راهنمایی جامع در بازی The Elder Scroll : Skyrim

چند ساعت از وقت با ارزشتونو پای این بازی با ارزش گذاشتی

• تا 50 ساعت

رای‌ها: 204 23.8%
  • تا 100 ساعت

رای‌ها: 128 15.0%
  • بالای 101 ساعت

رای‌ها: 524 61.2%

• مجموع رای دهنده‌ها
    856
سلام دوستان...پس از یه مدت ورداشتم و بازی اسکایرم رو شروع کردم!من تو اولین مرحله که با دوستم از دست اژدها فرار میکنیم و داخل غار میشیم و سپس از غار خارج و وارد جنگل میشیم هستم...درست همون اول بازی...با دوستم رفتم به یه دهکده کوچولو رسیدم و وارد یه خونه شدم...با همه صحبت کردم تو خونه و یه ماموریت داد.حالا من نمیدونم برای انجام این ماموریت از کجا باید شروع کنم؟منظورم اینه که ماموریت رو از کجا بفهمم که چی میخواد و برای انجامش باید از کجا بدونم که باید به کجا برم؟البته فقط یه چن دقیقه بازی کردم و اصلا جستوجویی برای انجام ماموریتی که داده شده نکردم...ممنون میشم اگه بگید که چجوری و از کجا باید برم تا مامورت هایی که بهم میدن رو برم؟
کلا اصل بازی تو گشتن هست، باید نقشه رو بگردی، در هر حال با زدن دکمهJو کلیک کردن رو ماموریت جایی‌ که باید بری رو اون بالا نشون میده با یه فلش

کلا اصل بازی تو گشتن هست، باید نقشه رو بگردی، در هر حال با زدن دکمهJو کلیک کردن رو ماموریت جایی‌ که باید بری رو اون بالا نشون میده با یه فلش

ممنون!ولی من تو xbox بازی میکنم...میدونی باید تو xbox چه دگمه ای رو بزنم؟
و اینکه من شخصیتم رو تو اول بازی دختر کردم...اگه دختر باشم میتونم با یه پسر ازدواج کنم یا نه؟:d

و اینکه من شخصیتم رو تو اول بازی دختر کردم...اگه دختر باشم میتونم با یه پسر ازدواج کنم یا نه؟:d
والا نمیدونم بازی نکردم رو360 ، ولی‌ کلا journal رو بالا بیارین، توش ماموریت‌ها اینا رو نوشته :دی

آره می‌شه، منم خانوم هستم تو بازی :دی

اگه دختر باشی میتونی با یکی از پسرا ازدواج کنی اگه بخوای
برای ماموریت هم همزمان چندین ماموریت داری که خودش به صورت پیشفرض همیشه نمایشداده میشه بالا ی صفحه روی قطب نما
با زدن دکمه ی پاوس و رفتن به سربرگی که سمت راسته لیست ماموریت هارو میبینی
برای نقشه هم که میتونی B رو بزنی
راست میشه وسایلت
چپ میشه جادو هات
بالا میشه پگرید هات
پایین هم میره نقشه
تو نقشه هم میتونی تایین کنی که نقشه ی جهان رو ببینی یا جایی که توشی

اگه دختر باشی میتونی با یکی از پسرا ازدواج کنی اگه بخوای
برای ماموریت هم همزمان چندین ماموریت داری که خودش به صورت پیشفرض همیشه نمایشداده میشه بالا ی صفحه روی قطب نما
با زدن دکمه ی پاوس و رفتن به سربرگی که سمت راسته لیست ماموریت هارو میبینی
برای نقشه هم که میتونی B رو بزنی
راست میشه وسایلت
چپ میشه جادو هات
بالا میشه پگرید هات
پایین هم میره نقشه
تو نقشه هم میتونی تایین کنی که نقشه ی جهان رو ببینی یا جایی که توشی
والا نمیدونم بازی نکردم رو360 ، ولی‌ کلا journal رو بالا بیارین، توش ماموریت‌ها اینا رو نوشته :biggrin1:

