راهنمایی جامع در بازی The Elder Scroll : Skyrim

چند ساعت از وقت با ارزشتونو پای این بازی با ارزش گذاشتی

• تا 50 ساعت

رای‌ها: 204 23.8%
  • تا 100 ساعت

رای‌ها: 128 15.0%
  • بالای 101 ساعت

رای‌ها: 524 61.2%

• مجموع رای دهنده‌ها
    856
ندانستن گناه نیست!نپرسیدن گناه است!
آقایون،دوستای عزیز،من دربست **** تو بازیم!انقد مد نصب کردم،که آخر ترکید بازی!
از من به شما نصیحت تا اینجا هر چقد مد ریختین بازیتون سالم مونده خدا رو شکر کنید دیگه مد نصب نکنید!!
هی آقا هانتر و دیگران گفتن مد خوب نیست ما گوش نکردیم حالا باید 4 ساعت وقت بزارم اینو درست کنم.

مال منم مد زیاد ریختم خراب شد اما بدون مدم بازی گرافیک خوبی نداره دنبال high resolution texture pack هستم تا جای مد ام بریزم هرچی گشتم نبود کسی لینک خوب که بشه دانلود کرد داره تشکر

آقایون من با بدبختی موفق شدم درستش کنم،ولی بازم میگم مد نریزید،اگرم کسی خواست تجربیات شخصیم رو درباره این مد ها در اختیارش میزارم اما به دو نکته خواهشا توجه کنید که بعدا گرفتار نشید:
1.حتما توصیفات مد رو مطالعه کنید و ببینید اگه پیش نیازی داره یا با مد خاصی هماهنگی نداره پیش نیازش رو فراهم کنید.
2.هر مدی رو میریزید حتما در لحظه امتحانش کنید چون اینجوری اگه بعدا به مشکلی برخوردید یا خودش مشکلی داشت تکلیفتون مشخص بشه.
(برای امتحان کردنش برید اون چیزی رو که به بازی اضافه کرده مد،رو آزمایش کنید.مشکلاتی که ممکنه پیش بیاد:
1.بعد از نشون دادن آرم بتسدا از بازی بپره بیرون.
2.راه نرفتن.
3.Attack ندادن.
4.گارد ها به شما حمله نمی کنن
و
.
.
.)
به هر حال وظیفه خودم میدونستم که اینا رو بگم که دوستان بفهمن این مد ها چه موجودات کثیفین!!!:d

---------- نوشته در 04:19 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 04:18 PM ارسال شده بود ----------

مال منم مد زیاد ریختم خراب شد اما بدون مدم بازی گرافیک خوبی نداره دنبال high resolution texture pack هستم تا جای مد ام بریزم هرچی گشتم نبود کسی لینک خوب که بشه دانلود کرد داره تشکر

والله من نمیدونم،اگه بخوام راهنماییت کنم باید ارجاعت بدم به سایت Nexus چون اونجا داره و میتونی توی Tagsearch بری و چیزی رو که میخوای پیدا کنی ولی . . . ممکنه کاری بکنه با بازیت که پشیمون بشی!

آقایون من با بدبختی موفق شدم درستش کنم،ولی بازم میگم مد نریزید،اگرم کسی خواست تجربیات شخصیم رو درباره این مد ها در اختیارش میزارم اما به دو نکته خواهشا توجه کنید که بعدا گرفتار نشید:
1.حتما توصیفات مد رو مطالعه کنید و ببینید اگه پیش نیازی داره یا با مد خاصی هماهنگی نداره پیش نیازش رو فراهم کنید.
2.هر مدی رو میریزید حتما در لحظه امتحانش کنید چون اینجوری اگه بعدا به مشکلی برخوردید یا خودش مشکلی داشت تکلیفتون مشخص بشه.
(برای امتحان کردنش برید اون چیزی رو که به بازی اضافه کرده مد،رو آزمایش کنید.مشکلاتی که ممکنه پیش بیاد:
1.بعد از نشون دادن آرم بتسدا از بازی بپره بیرون.
2.راه نرفتن.
3.Attack ندادن.
4.گارد ها به شما حمله نمی کنن
و
.
.
.)
به هر حال وظیفه خودم میدونستم که اینا رو بگم که دوستان بفهمن این مد ها چه موجودات کثیفین!!!:d

---------- نوشته در 04:19 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 04:18 PM ارسال شده بود ----------

والله من نمیدونم،اگه بخوام راهنماییت کنم باید ارجاعت بدم به سایت Nexus چون اونجا داره و میتونی توی Tagsearch بری و چیزی رو که میخوای پیدا کنی ولی . . . ممکنه کاری بکنه با بازیت که پشیمون بشی!

