مگه همون مرحله نیست که اولین بار میری پیش greybeard ها؟ امکان نداره نداده باشنمشکل اینکه shout به من ندادن
Thieves Guild: برو به Riften و با Brynjolf صحبت کنچجوری میشه به یک گروه پیوست
تو کدوم شهر خریدی؟من خونه خریدم ولی معلوم نیست کجای بازیه از کجا بفهمم
در اولین شهر وزیر ازم پنج سکه گرفته ولی خونه رو نمی دونم کجاستThieves Guild: برو به Riften و با Brynjolf صحبت کن
Dark Brotherhood: اگر از صاحب مهمانخانه شهر Windhelm درباره شایعات بپرسی درباره یه پسر به اسم Aventus بهت میگه. ماموریتش رو انجام بده و به مدت ۲۴ ساعت یه جا بخواب
Companions: برو به زیرزمین Jorrvaskr تو Whiterun و با Kodlak Whitemane صحبت کن
College of Winterhold: برو Winterhold بری جلوتر از دور پیداست. با اون دختره که جلو در ایستاده صحبت کن
تو کدوم شهر خریدی؟
در اولین شهر وزیر ازم پنج هزارسکه گرفته ولی خونه رو نمی دونم کجاست
سفارت؟کسی میدونه جای اون کتابی که توی سفارت هستش دقیقا کجاست الان یک ساعته میگردم ولی اون کتاب رو پیدانمی کنم اگه کسی میدونه حتما بگه
از در ورودی شهر که بیای سمت راست بعد از آهنگریدر اولین شهر وزیر ازم پنج سکه گرفته ولی خونه رو نمی دونم کجاست
یک کتابیه یک نفر فکر میکنم به اسم ملبورن یک همچین چیزی گفت برو یک کتاب توی صندوق راجب جنگه فکر میکنم هرچی میگردم هیچ صندوقی نیست خیلی کتاب پیدا کردم ولی اصلیه نیست
فهمیدم کجا رو میگییک کتابیه یک نفر فکر میکنم به اسم ملبورن یک همچین چیزی گفت برو یک کتا توی صندوق راجب جنگه فکر میکنم
چه جوري بايد thane بشم؟اول باید لولتون بالای 10 باشه بعدش thane یکی از 3 تا شهر Morthal or Falkerth or Downstar بشید که یه نامه از yarl یکی از شهر ها در یافت کنید که کوئست Hearthfire شروع بشه