سلامسلام ... تورو خدا یکی راهنمایی کنه ... من عاشق بازی اسکایریم هستم ... ولی تابه حال با مدهاش بازی نکردم جدیدا تصمیم گرفتم با مدهاش بازی کنم اما چند هفته هست که در گیرم و مشکل دارم ...مشکلم هم اینه که اسکایریم رو با ورژن 1.9 نصب کردم و مدها رو با توجه به راهنمایی های سایت های مختلف نصب کردم اما وقتی که مدها رو در لانچر بازی تیک میزنم و بعد وارد بازی میشم در سرزمین اسکایریم وقتی به محدوده اجرای مدها وارد میشم از بازی میپره بیرون ... ولی وقتی در لانچر بازی در دیتافایل تیک هارو غیر فعال میکنم از بازی بیرون نمیپره ...حاظرم کلی هزینه کنم ولی این مشکلم حل بشه ... درضمن هم سیستم کامپیوترم مدل بالاست و هم ویندوزم سون 32بیت نصبه ... اولش گفتم شاید مشکل از بازی باشه دوباره بازی رو با اخرین ورژنش در اینترنت خرید پستی کردم و نصب کردم ولی نشد باز ...یعنی حاظرم ی نفر ی کیس کامپیوتر که اسکایریم به همراه مدهاش نصب هست و بدون هیچ مشکلی کار بکنه رو به فروش بذاره و من ازش بخرم ... تورو خدا کمک کنید ... چکار کنم ...
ببین کلا وقتی ماد بریزی مراقبت زیاد نیاز داره که بتونی باگا و اینارو از بین ببری من خودم چند ساله دارم اسکایریمو ماد می کنم تازه جدیدا همه چیز دستم اومده و حدود 200 تا ماد ریختم اگه تازه کاری بنطرم برو یوتوب یه چنل هست به اسم gopher که طرف خودش ماد می ساخته قبلا برو توی ویدیو های قدیمی ترش از صفر بهت یاد می ده و خیلی خوب وراحت برات توضیح می ده اگه زبانت خوب باشه خیلی به کارت می یاد وبهت استفاده از برنامه هایی مثل loot,TES5Edit هم یاد می ده!