Ali esmaeili 14
کاربر سایت
اگه میشه انلاین بمونید الان میرمیکی از گروه های جنگ هستن که فعلا بی خیالشون شو چون کوئست ها رو خراب میکنن.
تو console (دکمه پ کیبورد) resetquest MQ302 رو تایپ کن مرحله رو از اول برو ببین درست میشه
اگه میشه انلاین بمونید الان میرمیکی از گروه های جنگ هستن که فعلا بی خیالشون شو چون کوئست ها رو خراب میکنن.
تو console (دکمه پ کیبورد) resetquest MQ302 رو تایپ کن مرحله رو از اول برو ببین درست میشه
زدم چیزی نشد کهیکی از گروه های جنگ هستن که فعلا بی خیالشون شو چون کوئست ها رو خراب میکنن.
الآن حل شد دیگه؟یه سوال من رفتم نشستم رو صندلی که جلسه بزرگان برگذار میشه یه رمز که در صفحات اول این سایت گفته بودید زدم set stage mq 302 60 بود بعد دیدم مردم اومدن ولی جلسه شروع نشد و کسی چیزی نگفت بعد رمز set stage mq 302 100 رو زدم شروع شد این رمز میخواستم بدونم چیکار میکنه
مرحله ندارهاز کمکتون ممنون من مراحل اصلی بازی رو تا اخر رفتم فقط یه سوال دی ال سی heart fire چطوری مراحل برام میان
خب بگرد پیداش کن دیگه. همیشه حواست باشه ماموریت رو تو Journal مارک کرده باشیسلام کسی میدونه این بخش از مرحله chasing echoes چجوریهView attachment 88948خواهش میکنم چیزی که خواسته هم اینه locate valerica s journal
بابا این کارو کردم علامتی نیست کسی نیست این رو رفته باشهخب بگرد پیداش کن دیگه. همیشه حواست باشه ماموریت رو تو Journal مارک کرده باشی
تو اتاقا و قفسه ها بگرد پیدا میکنی (Valeria's Journal)بابا این کارو کردم علامتی نیست کسی نیست این رو رفته باشه
بابا این کارو کردم علامتی نیست کسی نیست این رو رفته باشه