راهنمایی جامع در بازی The Elder Scroll : Skyrim

چند ساعت از وقت با ارزشتونو پای این بازی با ارزش گذاشتی

• تا 50 ساعت

رای‌ها: 204 23.8%
  • تا 100 ساعت

رای‌ها: 128 15.0%
  • بالای 101 ساعت

رای‌ها: 524 61.2%

• مجموع رای دهنده‌ها
    856
چه جوری میشه تهیه کرد DLC هارو؟

---------- نوشته در 10:00 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 09:59 PM ارسال شده بود ----------

رو نسخه اصلی میاد؟ کلا چه جوریه؟

چه جوری میشه تهیه کرد DLC هارو؟

---------- نوشته در 10:00 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 09:59 PM ارسال شده بود ----------

رو نسخه اصلی میاد؟ کلا چه جوریه؟
دانلود می‌کنن :دی جدا از خود بازی هستن، فقط کپی کردن تو محل نصب بازی برا اجرا کافی‌ هست.

لینک دانلود به همراه آموزش نصب!:
Hearthfire:
گیم ایران - دانلود آخرین DLC بازی اسکایریم به نام The Elder Scrolls V: Skyrim Hearthfire
Dawngaurd:
گیم ایران - دانلود Skyrim Dawnguard+آپدیت 1.7+راهنمای نصب و مراحل

---------- نوشته در 10:17 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:13 PM ارسال شده بود ----------

آقا من یه سوال دارم!
من دوبار این بازی رو تو دوره های مختلف بازی کردم که با هم فاصله ی حدود 1 ساله داشتن.
دفعه اول هیچ مشکلی نداشت بازیم غیر یه سری باگ ها مثل حرف نزدن شخصیت ها و . . .
ولی دفعه دوم که نصب کردم متوجه شدم وقتی توی آب میرم صفحه کلا به رنگ سبز لجنی(!)در میاد!!!(منظورم از توی آب زیر آبه!)
فک کردم شاید با نصب دانگارد یا Hearthfire حل شه ولی حل نشد،حتی آپدیت 1.8 هم حل نکرد قضیه رو.یه هر حال الان که اهمیت آب رو تو بازی دیدم(!)گفتم بیام بپرسم ببینم کسی میتونه راهنماییم کنه یا نه!
ببخشید زیاد حرف زدم لطفا اگه میتونید و میدونید راهنماییم کنید!

Hearthfire:
گیم ایران - دانلود آخرین DLC بازی اسکایریم به نام The Elder Scrolls V: Skyrim Hearthfire
Dawngaurd:

---------- نوشته در 10:17 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:13 PM ارسال شده بود ----------

آقا من یه سوال دارم!
من دوبار این بازی رو تو دوره های مختلف بازی کردم که با هم فاصله ی حدود 1 ساله داشتن.
ولی دفعه دوم که نصب کردم متوجه شدم وقتی توی آب میرم صفحه کلا به رنگ سبز لجنی(!)در میاد!!!(منظورم از توی آب زیر آبه!)
فک کردم شاید با نصب دانگارد یا Hearthfire حل شه ولی حل نشد،حتی آپدیت 1.8 هم حل نکرد قضیه رو.یه هر حال الان که اهمیت آب رو تو بازی دیدم(!)گفتم بیام بپرسم ببینم کسی میتونه راهنماییم کنه یا نه!
Green Water Fix at Skyrim Nexus - Skyrim mods and community
:D

آقا من یه سوال دارم!

برو به مسیر زیر:
documents>My games>skyrim>skyrimPrefs.ini
وقتی فایل ini رو با نوت پد باز کردی از زیر شاخه [Imagespace] ارزش متغیر bDoDepthOfField=1 رو به صفر تغییر بده ،بدین صورت bDoDepthOfField=0 امیدوارم مشکلت حل شه رفیق.حتما امتحان کن;)

جوون هر كي رو دوست دارين بكين جوري يار داشته باشم
بدون اينكه ماموريت يا كار خاصي انجام بدم

اقا توو اين بازي از اوون ماسك ها خفن نداره
من از سر ناجاري رفتم يكي از نكهبان ها رو كشتم بعد مسكش رو كزاشتم رو صورتم

---------- نوشته در 07:53 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 07:49 AM ارسال شده بود ----------

Hearthfire:
Dawngaurd:

آقا من یه سوال دارم!

