دانلود میکننچه جوری میشه تهیه کرد DLC هارو؟
---------- نوشته در 10:00 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 09:59 PM ارسال شده بود ----------
رو نسخه اصلی میاد؟ کلا چه جوریه؟
Green Water Fix at Skyrim Nexus - Skyrim mods and communityلینک دانلود به همراه آموزش نصب!:
Hearthfire:
گیم ایران - دانلود آخرین DLC بازی اسکایریم به نام The Elder Scrolls V: Skyrim Hearthfire
Dawngaurd:
گیم ایران - دانلود Skyrim Dawnguard+آپدیت 1.7+راهنمای نصب و مراحل
---------- نوشته در 10:17 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:13 PM ارسال شده بود ----------
آقا من یه سوال دارم!
من دوبار این بازی رو تو دوره های مختلف بازی کردم که با هم فاصله ی حدود 1 ساله داشتن.
دفعه اول هیچ مشکلی نداشت بازیم غیر یه سری باگ ها مثل حرف نزدن شخصیت ها و . . .
ولی دفعه دوم که نصب کردم متوجه شدم وقتی توی آب میرم صفحه کلا به رنگ سبز لجنی(!)در میاد!!!(منظورم از توی آب زیر آبه!)
فک کردم شاید با نصب دانگارد یا Hearthfire حل شه ولی حل نشد،حتی آپدیت 1.8 هم حل نکرد قضیه رو.یه هر حال الان که اهمیت آب رو تو بازی دیدم(!)گفتم بیام بپرسم ببینم کسی میتونه راهنماییم کنه یا نه!
ببخشید زیاد حرف زدم لطفا اگه میتونید و میدونید راهنماییم کنید!
آقا من یه سوال دارم!
من دوبار این بازی رو تو دوره های مختلف بازی کردم که با هم فاصله ی حدود 1 ساله داشتن.
ولی دفعه دوم که نصب کردم متوجه شدم وقتی توی آب میرم صفحه کلا به رنگ سبز لجنی(!)در میاد!!!(منظورم از توی آب زیر آبه!)
فک کردم شاید با نصب دانگارد یا Hearthfire حل شه ولی حل نشد،حتی آپدیت 1.8 هم حل نکرد قضیه رو.یه هر حال الان که اهمیت آب رو تو بازی دیدم(!)گفتم بیام بپرسم ببینم کسی میتونه راهنماییم کنه یا نه!

کارت را افتاد رفیق؟ مشکل حرف نزدن یارو رو خودت حل کردی یا هنوز حرف نمیزنه؟واقعا ممنونم!
برام خیلی جالبه چون دفعه اول مشکل حرف نزدن Esbern رو هم نداشتم ولی این دفعه داشتم!
کارت را افتاد رفیق؟ مشکل حرف نزدن یارو رو خودت حل کردی یا هنوز حرف نمیزنه؟
The Elder Scrolls - مشکل صدای Esbern و راه حل آن
یه سوال DLC هارو میشه با هم ریخت یا اگه نمیشه کدوم یکیشون بهتره؟ بین دو تا
لینک دانلود به همراه آموزش نصب!:
Hearthfire:
گیم ایران - دانلود آخرین DLC بازی اسکایریم به نام The Elder Scrolls V: Skyrim Hearthfire
Dawngaurd:
گیم ایران - دانلود Skyrim Dawnguard+آپدیت 1.7+راهنمای نصب و مراحل
---------- نوشته در 10:17 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:13 PM ارسال شده بود ----------
آقا من یه سوال دارم!
بر بچ دقت کنید فقط توی اینجا دارم میگم...
xbox دوستان عزیز توجه کنید:
1-xbox 360 slim 250 gb دو ماه کار کرده یا بهتر بگم یه ماه به خاطر امتحان ها تو جعبه بود و یه ماه هم هفته ای 2 ساعت کار کرده.قیمت نوش الان توی دیجیکالا 1030 هست ولی من اینو(بدون هیچ لک و پیسی یا چیزی)970 هزار تومان
2-یه دسته اورجینال داره که خودم براش خریدم....الان توی بازار 100 تومان هست من میدمش 60 تومان
3-چون رفیقم بوده 30 حلقه بازی دارم دونه ای 5 تومان خریدم 3تومان میفروشم همه هم عکس و جلد داره....90 تومان با یه تخفیف کوچول 80 تومان
4-چون تمام پچ ها رو روش ریختم و دسته شارژی هم داره اونم 10 تومان....
جمع کل 120 1
ولی همین چیزا رو بازاری دست دوم حساب کردم 1230 میشد هر کی میخواد ایمیل بده درضمن به پولش احتیاج دارم وگرنه نمیفروختم پس درخواست تخفیف نکنید چون برای بچه های بازی سنتر ویژه قیمت گذاشتم.....دیر بجنبی از دست رفته....![]()
ایمیل من humanardaki@yahoo.com
تکی نمیدم همه رو باهم....
این ها هم عکس هاش
![]()
درضمن توی تهران هم هستم![]()
كسي جواب ما ميده ؟؟جوون هر كي رو دوست دارين بكين جوري يار داشته باشم
بدون اينكه ماموريت يا كار خاصي انجام بدم
اقا توو اين بازي از اوون ماسك ها خفن نداره
من از سر ناجاري رفتم يكي از نكهبان ها رو كشتم بعد مسكش رو كزاشتم رو صورتم
---------- نوشته در 07:53 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 07:49 AM ارسال شده بود ----------
اينا مال pc هستن
بعد من از كجا بفهمم كه ورزن بازيم جنده ؟؟
كسي جواب ما ميده ؟؟