نه مشکلی نیست اگه آدرس Nexus بدی ممنون

من همه این کارر ها رو کردم
من همه کوثست ها رو رفتم لولم هم 81 هست هرچی بگی رو گرفتم حتی اون مقام والا..در کل بازی رو 100 درصد کردم 450 ساعت هم بازی کردم...اما ماموریت هایی که مردم بهتون کار میدند و همچنین night mother بینهایته و فقط اینها رو دارم و دیگه هیچی نیست و حتی شمشیرها و سلاح ها و جادو ها و همه رو باز کردم;;)
اینم یه عکس از قسمت کوئست های من :

هرکی سیو من رو میخواهد بگه تا بهش بدم

داداش لطف مي كني از سيو خودت به منم بدي... ممنون ميشم

البته من تو XBOX همه ماموريت هارو تموم كردم هرچي بگي گرفته بودم ولي سيوم پاك شد مجبور شدم تو PC برم

اقایون یه سوال game of the year که میگین وقتی بیاد همه DLC ها روشه برای کامپیوترم میاد؟ راستی من یه game of the year از اسکایریم تو مغازه ای دیدم الکی بوده یا اگه همینه اومده؟ ممنونم از همه

---------- نوشته در 09:07 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 08:28 PM ارسال شده بود ----------

یه سوال دیگه مرحله ی این یارو که بالا آرامگاهش نشته دیوه RAZOR کجاس مرحلش؟ من قدیم رفتم الآن پیدا نمی کنم شهر ماموریتو میری پیش یارو لباس و دستکش خواسی داره دم خونشم پرچمه مرحله رو که میری یه خنجر بهت میده کمک لطفا

---------- نوشته در 09:11 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 09:07 PM ارسال شده بود ----------

اینم عکسش:d
imgres

---------- نوشته در 09:13 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 09:11 PM ارسال شده بود ----------

یه سوال دیگه ست nightingale رو چه جوری میتونم به دست بیارم؟

---------- نوشته در 09:14 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 09:13 PM ارسال شده بود ----------

ست زره است مثل assassin's تقریبا:d

---------- نوشته در 09:15 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 09:14 PM ارسال شده بود ----------

کمک کنید لطفا

یه نامه باید دریافت کنی اول که دعوت نامه باشه بعدشم اگه همینجوری میخوای بری که فک نکنم بدون نامه هه بشه باید بری Dawnstar.
عکسی نمیبینم!:d
سری ماموریت های دزد ها.
اون دوست عزیزی که سایت Nexus رو خواسته بود:
http://skyrim.nexusmods.com/
باید تو بخش Tagsearch بگردی دنبال تکسچر یا گرافیک حتما پیدا میکنی.

P.S:بخدا یه ساعت واسه سوالای متین جان تایپ کرده بودم ولی یه کاری کردم همش پرید!دیگه حال نداشتم از اول تایپ کنم مختصر توضیح دادم!
متین جان لطف کن یه ذره واضح تر بنویس اول هر کاری کردم منظورت رو نفهمیدم!!!:d

آخرین ویرایش:
یه نامه باید دریافت کنی اول که دعوت نامه باشه بعدشم اگه همینجوری میخوای بری که فک نکنم بدون نامه هه بشه باید بری Dawnstar.
عکسی نمیبینم!:d
سری ماموریت های دزد ها.
اون دوست عزیزی که سایت Nexus رو خواسته بود:
Skyrim Nexus - Skyrim mods and community
باید تو بخش Tagsearch بگردی دنبال تکسچر یا گرافیک حتما پیدا میکنی.

