ اگه آره باید با Toldfir حرف بزنین.
یا اگه تا اونجاش رفتین که زمان وایمیسته و یکی‌ باهاتون حرف می‌زنه باید با mirabelle ervine حرف بزنین.
اسم آخرین ماموریتی که رفتین رو نمدین سخت می‌شه :دی

این the elder scrolls online شاه و سرور نژاد ها یعنی orc رو نداره پس به درد نمیخوره
راستی این اژدها هارو که آقا عرفان رو میکشن یا اون عنکبوت که 15 بار آقا عرفانو کشت منو تاحالا نکشتن (کلا من یه بار تو بازی مردم اونم چون میخواستم شات سرعت رو امتحان کنم بالای کول زدم یهو پرت شدم پایین وگرنه تاحالا نمردم) ممکنه برای نژادم باشه؟
و اینکه یه راهنمایی بکنید که هر کوئست چه تصویری داره
مثلا کالج وینترهلد یا دارک برادرهود یا کوئست های دیگه

(کلا من یه بار تو بازی مردم اونم چون میخواستم شات سرعت رو امتحان کنم بالایکول زدم یهو پرت شدم پایین وگرنه تاحالا نمردم)
:))
ممکنه برای نژادم باشه؟
شاید چون من نژاد نرد بودم و البته منم تا حالا نمردم((چون خیلی با احتیاطم)) ولی آره میتونه بخاطر نژادت باشه چون ارک ها از بقیه ی نژاد ها از نظر قدرت یه سر و گردن بالا ترن!!!
Skyrim-Orc.jpg

اینم گذاشتم یکم کیف کنی!!

اینی که گذاشتی همون نژادی که میگی؟

این the elder scrolls online شاه و سرور نژاد ها یعنی orc رو نداره پس به درد نمیخوره
راستی این اژدها هارو که آقا عرفان رو میکشن یا اون عنکبوت که 15 بار آقا عرفانو کشت منو تاحالا نکشتن (کلا من یه بار تو بازی مردم اونم چون میخواستم شات سرعت رو امتحان کنم بالای کول زدم یهو پرت شدم پایین وگرنه تاحالا نمردم) ممکنه برای نژادم باشه؟

امکان داره به خاطر نژاد و با احتیاطیت باشه چون من همیشه مثل دیوونه ها بازی میکنم!وثلا برا خنده و خوشی از بالای بلند ترین کوها خودمو پرت میکنم پایین!:d

اینی که گذاشتی همون نژادی که میگی؟

امکان داره به خاطر نژاد و با احتیاطیت باشه چون من همیشه مثل دیوونه ها بازی میکنم!وثلا برا خنده و خوشی از بالای بلند ترین کوها خودمو پرت میکنم پایین!:d
آره این عکس همون ارکه ببین چه ابهتی داریم
ما دارک الف های نفرین شده هستیم
و من همچین با احتیات هم بازی نمیکنم ولی به طور دیوانه واری توی جیبم معجون دارم الان بیشتر از 50 تا معجون قوی جون دارم
من چه جوری به companions بپیوندم؟

چرا کسی جواب منو نمیده سوال من این بود.

دوستان من تو dlc دانگارد تو کوئست a new order گیر کردم اون جایی که میگه برو آدم بر دار بیار یه زنه هست اسمش jurard هست اونو باید بیاریمش ولی میگه باید از Dwarwen استفاده کنی ولی استفاده ام می کنی بازم هیچی نمیشه.

لطفا جواب بدین.

چرا کسی جواب منو نمیده سوال من این بود.

دوستان من تو dlc دانگارد تو کوئست a new order گیر کردم اون جایی که میگه برو آدم بر دار بیار یه زنه هست اسمش jurard هست اونو باید بیاریمش ولی میگه باید از Dwarwen استفاده کنی ولی استفاده ام می کنی بازم هیچی نمیشه.

لطفا جواب بدین.
دقیقاً چطور استفاده می‌کنین؟:دی باید یک عددDwemer Gyro واسش پیدا کنی‌ و بدی بهش ( معمولا رو این ربات‌ها پیدا می‌شه) یا میتونی‌ بری کنار رودخانه اونجا یه کیف هست اونو پیدا کنی‌ بیاری بدی بهش.

دوست عزیز پیشنهاد میکنم اول از لینکی که گذاشتم دیدن کنید بعد نظر بدید.
این Elder scrolls online همه ی نژاد هارو غیر از نژاد Imperial داره.
بنده هم اگر از این سایت و اخبارش مطمئن نبودم هرگز لینکی ازش نمیذاشتم.

---------- نوشته در 06:36 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 06:33 PM ارسال شده بود ----------

من چه جوری به companions بپیوندم؟

به Jarvoskar توی شهر Whituran برو و توی طبقه زیر زمین با رئیسشون صحبت کن.اسم رئیس اگه درست یادم باشه Kaldr هست.

اصلا اعصابم ريخته به هم تو xbox تا آخر كوئست هارو تموم كرده بودم ولي سيو هام پاك شد اين دفعه دارم تو pc ميرم بخاطر dlc ها و cheat ها.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or