آره می‌شه، منم خانوم هستم تو بازی :biggrin1:

ممنون...:x
فقط یه سوال مسخره!من تو اول بازی گفت که اسم فردی که درست کردی رو انتخاب کن...منم اسمشو گذاشتم nicki!ولی الان میخوام اسمشو به morgana تغییر بدم...میتونم یا باید بزنم از اول بیاره و این دفعه اسمشو morgana بزارم؟

آقا با 56 ساعت بازی توی ژورنالم دیگه هیچ کوئست اصلی نیست :d
بازی هم هنوز تموم نشده بدبختی :d
چه خاکی به سرم بریزم ؟, کلا فقط 4-5 تا کوئست مونده برام که همشون فرعین و همشون متاسفانه Map Locator ندارن دیگه حسش نیست برم تو کل بازی دنبال جریان کوئست بگردم :d

آقا با 56 ساعت بازی توی ژورنالم دیگه هیچ کوئست اصلی نیست :d
بازی هم هنوز تموم نشده بدبختی :d
چه خاکی به سرم بریزم ؟, کلا فقط 4-5 تا کوئست مونده برام که همشون فرعین و همشون متاسفانه Map Locator ندارن دیگه حسش نیست برم تو کل بازی دنبال جریان کوئست بگردم :d

داداش اگه اجازه بدی یه پیشنهادی بهت کنم!
سعی کن از بازی لذت ببری!!من 3بار هر بار به مدت حدود 100 یا 150 ساعت بازی کردم و هنوزم با اینکه دیگه مثل قدیم خیلی بازی نمیکنم ولی هردفعه که میرم بازی کنم کلی لذت میبرم!!!
در ضمن دنیایی توی کوئست های فرعی نهفتست!!!
برو کوئست های فرعی رو پیدا کن و میبینی که تا چه اندازه میتونن جذبت کنن!
البته بعضیا هستن که کلا از این سبک بازی خوششون نمیاد و اسکایرم رو مثل assassins creed میبینن که توی چند ساعت کوئست های اصلیش رو میرن و دیگه لذت نمیبرن شاید شما هم از این دسته باشی و من نمیتونم سلیقت رو تغییر بدم!در کل حرفایی که زدم فقط در حد یه پیشنهاد بود!!
مثلا من خودم از بازی Counter و Battlefield متنفرم!!!هرچی هم هر کی میاد بهم میگه بازی کن شاید نظرت تغییر کرد نظرم تغییر نمیکنه!!پس خودمم سعی میکنم عقایدم رو به کسی تحمیل نکنم!

دوستان خواهشا به این چند سوال پاسخ بدید

.1:چطوری و از کی خونه بخرم و بهترین خونه ها برای خریدن را معرفی کنید.خونه ای معرفی کنید که توش قفسه کتاب باشه و چطوری خریدنش را بگید.چون نمیدونم باید برم پیش کی تا خانه بخرم

2:لطفا بهترین فروشنده های بازی را معرفی کنید:

الف:بهترین فروشنده اسلحه و ارمور.یعنی قویترین اسلحه و مهمات را کی میفروشه؟

ب:فروشنده ای که همه چی بفرو.شه و بخره و پول زیادی داشته باشه.مثلا فروشنده ای در ریوروود هست که 750 تا بیشتر پول نداره.فرونده ای وجود نداره که بیشتر از اینها پول داشته باشه؟؟

3:چطوری carry weight را زیاد کنم؟؟

4:توجه کنید من روی سونی بازی میکنم و چیت ندارم.راههای بدست اوردن سریع پول چیه؟؟غیر از این باگ کتاب the door of oblivion چیز دیگه ای وجود داره؟؟

