راهنمایی جامع در بازی The Elder Scroll : Skyrim

چند ساعت از وقت با ارزشتونو پای این بازی با ارزش گذاشتی

• تا 50 ساعت

رای‌ها: 204 23.8%
  • تا 100 ساعت

رای‌ها: 128 15.0%
  • بالای 101 ساعت

رای‌ها: 524 61.2%

• مجموع رای دهنده‌ها
    856
دوستان نمیدونم چرا من برا رفتن به یه جا ترجیح میدوم پیاده برم تا اینکه بزنم نقشه منو ببره اونجا!:d

راستی دوستان یه مدل از دوشمنا هستن که در 2 رنگ سیاه و سفید تو بازی موجودن!و اینکه اصلا نمیمیرن.وقتی یه دونه میزنن نصف خونم میره.سرعت دویدنشونم نسبتا زیاده.هر چه قدر میزنم فقط یه کم از خونش میره و دوباره هم پر میشه!فقط مجبور میشم از دستشون فرار کنم.تعدادشونم زیاد نیس.تا اینجای بازی فقط با 4-5 تاشونو دیدم.چجوری بکشمشون؟
اگه منظورت اون غول ها هستن که تا لول 25 جنگیدن با اونا یعنی خودکشی
دوستان اگه یونیفرم دارک برادرهود رو نپوشم مشکلی پیش میاد؟ لباس خودم بهتره
و اینکه اون کلمه های جدید رو که میخونم از کجا جادوشونو فعال کنم؟
و اینکه از کجا بفههم ماموریتم فرعیه یا اصلی
و اینکه وقتی هدف رو کشتم گفت برگرد پیش nazir ولی هرکاری میکنم باهام حرف نمیزنه

ترول منظورت هست؟
برطبق کتاب TROLLS در خود بازی بهترین راه ، استفاده از جادوهای آتش هست یا سلاحی که Enchantment آتش دارند
حتما هم از سپر استفاده کنید (در کل اویل بازی یکی از سختترین دشمنها هستند اما با Level UP دیگه مشکلی نخواهید داشت

دوستان نمیدونم چرا من برا رفتن به یه جا ترجیح میدوم پیاده برم تا اینکه بزنم نقشه منو ببره اونجا!:d

راستی دوستان یه مدل از دوشمنا هستن که در 2 رنگ سیاه و سفید تو بازی موجودن!و اینکه اصلا نمیمیرن.وقتی یه دونه میزنن نصف خونم میره.سرعت دویدنشونم نسبتا زیاده.هر چه قدر میزنم فقط یه کم از خونش میره و دوباره هم پر میشه!فقط مجبور میشم از دستشون فرار کنم.تعدادشونم زیاد نیس.تا اینجای بازی فقط با 4-5 تاشونو دیدم.چجوری بکشمشون؟
پیاده حرکت کردن و گشتن یکی‌ از ارکان مهم بازی‌های RPG هست :دی

آقا کاوه چرا به من دیگه جواب نمیدین؟
اون سوال بالایی ها و این که شمشیر زخم آب کجاست؟
ندیدم سوال هارو :دی

نه مشکلی‌ پیش نمیاد
Shout هارو میگی؟ هر Shout جای مخصوص خودشو داره، بگو کدومشو میخواهی.
ماموریت‌های اصلی‌ یه عکس سر اژدها دارن کنار ماموریت
یعنی‌ چی‌ حرف نمی‌زنه؟ بیشتر توضیح بده اینجارو :دی
P.S : بدم میاد یکی‌ وقتی‌ باهم حرف می‌زنه از لفظ شما استفاده کنه :دی با اینکه خودم استفاده می‌کنم لول

اونا رو تو لول های پایین باید تبدیل به ورولف بشی بعد اربده بکشی اصلا فرار میکنن بعد بیفتی دنبالشون پرتشون کنی اینور اونور اصلآ کشتن ترول با حالت ورولف یکی از لذت بخش ترین حرکات بازیه
نه اما من بهت پیشنهاد میکنم دارک برادرهود رو از لول 50 به بعد بری چون پول خوبی گیرت میاد در ازای هر کانترکت که کشتنشون آب خوردنه 750گلد جایزه میگیری! وقتی کشتیش یه دیالوگ میاد اینجوری: someone) is dead)
نه مشکلی نداره زره خودتو بپوش
اگه تو جریان داستان بازی باشی خودت میدونی کدوم اصلیه

اون کلمات جدید هم که یاد میگیری برو تو قسمت Magic/shoutsبعد انتخابش کن باید ذخیرهDragon soulداشته باشی بعد دکمه رو بزن که نوشته Spend Soulیا Unlockبعد میپرسه Yes رو بزن آزاد میشه!

