Dr. Ariamax
کاربر سایت
یعنی خوشم میاد این بازی با اینکه 2 ساله اومده ولی هنوزم به خاطر این بازی مردم تو بازیسنتر عضو میشن
آقا من این معما رو نمیتونم رد کنم
آقا من این معما رو نمیتونم رد کنم

یعنی خوشم میاد این بازی با اینکه 2 ساله اومده ولی هنوزم به خاطر این بازی مردم تو بازیسنتر عضو میشن
آقا من این معما رو نمیتونم رد کنم![]()
با ~ این بزنم؟
---------- نوشته در 07:20 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 07:19 PM ارسال شده بود ----------
بعد یه سوال دیگه کلا بهترین نژاد کدومه برای انتخاب؟
---------- نوشته در 07:25 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 07:20 PM ارسال شده بود ----------
تو بازی غیر از آخرین زره ای که میتونی بسازی و قبلیاش زره دیگه ای وجود نداره؟
---------- نوشته در 07:26 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 07:25 PM ارسال شده بود ----------
یه سوال دیگه اون شمشیره تو اتاق پشتی آشپزخونه ی dragonreach تو اتاقه است ماموریتش کجاس؟
کتاباش کجاست؟تو بازی نژاد برتر وجود نداره کاملا بستگی داره به اینکه با چه Class ایی حال میکنی،ولی نژاد نرد به دلیل پتانسیلش برای اینکه هر Class ایی باشه میتونه گزینه ی مناسبی باشه.
منظورت رو درست متوجه نشدم ولی اگه منظورت قوی ترین سلاح بازیه باید بگم که قوی ترین زره Deadric هست و قوی ترین سلاح Dragonbane ولی فکر کنم زره های ایتریوم از این ها قوی تر باشه که میتونی با خوندن کتاب ((جنگ های ایتریوم)) سری کوئست هایی رو که به ساخت این زره ها منتهی میشه رو آغاز کنی.
اون ماموریت خاصی نداره،اول که بگیریش با هر ضربه 4 تا از جون دشمن کم میکنه و به تو اضافه میکنه ولی اگه به 10 نفر از دوستای نزدیکت (Follower ها،کسانی که بهشون کمک میکنی و ...) خیانت کنی مدام قوی میشه تا قدرتش به 30 برسه.در ضمن مورد توجه مفالا بانوی خیانت و مکر و حیله هم قرار میگیری! (بهت پیشنهاد میدم خیانت نکنی!)
جهت کامل شدن حرف هانتر عزیز بگم:d
برای تغییر قیافه میتونی به آرایشگر Ratway-Raggedflagon هم مراجعه کنی که البته،فقط توی DLC دانگارد هستش.
اگه منظورت ((جنگ های ایتریوم))،نمیدونم من باید بگردی پیدا کنی،شایدم توی کتابخونه ی کالج پیدا بشه.کتاباش کجاست؟
اسم کتاب رو من به فارسی یادم نیست، ولی تو بازی دو تا ماموریت هست که با خوندن کتاب شروع میشن، یادم نمیاد آیتمهایی که میدن از Daedric قوی تر باشه :-؟ شاید من اشتباه میکنم...
چنتا DLC واسه این بازی اومده؟ اسمشون هم بگید
اگه این کارو بکنی !!میترسم bethesda دیگه نسخه بدی رو از ترس تو نده بیرون:dامتحانات زندگی دغدغه ها مشکلات همه باعث شده حتی نتونم 1 ثانیه بازی کنم
اما امیدوارم که به زودی همشون تموم شه بشینم تمامی مود ها و اکسپنشن های اسکایریم رو نصب کنم و یه بلایی سر دراگون برن بیارم که خودش بگه پوشو برو دیگه پی کارت خستم کردی
راس میگه!تو رو خدا این کار رو نکن!اگه این کارو بکنی !!میترسم bethesda دیگه نسخه بدی رو از ترس تو نده بیرون:d
فقط برای نسخه اصلی هست یا کرک شده هم میشه استفاده کرد؟2تا:
Dawngaurd
Hearthfire
1یی هم در راهه:
Dragonborn
میشه استفاده کرد.فقط برای نسخه اصلی هست یا کرک شده هم میشه استفاده کرد؟
مگه میشه برا کرک شده نباشه؟اگه نباشه (که هست)یعنی بدبختی:dخوب ولی بعضیا هستن که اصلشو میخرن ولی تو ایران همشون اصله کپی هستن:dفقط برای نسخه اصلی هست یا کرک شده هم میشه استفاده کرد؟