آخرین ویرایش:
دوستان خواهشا به این چند سوال پاسخ بدید

.1:چطوری و از کی خونه بخرم و بهترین خونه ها برای خریدن را معرفی کنید.خونه ای معرفی کنید که توش قفسه کتاب باشه و چطوری خریدنش را بگید.چون نمیدونم باید برم پیش کی تا خانه بخرم

2:لطفا بهترین فروشنده های بازی را معرفی کنید:

الف:بهترین فروشنده اسلحه و ارمور.یعنی قویترین اسلحه و مهمات را کی میفروشه؟

ب:فروشنده ای که همه چی بفرو.شه و بخره و پول زیادی داشته باشه.مثلا فروشنده ای در ریوروود هست که 750 تا بیشتر پول نداره.فرونده ای وجود نداره که بیشتر از اینها پول داشته باشه؟؟
1-از دستیار‌های شهر تو هر شهر می‌شه خرید، البته قبل خرید نیاز دارین که یه سری ماموریت واسه شاه انجام بدین و خودتون رو نشون بدین. هیچکدوم از خونه‌ها هم قفسه اینا نداران باید بعدا خرید اونارو از همون دستیار.
2- کلا چیز خوب میخواهین خودتون برین سراغش بسازین، ولی‌ از نظر سلاح اینا اهنگر‌های شهر‌هایWhiterun-Solitude بهترین هستن.
3-اهنگر‌ها معمولا پول زیادی دارن، نه در حدی که بتونین همه چی‌ رو بفروشین بهشون ولی‌ بیشتر از دیگران، با گرفتن آخرین پرکSpeech میتونین پول فروشنده هارو بیشتر کنین

1-از دستیار‌های شهر تو هر شهر می‌شه خرید، البته قبل خرید نیاز دارین که یه سری ماموریت واسه شاه انجام بدین و خودتون رو نشون بدین. هیچکدوم از خونه‌ها هم قفسه اینا نداران باید بعدا خرید اونارو از همون دستیار.
2- کلا چیز خوب میخواهین خودتون برین سراغش بسازین، ولی‌ از نظر سلاح اینا اهنگر‌های شهر‌هایWhiterun-Solitude بهترین هستن.
3-اهنگر‌ها معمولا پول زیادی دارن، نه در حدی که بتونین همه چی‌ رو بفروشین بهشون ولی‌ بیشتر از دیگران، با گرفتن آخرین پرکSpeech میتونین پول فروشنده هارو بیشتر کنین
ج1:نام انگلیسی دستارهای شهر چیه ؟در ضمن ماموریت هایی که باید برای شاه انجام بدم.چطوری هست؟؟؟جز ماموریت های اصلی هست یا فرعی؟؟ پیش کی باید برم دقیقا
ج3:دوست عزیز ببین من دنبال کسی هستم که کتاب بخره و بفروشه و پول زیادی داشته باشه.

داداش اگه اجازه بدی یه پیشنهادی بهت کنم!
سعی کن از بازی لذت ببری!!من 3بار هر بار به مدت حدود 100 یا 150 ساعت بازی کردم و هنوزم با اینکه دیگه مثل قدیم خیلی بازی نمیکنم ولی هردفعه که میرم بازی کنم کلی لذت میبرم!!!
در ضمن دنیایی توی کوئست های فرعی نهفتست!!!
برو کوئست های فرعی رو پیدا کن و میبینی که تا چه اندازه میتونن جذبت کنن!
البته بعضیا هستن که کلا از این سبک بازی خوششون نمیاد و اسکایرم رو مثل assassins creed میبینن که توی چند ساعت کوئست های اصلیش رو میرن و دیگه لذت نمیبرن شاید شما هم از این دسته باشی و من نمیتونم سلیقت رو تغییر بدم!در کل حرفایی که زدم فقط در حد یه پیشنهاد بود!!
مثلا من خودم از بازی Counter و Battlefield متنفرم!!!هرچی هم هر کی میاد بهم میگه بازی کن شاید نظرت تغییر کرد نظرم تغییر نمیکنه!!پس خودمم سعی میکنم عقایدم رو به کسی تحمیل نکنم!