امروز به درجه "فنا فی الاسکایریم" رسیدم گذاشتمش کنار!:d

آخرین ویرایش:
ندیدم سوال هارو :دی

نه مشکلی‌ پیش نمیاد
Shout هارو میگی؟ هر Shout جای مخصوص خودشو داره، بگو کدومشو میخواهی.
ماموریت‌های اصلی‌ یه عکس سر اژدها دارن کنار ماموریت
یعنی‌ چی‌ حرف نمی‌زنه؟ بیشتر توضیح بده اینجارو :دی
P.S : بدم میاد یکی‌ وقتی‌ باهم حرف می‌زنه از لفظ شما استفاده کنه :دی با اینکه خودم استفاده می‌کنم لول
ممنون اون که حرف نمیزد یه باگ بود برطرف شد
اون شات هارو هم به گفته ی آقا امیرحسین آنلاک کردم و یه سوال
شات marked for death چه کار میکنه؟
شات frost breath چه کار میکنه؟

---------- نوشته در 06:10 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 06:05 PM ارسال شده بود ----------

دیگه چه گروهی میشناسین که مارو بفرسته ماموریت؟ + روش عضویت لطفا :دی

من نخندیدم !
اگه تیر و کمون داری با اون بزنش وگرنه دو نفری بکشینش !
زره تنت کردی !؟ تمامی وسایل دفاعی از جمله چکمه ، دستنبد ، زره ،کلاهخود سپر و غیره رو استفده کن !
دمت گرم:دی
تیر وکمون ندارم دونفری؟؟؟
کسی نیست اونجا تنهام
همه چی هم استفاده میکنم ولی تا میرم نا مرد میزنه!
مهلت نمیده!

دمت گرم:دی
تیر وکمون ندارم دونفری؟؟؟
کسی نیست اونجا تنهام
همه چی هم استفاده میکنم ولی تا میرم نا مرد میزنه!
مهلت نمیده!
مطمئنی دو نفر نیستید !؟ حتما باید دو نفر باشید ! یا یه نفر از شورشی ها یا یه نفر از نیرو های امپراطوری !
یه جوری اون یارو رو بفرست جلو که بزنتش ، خودت هم همزمان با تیر و کمون کارش رو بساز !

ممنون اون که حرف نمیزد یه باگ بود برطرف شد
اون شات هارو هم به گفته ی آقا امیرحسین آنلاک کردم و یه سوال
شات marked for death چه کار میکنه؟
شات frost breath چه کار میکنه؟

---------- نوشته در 06:10 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 06:05 PM ارسال شده بود ----------

دیگه چه گروهی میشناسین که مارو بفرسته ماموریت؟ + روش عضویت لطفا :دی

اولی باعث میشه تارگتت ضعیفتر بشه کلا راحت تره میشه کشتش
دومی فریز میکنه طرف رو اگه ضعیف باشه اگه قوی باشه فراست دمیج میده

Companians/whiterun
Thieves guild/riften
winter hold college/winterhold

بهترینشون هم از نظر من thieves guild

اولی باعث میشه تارگتت ضعیفتر بشه کلا راحت تره میشه کشتش
دومی فریز میکنه طرف رو اگه ضعیف باشه اگه قوی باشه فراست دمیج میده

Companians/whiterun
Thieves guild/riften
winter hold college/winterhold

بهترینشون هم از نظر من thieves guild
چه جوری عضو بشم؟

مطمئنی دو نفر نیستید !؟ حتما باید دو نفر باشید ! یا یه نفر از شورشی ها یا یه نفر از نیرو های امپراطوری !
یه جوری اون یارو رو بفرست جلو که بزنتش ، خودت هم همزمان با تیر و کمون کارش رو بساز !

نه ی نفرم
هیچکی نیست
اصلا تو غار کسی نیست
چند نفر اون اول باهم حرف میزنند که بعدش از ی راه دیگه میرن
منم سوار کوه میشم میرم غار:دی

نه ی نفرم
هیچکی نیست
اصلا تو غار کسی نیست
منم سوار کوه میشم میرم غار:دی
این مورد خیلی مشکوک و عجیب هست ! من از پاسخ دادن عاجزم !
صیر کن کاوه جان بیاد ع بعد از ایشون سوال کن !

