راهنمایی جامع در بازی The Elder Scroll : Skyrim

چند ساعت از وقت با ارزشتونو پای این بازی با ارزش گذاشتی

• تا 50 ساعت

رای‌ها: 204 23.8%
  • تا 100 ساعت

رای‌ها: 128 15.0%
  • بالای 101 ساعت

رای‌ها: 524 61.2%

• مجموع رای دهنده‌ها
    856
اول اینکه هنوز نرسیده روتونو زیاد نکنین و ادب رو رعایت کنین
دوم اینکه اگه منظورتون از نقشه من هستم
تا به حال اون شهر رو ندیده بودم از طرفی یه نفر که تازه level 10 باشه نوب محسوب میشه خوب من باید ازتون سوال بپرسم دیگه یه نگا به اسم این تاپیک بنداز خوووو :(
داداش اولا چرا زود بهت برمیخوره خوووو منم نوبم ولی میتونستی به نقشه یه نگا بندازی بعد بیای از دوستان بپرسی
دوما در مورد اون کلمه ای که های لایتش کردی باید بگم که ببخشید ....
سوما اینکه اصلا من اشتباه کردم که درمورد ماد نظر دادم هر کی خودش مصلحت خودش و بهتر میدونه و به من ربطی نداره...
چهارما اینکه 4کر تموم رفقا هستیم و اینکه خدا نگهدار.

سلام
چطوری میتونیم اسلحه های قوی داشته باشیم؟
باید پیدا کنیم یا بسازیم؟;)
تا جایی که من میدونم همون اسلحه هایی رو که دارین میتونین تو آهنگری تیز کنین یا ارتقا بدین یا روشون با سئول جم جادو اعمال کنین برای دمیج بیشتر
حالا آقا کاوه بهتر میدونن

برو سراغ companion ها تو شهر whiterun .کوئست هاشونو برو

---------- نوشته در 12:56 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:52 PM ارسال شده بود ----------

چرا چسبیدین به آرایشگر :dیا برو پیش سرباز اون بگه من تورو شناختم تو هم Bounty رو تقدیم کنی بره:dیا هم برو زندان(میتونی از زندان هم فرار کنی:d)
بله شاید bounty شما زیاد باشه اونوقت ندین بهتره

اگر من برم Bounty ام رو بدم اتفاقی که که میوفته اینه که همه ی آیتم های دزدیم میپره!منم دزدم و همه چیزایی که دارم دزدیه!!!!شمشیرم،کمانم،سپرم،لباسم و . . .
همه دزدین!!!!اگه ازم بگیرن انگار تازه از Helgen در رفتم!

سلام
همینی که گفتن :دی
با ساختن بهترین سلاح‌ها رو می‌شه داشت، فکر کنم یه آموزش کلی‌ تو صفحه های قبلی‌ هست.
اگر من برم Bounty ام رو بدم اتفاقی که که میوفته اینه که همه ی آیتم های دزدیم میپره!منم دزدم و همه چیزایی که دارم دزدیه!!!!شمشیرم،کمانم،سپرم، لباسم و . . .
آیتم‌ها رو یه جایی‌ بذارین، Bounty رو بدین، برگردین بردارین. Problem solved

سلام
اگه از سلاح های یک دست استفاده میکنی باید اسکیلشو ببری بالا (ONE-HANDED)نه اگر از دو دست استفاده میکنی(TWO-HANDED)یا تیرکمون که اونم (ARCHERYهست اسکیلش اگه اشتباه نوشته باشم شرمنده)
دوما باید اسکیل آهنگریت زیاد باشه(SMITHING بازم اگه اشتباهه شرمنده ام)تا به بهترین نوع بتونی سلاحتو قوی کنی که میشه لجندری اگه اشتباه نکنم:d
روش انچنت بزار (اسکیل انچنتمینتت اگه 100 باشه که نونت تو روغنه دوتا میتونی بزاری روش اگر پرکاشو هم داشته باشی):d

---------- نوشته در 07:15 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 07:13 PM ارسال شده بود ----------

