یعنی الان ماموریتHitting the books رو رفتین؟ اگه آره باید با Toldfir حرف بزنین.بعد از این که اون توپ اورد تو کالج یه ماموریت داد یادم نیست چی بود اما مال یه جادوگری بود که الان نیست تو کالج بعدشم چندتا کتاب برای کتاب داره اوردم الانم هیچ کی ماموریت نمیده
(کلا من یه بار تو بازی مردم اونم چون میخواستم شات سرعت رو امتحان کنم بالایکول زدم یهو پرت شدم پایین وگرنه تاحالا نمردم)

شاید چون من نژاد نرد بودم و البته منم تا حالا نمردم((چون خیلی با احتیاطم)) ولی آره میتونه بخاطر نژادت باشه چون ارک ها از بقیه ی نژاد ها از نظر قدرت یه سر و گردن بالا ترن!!!ممکنه برای نژادم باشه؟
اینم گذاشتم یکم کیف کنی!!
این the elder scrolls online شاه و سرور نژاد ها یعنی orc رو نداره پس به درد نمیخوره
راستی این اژدها هارو که آقا عرفان رو میکشن یا اون عنکبوت که 15 بار آقا عرفانو کشت منو تاحالا نکشتن (کلا من یه بار تو بازی مردم اونم چون میخواستم شات سرعت رو امتحان کنم بالای کول زدم یهو پرت شدم پایین وگرنه تاحالا نمردم) ممکنه برای نژادم باشه؟
و اینکه یه راهنمایی بکنید که هر کوئست چه تصویری داره
مثلا کالج وینترهلد یا دارک برادرهود یا کوئست های دیگه
برین به اسکله شهر جایی که پرورش ماهی هستحالا چطور خان ریفتن بشیم ؟
این رو بگید
آره این عکس همون ارکه ببین چه ابهتی داریماینی که گذاشتی همون نژادی که میگی؟
امکان داره به خاطر نژاد و با احتیاطیت باشه چون من همیشه مثل دیوونه ها بازی میکنم!وثلا برا خنده و خوشی از بالای بلند ترین کوها خودمو پرت میکنم پایین!:d
دقیقاً چطور استفاده میکنین؟چرا کسی جواب منو نمیده سوال من این بود.
دوستان من تو dlc دانگارد تو کوئست a new order گیر کردم اون جایی که میگه برو آدم بر دار بیار یه زنه هست اسمش jurard هست اونو باید بیاریمش ولی میگه باید از Dwarwen استفاده کنی ولی استفاده ام می کنی بازم هیچی نمیشه.
لطفا جواب بدین.
این the elder scrolls online شاه و سرور نژاد ها یعنی orc رو نداره پس به درد نمیخوره
راستی این اژدها هارو که آقا عرفان رو میکشن یا اون عنکبوت که 15 بار آقا عرفانو کشت منو تاحالا نکشتن (کلا من یه بار تو بازی مردم اونم چون میخواستم شات سرعت رو امتحان کنم بالای کول زدم یهو پرت شدم پایین وگرنه تاحالا نمردم) ممکنه برای نژادم باشه؟
و اینکه یه راهنمایی بکنید که هر کوئست چه تصویری داره
مثلا کالج وینترهلد یا دارک برادرهود یا کوئست های دیگه
من چه جوری به companions بپیوندم؟