اينا مال pc هستن
بعد من از كجا بفهمم كه ورزن بازيم جنده ؟؟

بر بچ دقت کنید فقط توی اینجا دارم میگم...

xbox دوستان عزیز توجه کنید:
1-xbox 360 slim 250 gb دو ماه کار کرده یا بهتر بگم یه ماه به خاطر امتحان ها تو جعبه بود و یه ماه هم هفته ای 2 ساعت کار کرده.قیمت نوش الان توی دیجیکالا 1030 هست ولی من اینو(بدون هیچ لک و پیسی یا چیزی)970 هزار تومان
2-یه دسته اورجینال داره که خودم براش خریدم....الان توی بازار 100 تومان هست من میدمش 60 تومان
3-چون رفیقم بوده 30 حلقه بازی دارم دونه ای 5 تومان خریدم 3تومان میفروشم همه هم عکس و جلد داره....90 تومان با یه تخفیف کوچول 80 تومان
4-چون تمام پچ ها رو روش ریختم و دسته شارژی هم داره اونم 10 تومان....
جمع کل 120 1
ولی همین چیزا رو بازاری دست دوم حساب کردم 1230 میشد هر کی میخواد ایمیل بده درضمن به پولش احتیاج دارم وگرنه نمیفروختم پس درخواست تخفیف نکنید چون برای بچه های بازی سنتر ویژه قیمت گذاشتم.....
laughingsmiley.gif
دیر بجنبی از دست رفته....

ایمیل من humanardaki@yahoo.com

تکی نمیدم همه رو باهم....

این ها هم عکس هاش
2gke1aim0iej9z0ao0bm.jpg

fs2mfh94dxi6p76iebr.jpg
درضمن توی تهران هم هستم

اخه مگه این جا فروشگاهه؟؟ نتظمان خواهشا پست پاک کنن

جوون هر كي رو دوست دارين بكين جوري يار داشته باشم
بدون اينكه ماموريت يا كار خاصي انجام بدم

اقا توو اين بازي از اوون ماسك ها خفن نداره
من از سر ناجاري رفتم يكي از نكهبان ها رو كشتم بعد مسكش رو كزاشتم رو صورتم

---------- نوشته در 07:53 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 07:49 AM ارسال شده بود ----------

اينا مال pc هستن
بعد من از كجا بفهمم كه ورزن بازيم جنده ؟؟
كسي جواب ما ميده ؟؟

كسي جواب ما ميده ؟؟

برای یار داشتن بدون ماموریت میتونین به کافه ها و مسافر خونه ها مراجعه کنید و با مبلغی پول (500تا) یه یار بگیرین که معمولا ضعیف تر از اونایی هستن که با ماموریت گیر میارین.
اون ماسک ها رو بهتره نگه داری هر 8تاش که جمع شد کوئستش رو انجام بدی ماسک خوبی گیرت میاد،بعدشم از همین 8تا هم خوب پیدا میشه بینش.
من نمیدونم ماله X-BOX یا PS3 قضیش چجوریاس بهتره از کسایی که X-BOX دارن بپرسی.

بچه ها یه راهنمایی ازتون می خواستم:

به نظر شما ارزش داره برم یه بار دیگه این بازی رو تهیه کنم و مراحل فرعیش رو برم؟
کلاً هر چیزی تو بازی هست رو می خوام تجربه کنم و بازی رو 90% به بالا کنم.
چون اون موقع که من گرفتم هنوز بحث برنرمکس و 97% نبود. حالا چیکار کنم ؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or