نه اتفاقا واقعا از این 56 ساعت بازی که کردم نهایت لذت رو بردم و تا الان چیزی حدود 50-60 تا فک کنم شایدم کمتر شایدم بیشتر کوئست فرعی رو به اتمام رسوندم
اتفاقا با کوئست های فرعی هیچ مشکلی ندارم اما واقعا برام عجیبه هیچ کوئست اصلی توی بازی برام وجود نداره که درگیر خط و محور اصلی داستان بازی بشم وگرنه دقیقا منم همینطورم , کلا شخصا خودم با بازی های RPG زندگی میکنم
حتی فکر نمیکنم تعداد کوئست های اصلی که تا این لحظه رفتم به 2/3 کوئست های فرعی هم رسیده باشه اما عجیبه که هیچ کوئستی دیگه نیست :|
فقط حس میکنم بازی باگی چیزی داره , چون هیچ کوئستی ندارم الان (کوئست اصلی البته)

---------- نوشته در 05:47 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 05:38 PM ارسال شده بود ----------

ج1:نام انگلیسی دستارهای شهر چیه ؟در ضمن ماموریت هایی که باید برای شاه انجام بدم.چطوری هست؟؟؟جز ماموریت های اصلی هست یا فرعی؟؟ پیش کی باید برم دقیقا
ج3:دوست عزیز ببین من دنبال کسی هستم که کتاب بخره و بفروشه و پول زیادی داشته باشه.

دوست من هر شهری به جز یه جاکم که به اون شهر حکومت میکنه یه مشاور اعظم یا به قول دوستمون دستیاری هم داره
که هر کدوم توی سالن اصلی هر شهر زندگی میکنن , مثلا تو شهر Solitude توی Blue Palace میتونی High Queen و دستیارش که فکر کنم اسمش Falk باشه رو پیدا کنی
توی شهر Whitrun تو قصر Whitrun که دقیق نمیدونم اما اسمش تو مایه های Dragonbond باید باشه میتونید پادشاه و دستیارش رو پیدا کنی
زمانی به شما خونه میفرشون که اعتماد پادشاه و حاکم اون شهر رو جلب کنی بنا به همین موضوع شما باید بری پیش یکی از این حاکما باهاش صحبت کنی و اون بهت چند تا کوئست و کار میده که بسته به روندی که شما توی بازی پیش گرفتی هم میتونه فرعی باشه هم اصلی اما عمومشون فرعی هستن و شما باید از پسشون بر بیای , بعد از اینکه چند ماموریت تموم شد میرید با دستیار هر شهر صحبت میکنید و اون بهتون یکی دو مورد ماموریت دیگه معمولا میده و بعدش میتونید ازش خونه بخرید و بعد از خرید خونه هم حتما باید Decorate یا دکوراسیون خونه رو هم از همون دستیار ها یا مشاورای اعظم بخری
در مورد فروختن کتابم اگه یه نفر رو میخوای که کلا کارش کتاب باشه و کلا پول خوبی هم بده برو شهر winterhold اونجا یه کالج (دانشگاه) حادوگری هست که اسمش College of winterhold ــه وارد کالج شو , همین که وارد کالج شدی سمت راست و چپت رو اگر نگاه کنی هر طرف 1 در میبنی که برای شما در سمت چپ فعلا قفله (باید ماموریت های این کالج رو بری تا باز بشه) از در سمت راست داخل شو - میرسی به کتابخونه ی کالج اونجا یه نفر هست که هم ازت کتاب میخره هم بهت کتاب میفروشه و کلی هم ماموریت بهت میده که بری کتاب های قدیمی و مهم رو پیدا کنی و بابت این ماموریت های پول های خیلی خوبی میده که دیگه کمترینش 1000 سکه ـس

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or