برو طرف shrine ها (معمولا تو معبد ها هستن)ی سوال بیماری های معمولی رو چطور درمان میشه کرد ینی من تو لیستم سه تا بیماری دارم
غیر از imperial ها و stormcloak ها که ضد همدیگه هستن تو بقیه گروه ها نبتونید همزمان عضو بشید.ی سوال نحوه عضو شدن توی گروه های imperial army و theives guild چیه و آیا میشه همزمان عضو چند گروه باشیم؟
مرسی رفتم توی معبد یا ی کلیسا بود ی چیز جادویی رو میز بود زدم روش درمان شدبرو طرف shrine ها (معمولا تو معبد ها هستن)
اول باید اون منطقه ایی ک کمپ زدن رو کشف کنی هر گروهی ک میخوای رو پیدا کنی بعدش با الفا شون صحبت کنی معمولا زیاد نیسن راحت الفا پیدا میشه با چن نفری صجبت کنی بعدش ک صحبت کردی خود ب خود عضو گروه میشه منکه اینطور عضو شدم بعدش تا اونجایی ک میدونم عضو هردو نمیشهی سوال نحوه عضو شدن توی گروه های imperial army و theives guild چیه و آیا میشه همزمان عضو چند گروه باشیم؟
مجبوری مگهمیگم اگه تو ی مرحله باید با یکی (شاه منطقه) صحبت کنی ولی قبلش با گارد های اون اطراف بجنگی خب شاه هم بات میجنگه ینی نمیشه باش صحبت کرد تا مرحله کامل شه این موضوع راهی نداره یا نمیشه یجوری ارومشون کرد از سیو قبلم هم نشه اومد
توی کمپ ها نمیشه مستقیما عضو شد فقط راهنماییت میکنناول باید اون منطقه ایی ک کمپ زدن رو کشف کنی هر گروهی ک میخوای رو پیدا کنی بعدش با الفا شون صحبت کنی معمولا زیاد نیسن راحت الفا پیدا میشه با چن نفری صجبت کنی بعدش ک صحبت کردی خود ب خود عضو گروه میشه منکه اینطور عضو شدم بعدش تا اونجایی ک میدونم عضو هردو نمیشه
فکر کنم فقط رو حیوانات جواب میدهسلام
میخواستم نحوه پر کردن azura star رو کاملا توضیح بدید soul trap magic رو هم دارم ولی وقتی روی یه انسان استفاده میکنم و بعد میکشمش بالا سمت چپ مینویسه (no enough larg soul gem) در حالی که ستاده رد هم همراهم دارم
میشه لطفا راهنمایی کنید؟؟؟
رو حیواناتم امتحان کردم بازمempty میمونهفکر کنم فقط رو حیوانات جواب میده
؟؟؟سلام
میخواستم نحوه پر کردن azura star رو کاملا توضیح بدید soul trap magic رو هم دارم ولی وقتی روی یه انسان استفاده میکنم و بعد میکشمش بالا سمت چپ مینویسه (no enough larg soul gem) در حالی که ستاده رد هم همراهم دارم
میشه لطفا راهنمایی کنید؟؟؟
مجبوری مگه
از شهر برو بیرون یه مدت بعد برگرد شاید حل شد
اگ میشد ک خوب بود کلیدن کلید
رو هر چیزی غیر از انسان ها باید جواب بده. اگه soul gem دیگه ای داری بذارش کناررو حیواناتم امتحان کردم بازمempty میمونه
طبیعتا یه اژدها باید بهت حمله کنهی سوال داشتم ی مرحله هست فرعیه ی دختره همراهت میاد با ی مرده نژاده فرق دارع چشاش قرمزه و گوشش دراز یکم رنگشم خاکستری بگذریم این مرحله میرن باید دو تا کتاب بدست بیاری عکس روی کتابا هشت پاست ولی عجیب غریبه من ی کتابو گرفتم بعدش میره ی جایی کتابو ک باز میکنی میره تو ی بُعد دیگه زیر زمینه انگار اب هاش طلاییه یجورایی هم مشکی طبقه اییه ینی چپتر داره 1 تا 5 بعدش ک میرم اون زیر 4 تا کتاب میگیرم ی جا میچینم توی چپتر اخری ک میرم ینی (chapter V) چند نفر هستن اونارو ک کشتیم ی جادوی جدید میده جادوشم تو قسمت اون خطای عجیب غریبه اسمشم DRAGON ASPECT هس بعد اون در از پشت بسته میشه و نمیدونم چیکار کنم دور تا دورش ابه تو ابشم بری میمیری میشه کمک کنید؟؟ازین جادو استفاده خاصی میشه؟؟
با jarl روبرو نشو همون اول شهر وقتی گارد ها بهت حمله کردن اسلحه بکش روشون دوباره غلاف کن یا یکیشونو بکش از شهر برو بیرون دوباره برگرد یا نمیدونم یکاری کن دستگیرت کنن بعد bounty رو بده خلاص شواگ میشد ک خوب بود کلیدن کلید