دوستان من تو یه مرحه اصلی گیر کردم.:((
قضیه از این قراره:
رفتم جایی که ماموریت میگفت و اونجا یه دهکده کوچیک بود با 4-5 تا خونه که یه زن هم اونجا بود.ماموریت زنه رو نشون میداد.رفتم با زنه صحبت کردم یه لباس و یه کفش داد.گفت اینا رو بپوش.منم پوشیدم و بعد شخصیتم خود به خود سواره قاری شد و رفتیم به یه جایی که برف هم میبارید.همه سلاح هام و همه چیزایی که داشتم دیگه نبودن و فقط لباس و کفشی که زن داده بود زو داشتم.اونجایی که پیاده شدم رو به روم پله بود و یه نگه بونم جلوی پله ها ایستاده بود.رفتم جلو نگه بان باهام حرف زد و از پله ها بالا رفتم.داخل خونه شدم و یه مهمونی بود.وقتی وارد شدم یه زن اومد و باهام حرف زد.رفتم یکم جلو با یه یارو که پشت میز بود حرف زدم.بعد رفتم به یه نفر که روی صندلی نشسته بود نوشیدنی دادم و رفت وسط مهمونی سر همه رو گرم کرد و نگه بونا هم حواسشون پرت شد.وقی حواسشون پرت شد رفتم پیشه همون یارو که پشت میز بود و اون درو باز کرد وارد شد.یه آشپز خونه بود.یکم جلوتر یه صندوق بود که بازش کردم و خالی بود.بعد یه در بود که وارد در شدم و اون یارو گفت موفق باشی و گذاشت رفت و دیگه نمیشد برگشت چون در قفل شده بود.جلوتر 2 تا نگه بان با هم حرف میزدن که وقتی میرفتم جلو بهم حمله میکردن.منم که بدون سلاح که نمیتونستم باهاشون بجنگم!؟زدم از لودینگ قبلی آورد و ایندفعه یواشکی از از پیششون رد شدم و از پله ها بالا رفتم.اونجا هم یه جادوگر جلوی پنجره بود که وقتی منو میدید میزد!پس از کنارش با عجله دویدم رد شدم چون یواشکی نمیشد از کنارش گذشت.به هر حال وارد حیاط منطقه شدم که 3-2 نفرم اونجا بودن.منم که بدون سلاح نمیتونستم مقابله کنم!؟دویدم و وادر اون یکی خونه شدم.داخل اونیکی اتاق بازم نگه بان بود.یواشکی رفتم و یه صندوق بود درشو باز کرد و داخلش چن تا کتاب به رنگ قرمز بود.برداشتم کتابارو و رفتم پایین پله های نزدیک صندوق.در رو باز کردم اونجا شبیه زندان بود که یکی از سربازا زندانی هارو کتک میزد و میخواست اعتراف بگیره ازشون.وقتی کمی میزدشون در پشت سرم (که از اونجا اومده بودم) باز میشد و 2 نفر میومدن داخل.منم زود قایم شدم.اونا داخل شدن و همینطوری ولگرد میکنن.ماموریت منم میگه که باید برم داخل یه در زیرزمینی ولی وقتی میخوام برم داخل منو میبینن و میریزن سرم.منم با عجله میرم سراغ در که بازش کنم و فرار کنم ولی درش باز نمیشه.میگه احتیاج به کلید داره.الان من موندم اون کلید رو از کجا باید پیدا کنم.من اینجا خیلی سعی کردم ولی به نتیجه ای نرسیدم.یه بار رفتم زندانی رو آزاد کردم ولی دشمنا زدن کشتنش و به جون من افتادن.یه بار به زور یکی از سربازارو کشتم و سلاح و لباسشو پوشیدم ولی بازم نتونستم از پس این دشمنا بر بیام.چون هم جادو دارن و هم شمشیر که مقابله نمیتونم بکنم.و از اونجایی که ماموریت میگه داخل در شو پس کشتن این دشمنا هیچ فایده ای نداره.میتونید کمک کنید؟اون کلید کجاست؟خواهش میکنم کمکم کنید...:((

---------- نوشته در 09:08 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 08:53 PM ارسال شده بود ----------

نه ی نفرم
هیچکی نیست
اصلا تو غار کسی نیست
منم سوار کوه میشم میرم غار:biggrin1:

من فهمیدم منظورت کجاس!یه عنکبوت گنده اس؟درسته؟خوب اون یکم سخته کشتنش!من خودم حدود 10-15 بار توش مردم!برا کشتنش بهتیرن سلاحتو انتخاب کن و برو بزنش.وقتی خونت کم شد بر گرد عقب همون جایی که عنکبوت نمیتونه بیاد داخل.اونجا یکم منتظر بمون تا خونت پر شه.بعد برو بازم بزنش و وقتی خونت کم شد دوباره برگرد عقب تا خونت پر شه.این کارو اونقدر انجام بده که بمیره.راستی جادوی آتش هم برای کشتنش موثره.راستی هر جا سیو کنی وقتی مردی از اونجا میاره.مثا میتونی نصف خون عنکبوت رو ببری و یه سیو کنی.بعد از کشتنش میری با یه مرد که توی تار های عنکبوت گیر کرده حرف میزنی.بعد با سلاحت اونو آزاد میکنی!از اینجا به بعد دیگه هیچی!یه مدل سرباز میاد که اسکلته!و کشتنشون کار حضرت فیله!این اوایل بازی یکم سخت طراحی شده.جلوتر دیگه انقدر سخت نیس.

دوستان خواهش میکنم به سوالم جواب بدید!موندم چه غلطی بکنم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or