راهنمایی جامع در بازی The Elder Scroll : Skyrim

چند ساعت از وقت با ارزشتونو پای این بازی با ارزش گذاشتی

• تا 50 ساعت

رای‌ها: 204 23.8%
  • تا 100 ساعت

رای‌ها: 128 15.0%
  • بالای 101 ساعت

رای‌ها: 524 61.2%

• مجموع رای دهنده‌ها
    856
حداقل جقدر ميتونيم يار داشته باشيم ؟؟؟
اين بازي براي نسخه PC رمز داره يكي رمز ها شمو بكه
اكه دكمه بالاي TAB رو بزنين كادري براي وارد كردن رمز ها مياد

دوسته عزیز به نظر من ارزش داره که دوباره تهیه کنی اونم وقتی هر چند وقت یه بار یه DLC میاد براش بعدشم دنیایی توی ماموریت های فرعی نهفتست!!!
چرا ((اژدهازاده)) هم میاد!صبر داشته باش عزیزم!
فقط 1 یار میتونی هم بری مد دانلود کنی 100تا بندازی پشتت.من چیت بلد نیستم

امکان دانلود Hearthfire و Dawnguard برای Xbox هست ؟
اگه پیدا کردید حتماً لینکش رو قرار بدید + آموزش نصب

باتشکر

مطمئنا هست ولی من آشنایی ندارم اما فکر میکنم باید یه اکانت X-BOX LIVE داشته باشی،بازم میگم:((چون X-BOX ندارم)) نمیدونم ولی به هر حال اگه چیزی پیدا کردم حتما میزارم چون غیر شما خیلیای دیگه هم درخواست کردن.
در کل غیر از DLC ها مدها هم هستن که دسترسی از طریق PC بهشون راحت تره،پیشنهاد میدم اگه ممکنه با PC بازی کنید.

امکان دانلود Hearthfire و Dawnguard برای Xbox هست ؟
اگه پیدا کردید حتماً لینکش رو قرار بدید + آموزش نصب

باتشکر

نه دوست من هیچ راهی نداره مگر اینکه با Microsoft Point از XBOX LIVE بخری که مثلا برای dlc dragonborn حدود 1600 microsoft point میخواد که به پول ایران حدود 70 تومن میشه. یه راه دیگه هم هست که باید صبر کنی Game of Year بازی بیاد یعنی بازی با تمام DLC ها. به احتمال زیاد بعد dragonborn میاد چون به احتمال 99% این آخزین dlc هستش برای اینکه شرکت سازنده بازی( Bethesda ) داره روی elder scroll بعدی کار میکنه.

نه دوست من هیچ راهی نداره مگر اینکه با Microsoft Point از XBOX LIVE بخری که مثلا برای dlc dragonborn حدود 1600 microsoft point میخواد که به پول ایران حدود 70 تومن میشه. یه راه دیگه هم هست که باید صبر کنی Game of Year بازی بیاد یعنی بازی با تمام DLC ها. به احتمال زیاد بعد dragonborn میاد چون به احتمال 99% این آخزین dlc هستش برای اینکه شرکت سازنده بازی( Bethesda ) داره روی elder scroll بعدی کار میکنه.
البته یه راه دیگه هم داره
میتونید ایکس باکستون رو جیتگ کنید و بعد از سایت xbox360iso.com دی ال سی هارو دانلود و با نرم افزار horizon نصبش کنین

البته یه راه دیگه هم داره
میتونید ایکس باکستون رو جیتگ کنید و بعد از سایت xbox360iso.com دی ال سی هارو دانلود و با نرم افزار horizon نصبش کنین

تو هم كه همش تبليغ اين جيتك رو ميكني

---------- نوشته در 03:47 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 03:44 PM ارسال شده بود ----------

شرايط نصب مد جيه ؟؟؟
از كجا بفهمم كه ورزن بازيم جنده ؟؟

این آخرین دی ال سی نیست اسناد جدید نشون میده یه دی ال سی دیگه هم در راهه...مثلا دی ال سی اول رو یه پسر 19 ساله اطلاعاتش رو پیدا کرد که عرضه شد..دی ال سی دوم و سوم هم همینطور کلا بتسدا یه چیز قرار میده تا بعضی بفهمند چی قرار بده بیرون این دی ال سی جدید هم که اسنادش کشف شده hammerfell اسمشه ولی هنوز تایید نشده

---------- نوشته در 03:47 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 03:44 PM ارسال شده بود ----------

شرايط نصب مد جيه ؟؟؟

عزیز من شما چرا اصلا صبر نمی کنید؟؟!
خب وقتی کسی جواب نمیده یعنی یا نمیدونه یا حال نداره جواب بده!
هیچ شرایط خاصی نداره و اگر یه مد به یه مد دیگه نیاز داشته باشه یا ورژن خاصی از بازی رو بخواد توی توصیفاتش حتما مینویسه.
توی بازی اگه Pause کنید گوشه ی سمت چپ پایین ورژن رو نوشته.

شرايط نصب مد جيه ؟؟؟
ای وایی
تو هم که اومدی اسکایریم
حالا مگه بده جیتگ خیلی هم عااااالی
دوستان من دارم از معمایی که گیر کردم نا امید میشم :(
ای کاش یکی بتونه از همین نقشه ای که چن صفحه پیش گذاشتم بفهمه :(

ای وایی
تو هم که اومدی اسکایریم
حالا مگه بده جیتگ خیلی هم عااااالی
دوستان من دارم از معمایی که گیر کردم نا امید میشم :(
ای کاش یکی بتونه از همین نقشه ای که چن صفحه پیش گذاشتم بفهمه :(

دوست عزیز پیشنهاد میدم طبق روشی که دوستان توی صفحه ی 311 یاد دادن استفاده کنی و برامون screenshot بزاری.

---------- نوشته در 11:08 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:03 PM ارسال شده بود ----------

دوستان روی یه معما گیر کردم چیزی هم سر در نیاوردم
__________________________.jpg

اون قرمز ها سنگ هاس سه طرفه ی رمز دار هستن که باید با چرخوندنشون رمز رو پیدا کنم
اون فلش سیاه ورودی تونل معما هست
مسیر تونل هم همین شکلیه
اون ستاره ی قهوه ای هم یه lever هست که دو حالت بالا و پایین داره
کسی رمز اینجارو میدونه؟

عزیز الان که با دقت نگاه کردم 100% مطمئنم که اینجارو رد کردم فقط چون حدود 1سال پیش رد کردمش یادم نمیاد،اگه Screenshot بزاری مطمئنا یادم میاد و راهنماییت میکنم.
در ضمن یه راهنمایی بکنم شاید خودت تونستی،توی همین دور و اطراف باید دنبال یه سرنخی از ترتیب سنگ ها بگردی،ولی اگه نشد چند تا Screenshot از هر چهارتا سنگ+زوایای مختلف راهرو بزار میتونم راهنماییت کنم.

عزیز من شما چرا اصلا صبر نمی کنید؟؟!
خب وقتی کسی جواب نمیده یعنی یا نمیدونه یا حال نداره جواب بده!
هیچ شرایط خاصی نداره و اگر یه مد به یه مد دیگه نیاز داشته باشه یا ورژن خاصی از بازی رو بخواد توی توصیفاتش حتما مینویسه.
توی بازی اگه Pause کنید گوشه ی سمت چپ پایین ورژن رو نوشته.
اين دكمه كجاست ؟؟؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or