Mehran_TX
کاربر سایت
دکمهPause ؟اونی که بازی رو استاپ میکنه...
خدا بهت صبر بده :d واسه جواب به این سوالا آدم باید صبر ایوب داشته باشه :d
دکمهPause ؟اونی که بازی رو استاپ میکنه...
مال منم مد زیاد ریختم خراب شد اما بدون مدم بازی گرافیک خوبی نداره دنبال high resolution texture pack هستم تا جای مد ام بریزم هرچی گشتم نبود کسی لینک خوب که بشه دانلود کرد داره تشکر
آقایون من با بدبختی موفق شدم درستش کنم،ولی بازم میگم مد نریزید،اگرم کسی خواست تجربیات شخصیم رو درباره این مد ها در اختیارش میزارم اما به دو نکته خواهشا توجه کنید که بعدا گرفتار نشید:
1.حتما توصیفات مد رو مطالعه کنید و ببینید اگه پیش نیازی داره یا با مد خاصی هماهنگی نداره پیش نیازش رو فراهم کنید.
2.هر مدی رو میریزید حتما در لحظه امتحانش کنید چون اینجوری اگه بعدا به مشکلی برخوردید یا خودش مشکلی داشت تکلیفتون مشخص بشه.
(برای امتحان کردنش برید اون چیزی رو که به بازی اضافه کرده مد،رو آزمایش کنید.مشکلاتی که ممکنه پیش بیاد:
1.بعد از نشون دادن آرم بتسدا از بازی بپره بیرون.
2.راه نرفتن.
3.Attack ندادن.
4.گارد ها به شما حمله نمی کنن
و
.
.
.)
به هر حال وظیفه خودم میدونستم که اینا رو بگم که دوستان بفهمن این مد ها چه موجودات کثیفین!!!:d
---------- نوشته در 04:19 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 04:18 PM ارسال شده بود ----------
والله من نمیدونم،اگه بخوام راهنماییت کنم باید ارجاعت بدم به سایت Nexus چون اونجا داره و میتونی توی Tagsearch بری و چیزی رو که میخوای پیدا کنی ولی . . . ممکنه کاری بکنه با بازیت که پشیمون بشی!
من همه این کارر ها رو کردم
من همه کوثست ها رو رفتم لولم هم 81 هست هرچی بگی رو گرفتم حتی اون مقام والا..در کل بازی رو 100 درصد کردم 450 ساعت هم بازی کردم...اما ماموریت هایی که مردم بهتون کار میدند و همچنین night mother بینهایته و فقط اینها رو دارم و دیگه هیچی نیست و حتی شمشیرها و سلاح ها و جادو ها و همه رو باز کردم
اینم یه عکس از قسمت کوئست های من :
هرکی سیو من رو میخواهد بگه تا بهش بدم
البته با در نظر گرفتن سوالهایی که من تو این قسمت دیدم متین بسیار هم شفاف توضیح میدنیه نامه باید دریافت کنی اول که دعوت نامه باشه بعدشم اگه همینجوری میخوای بری که فک نکنم بدون نامه هه بشه باید بری Dawnstar.
عکسی نمیبینم!:d
سری ماموریت های دزد ها.
اون دوست عزیزی که سایت Nexus رو خواسته بود:
Skyrim Nexus - Skyrim mods and community
باید تو بخش Tagsearch بگردی دنبال تکسچر یا گرافیک حتما پیدا میکنی.
P.S:بخدا یه ساعت واسه سوالای متین جان تایپ کرده بودم ولی یه کاری کردم همش پرید!دیگه حال نداشتم از اول تایپ کنم مختصر توضیح دادم!
متین جان لطف کن یه ذره واضح تر بنویس اول هر کاری کردم منظورت رو نفهمیدم!!!:d
نهیه سوال داشتم:
اگه از زندان فرار کنی بدون اینکه کسی ببینتت،بعد یه مدت آفتابی نشی سوء سابقت پاک میشه؟
اگه نمیشه دوستان یه راهی بگید به من سوء سابقم رو پاک کنم!توی Solitude نه میتونم برم نه میتونم توی قلمرو حاکم شهر Fast travel کنم!بدبختیم اینه که پولم نمیگیرن!موقع کشتن امپراطور حدود 5 یا 6 تا سرباز رو کشتم حالا تنها راهی که دارم زندان رفتنه!
اگه میخوای پول بگیرن برو همون جا و یه سرباز دیگه رو بکش بعد که بقیه سرت ریختن شمشیرتو غلاف کن تا گزینه های مربوطه رو سربازا بهت پیشنهاد بدنیه سوال داشتم:
اگه از زندان فرار کنی بدون اینکه کسی ببینتت،بعد یه مدت آفتابی نشی سوء سابقت پاک میشه؟
اگه نمیشه دوستان یه راهی بگید به من سوء سابقم رو پاک کنم!توی Solitude نه میتونم برم نه میتونم توی قلمرو حاکم شهر Fast travel کنم!بدبختیم اینه که پولم نمیگیرن!موقع کشتن امپراطور حدود 5 یا 6 تا سرباز رو کشتم حالا تنها راهی که دارم زندان رفتنه!
البته بعضی وقتا بدون کشتن هم میشه رو یکیشون دو تا خط بنداز بعد غلاف کن
اگه دیدی دوباره گزینه ها نیومدن دوباره یکی دیگه بکش و غلاف کن اینو انقد ادامه بده تا دیگه مجبور بشن بهت پیشنهاد بدن
:d
اگه میخوای پول بگیرن برو همون جا و یه سرباز دیگه رو بکش بعد که بقیه سرت ریختن شمشیرتو غلاف کن تا گزینه های مربوطه رو سربازا بهت پیشنهاد بدنالبته بعضی وقتا بدون کشتن هم میشه رو یکیشون دو تا خط بنداز بعد غلاف کن
اگه دیدی دوباره گزینه ها نیومدن دوباره یکی دیگه بکش و غلاف کن اینو انقد ادامه بده تا دیگه مجبور بشن بهت پیشنهاد بدن
:d
![]()
آره همونجا هست، موقع صبح تو بازار شهر یکی هست به اسمBrynjolf، با اون حرف بزن.سلام ببخشید زیاد سوال می کنم می خواستم بدونم برای زره nightingale باید عضو دزدا شم اگه اینجوریه جاشون کجاس اگه همون زیر شهر riften هست برای عضویت با کی باید صحبت کنم؟