P.S:بخدا یه ساعت واسه سوالای متین جان تایپ کرده بودم ولی یه کاری کردم همش پرید!دیگه حال نداشتم از اول تایپ کنم مختصر توضیح دادم!
متین جان لطف کن یه ذره واضح تر بنویس اول هر کاری کردم منظورت رو نفهمیدم!!!:d
البته با در نظر گرفتن سوال‌هایی‌ که من تو این قسمت دیدم متین بسیار هم شفاف توضیح میدن :دی

یه سوال داشتم:
اگه از زندان فرار کنی بدون اینکه کسی ببینتت،بعد یه مدت آفتابی نشی سوء سابقت پاک میشه؟
اگه نمیشه دوستان یه راهی بگید به من سوء سابقم رو پاک کنم!توی Solitude نه میتونم برم نه میتونم توی قلمرو حاکم شهر Fast travel کنم!بدبختیم اینه که پولم نمیگیرن!موقع کشتن امپراطور حدود 5 یا 6 تا سرباز رو کشتم حالا تنها راهی که دارم زندان رفتنه!

یه سوال داشتم:
اگه از زندان فرار کنی بدون اینکه کسی ببینتت،بعد یه مدت آفتابی نشی سوء سابقت پاک میشه؟
اگه نمیشه دوستان یه راهی بگید به من سوء سابقم رو پاک کنم!توی Solitude نه میتونم برم نه میتونم توی قلمرو حاکم شهر Fast travel کنم!بدبختیم اینه که پولم نمیگیرن!موقع کشتن امپراطور حدود 5 یا 6 تا سرباز رو کشتم حالا تنها راهی که دارم زندان رفتنه!
نه :دی
اگه اینجوری شده که جز رفتن به زندان راهی‌ نیست، میتونی‌ از Console هم استفاده کنی‌ البته،~ رو بزنی‌، رو یکی‌ از گارد‌ها کلیک کنی‌ بعدا بنویسی‌paycrimegold.

یه سوال داشتم:
اگه میخوای پول بگیرن برو همون جا و یه سرباز دیگه رو بکش بعد که بقیه سرت ریختن شمشیرتو غلاف کن تا گزینه های مربوطه رو سربازا بهت پیشنهاد بدن :)) البته بعضی وقتا بدون کشتن هم میشه رو یکیشون دو تا خط بنداز بعد غلاف کن=)) اگه دیدی دوباره گزینه ها نیومدن دوباره یکی دیگه بکش و غلاف کن اینو انقد ادامه بده تا دیگه مجبور بشن بهت پیشنهاد بدن=)):d:-s

اگه میخوای پول بگیرن برو همون جا و یه سرباز دیگه رو بکش بعد که بقیه سرت ریختن شمشیرتو غلاف کن تا گزینه های مربوطه رو سربازا بهت پیشنهاد بدن :)) البته بعضی وقتا بدون کشتن هم میشه رو یکیشون دو تا خط بنداز بعد غلاف کن=)) اگه دیدی دوباره گزینه ها نیومدن دوباره یکی دیگه بکش و غلاف کن اینو انقد ادامه بده تا دیگه مجبور بشن بهت پیشنهاد بدن=)):d:-s

دوست عزیز به سوال من توجه نکردی!به جای این کارا وقتی گاردها میگن: ((Wait...I know you.)) میتونی با هاشون حرف بزنی بعد پولتو بدی بری!
ولی من میگم دیگه کار از پول و اینا گذشته فقط تشنه ی خون منن!
ممنون هانتر جان از راهنماییت ولی اصلا از چیت خوشم نمیاد!
باید برم اسکیل هایی که نزدیک به آخره رو کامل کنم بعدشم خودمو تسلیم کنم!!!

آخرین ویرایش:
سلام ببخشید زیاد سوال می کنم می خواستم بدونم برای زره nightingale باید عضو دزدا شم اگه اینجوریه جاشون کجاس اگه همون زیر شهر riften هست برای عضویت با کی باید صحبت کنم؟

سلام ببخشید زیاد سوال می کنم می خواستم بدونم برای زره nightingale باید عضو دزدا شم اگه اینجوریه جاشون کجاس اگه همون زیر شهر riften هست برای عضویت با کی باید صحبت کنم؟
آره همونجا هست، موقع صبح تو بازار شهر یکی‌ هست به اسمBrynjolf، با اون حرف بزن.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or