راهنمایی جامع در بازی The Elder Scroll : Skyrim

چند ساعت از وقت با ارزشتونو پای این بازی با ارزش گذاشتی

• تا 50 ساعت

رای‌ها: 204 23.8%
  • تا 100 ساعت

رای‌ها: 128 15.0%
  • بالای 101 ساعت

رای‌ها: 524 61.2%

• مجموع رای دهنده‌ها
    856
یعنی خوشم میاد این بازی با اینکه 2 ساله اومده ولی هنوزم به خاطر این بازی مردم تو بازیسنتر عضو میشن
آقا من این معما رو نمیتونم رد کنم :(

چون این یه بازیه معمولی نیست. یه دنیا هستش واسه خودش که واسه خیلیا تبدیل به زندگی دوم شده :)

با ~ این بزنم؟

---------- نوشته در 07:20 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 07:19 PM ارسال شده بود ----------

بعد یه سوال دیگه کلا بهترین نژاد کدومه برای انتخاب؟

---------- نوشته در 07:25 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 07:20 PM ارسال شده بود ----------

تو بازی غیر از آخرین زره ای که میتونی بسازی و قبلیاش زره دیگه ای وجود نداره؟

---------- نوشته در 07:26 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 07:25 PM ارسال شده بود ----------

یه سوال دیگه اون شمشیره تو اتاق پشتی آشپزخونه ی dragonreach تو اتاقه است ماموریتش کجاس؟

تو بازی نژاد برتر وجود نداره کاملا بستگی داره به اینکه با چه Class ایی حال میکنی،ولی نژاد نرد به دلیل پتانسیلش برای اینکه هر Class ایی باشه میتونه گزینه ی مناسبی باشه.
منظورت رو درست متوجه نشدم ولی اگه منظورت قوی ترین سلاح بازیه باید بگم که قوی ترین زره Deadric هست و قوی ترین سلاح Dragonbane ولی فکر کنم زره های ایتریوم از این ها قوی تر باشه که میتونی با خوندن کتاب ((جنگ های ایتریوم)) سری کوئست هایی رو که به ساخت این زره ها منتهی میشه رو آغاز کنی.
اون ماموریت خاصی نداره،اول که بگیریش با هر ضربه 4 تا از جون دشمن کم میکنه و به تو اضافه میکنه ولی اگه به 10 نفر از دوستای نزدیکت (Follower ها،کسانی که بهشون کمک میکنی و ...) خیانت کنی مدام قوی میشه تا قدرتش به 30 برسه.در ضمن مورد توجه مفالا بانوی خیانت و مکر و حیله هم قرار میگیری! (بهت پیشنهاد میدم خیانت نکنی!)
جهت کامل شدن حرف هانتر عزیز بگم:d
برای تغییر قیافه میتونی به آرایشگر Ratway-Raggedflagon هم مراجعه کنی که البته،فقط توی DLC دانگارد هستش.

تو بازی نژاد برتر وجود نداره کاملا بستگی داره به اینکه با چه Class ایی حال میکنی،ولی نژاد نرد به دلیل پتانسیلش برای اینکه هر Class ایی باشه میتونه گزینه ی مناسبی باشه.
منظورت رو درست متوجه نشدم ولی اگه منظورت قوی ترین سلاح بازیه باید بگم که قوی ترین زره Deadric هست و قوی ترین سلاح Dragonbane ولی فکر کنم زره های ایتریوم از این ها قوی تر باشه که میتونی با خوندن کتاب ((جنگ های ایتریوم)) سری کوئست هایی رو که به ساخت این زره ها منتهی میشه رو آغاز کنی.
اون ماموریت خاصی نداره،اول که بگیریش با هر ضربه 4 تا از جون دشمن کم میکنه و به تو اضافه میکنه ولی اگه به 10 نفر از دوستای نزدیکت (Follower ها،کسانی که بهشون کمک میکنی و ...) خیانت کنی مدام قوی میشه تا قدرتش به 30 برسه.در ضمن مورد توجه مفالا بانوی خیانت و مکر و حیله هم قرار میگیری! (بهت پیشنهاد میدم خیانت نکنی!)
جهت کامل شدن حرف هانتر عزیز بگم:d
برای تغییر قیافه میتونی به آرایشگر Ratway-Raggedflagon هم مراجعه کنی که البته،فقط توی DLC دانگارد هستش.
کتاباش کجاست؟

اسم کتاب رو من به فارسی‌ یادم نیست، ولی‌ تو بازی دو تا ماموریت هست که با خوندن کتاب شروع میشن، یادم نمیاد آیتم‌هایی‌ که میدن از Daedric قوی تر باشه :-؟ شاید من اشتباه می‌کنم...

اسم کتاب رو من به فارسی‌ یادم نیست، ولی‌ تو بازی دو تا ماموریت هست که با خوندن کتاب شروع میشن، یادم نمیاد آیتم‌هایی‌ که میدن از Daedric قوی تر باشه :-؟ شاید من اشتباه می‌کنم...

کتاب های ((افسانه های گمشده)) یا ((The Lost Legends)) که خودش به دوتا کوئست برادران گالدار و شمشیر گمشده ی عقاب سرخ منتهی میشه و کتاب ((جنگ های ایتریوم)) یا ((Itherium Wars)) که به یه کوئست عزیم که به شهر های زیر زمینی دورف ها ختم میشه.
از املای ایتریوم مطمئن نیستم.
از قدرتش اطلاعی ندارم چون بدلیل نفرتم از تونل های زیر زمینی و فالمر ها(!) اصلا سراغ اینم نرفتم،ولی توی خود کتاب که ترجمش رو هم چند پست قبل گذاشته بودم نوشته بود فلز بسیار قدرتمندیه و من حدس میزنم که از Deadric قوی تر باشه!!!:d

آخرین ویرایش:
امتحانات زندگی دغدغه ها مشکلات همه باعث شده حتی نتونم 1 ثانیه بازی کنم
اما امیدوارم که به زودی همشون تموم شه بشینم تمامی مود ها و اکسپنشن های اسکایریم رو نصب کنم و یه بلایی سر دراگون برن بیارم که خودش بگه پوشو برو دیگه پی کارت خستم کردی

امتحانات زندگی دغدغه ها مشکلات همه باعث شده حتی نتونم 1 ثانیه بازی کنم
اما امیدوارم که به زودی همشون تموم شه بشینم تمامی مود ها و اکسپنشن های اسکایریم رو نصب کنم و یه بلایی سر دراگون برن بیارم که خودش بگه پوشو برو دیگه پی کارت خستم کردی
اگه این کارو بکنی !!میترسم bethesda دیگه نسخه بدی رو از ترس تو نده بیرون:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or