اگر من برم Bounty ام رو بدم اتفاقی که که میوفته اینه که همه ی آیتم های دزدیم میپره!منم دزدم و همه چیزایی که دارم دزدیه!!!!شمشیرم،کمانم،سپرم،لباسم و . . .
خب عزیز این که کاری نداره برو تو خونت :dسلاح های دزدیتو بنداز زمین بعدبرو خودتو معرفی کن BOUNTYرو بده بعد که اصلاح شدی:dبیا وسایلاتو بردار:d
ولی در کل زیاد دزدی نکن اخرش مچتو میگیرن سربازا اینو جدی میگم مطمئن باش با یه اشتباه کوچیک برباد خواهی رفت:d

آخرین ویرایش:
برو تو اتاقت توی اسلیپینگ جاینت وسایل رو بزار تو کمدت بعد یه فست ترول بزن کارتو انجام بده بعد برگرد
البته خو مگه کارکترت عرضه نداره خوب رو از جنازه ی دشمنا بردار
من خودم هرچی دارم از قتل و غارت به دست آوردم و هیچ پولی خرج نکردم به عمرم حتی زدم یه معجون فروش رو توی مقازش کشتم بعدشم جنازشو قاییم کردم تو خونش و هرچی داشت دزدیدم و رفتم :دی

برو تو اتاقت توی اسلیپینگ جاینت وسایل رو بزار تو کمدت بعد یه فست ترول بزن کارتو انجام بده بعد برگرد
البته خو مگه کارکترت عرضه نداره خوب رو از جنازه ی دشمنا بردار
من خودم هرچی دارم از قتل و غارت به دست آوردم و هیچ پولی خرج نکردم به عمرم حتی زدم یه معجون فروش رو توی مقازش کشتم بعدشم جنازشو قاییم کردم تو خونش و هرچی داشت دزدیدم و رفتم :دی
بابا شما ها چه قدر بی انصافین هرکی میاد دم دستتون میکشینش وسایلشم بر میدارین و میرین من هرکیو میکشم حتی دشمنامو وقتی وسایلشونو ور میدارم زندشون میکم میرم. دیگه ولشون نمیکنم :d
:d

چند نفر همه ی ماسک های تو بازی رو گرفته؟
چند نفر عضو همه ی گروه ها شده؟
چند نفر مرحله ی Focus رو رد کردن؟
چند نفر Arvak رو گرفتن؟
(از همه مهم تر چند نفر تونستن به مقام والای Arc mage برسن؟)
عرضه ی بازی رو کسانی دارند که این کارا رو کرده باشن.:>

آخرین ویرایش:
چند نفر Arvak رو گرفتن؟
همهٔ کسایی‌ که بالای 100 ساعت بازی کردن? کاریی که میگین به هیچ وجه سخت نیستن.
و مقام والا‌ی Arch mage* :d

من که دفعه ی پیش اینقدر رفتم عمرم قدر نداد پیر شدم مردم!!!:d
ولی فکر کنم مثل فال اوت بی نهایت باشه.
یعنی لول آپ هات تموم نمیشه.

---------- نوشته در 10:51 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:50 AM ارسال شده بود ----------

همهٔ کسایی‌ که بالای 100 ساعت بازی کردن? کاریی که میگین به هیچ وجه سخت نیستن.
و مقام والا‌ی Arch mage* :d

(شیشکی)l-)

من که دفعه ی پیش اینقدر رفتم عمرم قدر نداد پیر شدم مردم!!!:d
ولی فکر کنم مثل فال اوت بی نهایت باشه.
یعنی لول آپ هات تموم نمیشه.

---------- نوشته در 10:51 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:50 AM ارسال شده بود ----------

(شیشکی)l-)

پیرمیشه میمیره :-o واقعاااا

---------- نوشته در 11:30 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:29 AM ارسال شده بود ----------

چند نفر Arvak رو گرفتن؟

arc mage چیه ؟؟؟

چند نفر Arvak رو گرفتن؟

من همه این کارر ها رو کردم
من همه کوثست ها رو رفتم لولم هم 81 هست هرچی بگی رو گرفتم حتی اون مقام والا..در کل بازی رو 100 درصد کردم 450 ساعت هم بازی کردم...اما ماموریت هایی که مردم بهتون کار میدند و همچنین night mother بینهایته و فقط اینها رو دارم و دیگه هیچی نیست و حتی شمشیرها و سلاح ها و جادو ها و همه رو باز کردم;;)
اینم یه عکس از قسمت کوئست های من :

هرکی سیو من رو میخواهد بگه تا بهش بدم

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or