راهنمایی جامع در بازی The Elder Scroll : Skyrim

چند ساعت از وقت با ارزشتونو پای این بازی با ارزش گذاشتی

• تا 50 ساعت

رای‌ها: 203 23.8%
  • تا 100 ساعت

رای‌ها: 127 14.9%
  • بالای 101 ساعت

رای‌ها: 524 61.4%

• مجموع رای دهنده‌ها
    854
بعد یه سوال دیگه.
تو یه کوئست گیر کردم به نام the break of dawn.
یه صدا از یه مجسمه بزرگ اومد که گفت یه شئ به نام beacon (فانوس دریا) رو پیدا کنم و بیارم پیشش ولی مکانش رو بهم نگفته نمیدونید چه کنم؟
فقط دستور داده:
find meridia's beacon.

خب بعد پیش کی برم ؟
یادم نمیاد از قبل عضو شدم یا نه ولی راهی داره که بفهمم؟
باید برین پیش Ulfric stormcloak
از قسمت ماموریت‌ها می‌شه چک کرد. اما اگه عضو شده باشین اصولا باید یادتون بمونه. :دی
باید ببینین ماموریتی مرتبط با‌ Stormcloak ها دارین یا نه..

باید برین پیش Ulfric stormcloak
از قسمت ماموریت‌ها می‌شه چک کرد. اما اگه عضو شده باشین اصولا باید یادتون بمونه. :D
باید ببینین ماموریتی مرتبط با‌ Stormcloak ها دارین یا نه..

آهان آره.
خیلی وقت پیش ولش کرده بودم الان دوباره شروع کردم بخاطر همین یادم نیست.:D:D
ممنون بابت راهنمایی.
بعد جواب اون کوئست رو که چنتا پیام بالاتر هست رو نمیدونید؟

آهان آره.
خیلی وقت پیش ولش کرده بودم الان دوباره شروع کردم بخاطر همین یادم نیست.:D:D
ممنون بابت راهنمایی.
بعد جواب اون کوئست رو که چنتا پیام بالاتر هست رو نمیدونید؟
ندیدم. :دی
خود Beacon به طور رندم تواین یکی‌ از جعبه‌های بازی اسپان می‌شه. اما میتونین به جاش برین پیش مجسمه meridia که تو شرق شهر Solitude هست، بالای یه کوه.

خسته نباشید.
من تو یه کوئست گیر کردم به نام revealing the unseen اون قسمت گیر کردم که سه خط نور میتابه روی سقف و ما باید اون آینه مانند هارو روشون تنظیم کنیم فکر کنم؟:-/
ولی هر کاری میکنم نمیشه./:)
اگه راهنمایی کنید ممنون میشم.:D

سلام
امروز قصد دارم راجع به مقوله ی زیبای ازدواج صحبت کنم
ازدواج بر جوانان عیب نیست . ! . :bash:
خوب میرسیم سر اصل مطلب . تعداد مشخصی ادم ... البته ببخشید همشون ادم نیستن یکمیشون ادمن تو بازی هستن با ظاهری منحصر به فرد ساخته شده و اسامی درست و حسابی و ... که هم مرد و هم زن برای کارکتر شما که زن باشه یا مرد باشه .:victory:
من چون کاراکتر خودم مرد بود اول اسامی زنان رو قرار میدم با موقعیتشون کم کم کاملش میکنم بعد میریم سراغ مردای مناسب باسه خاستگاری :scare:
اول میرسیم به خواهر گرامیمون خانم
aela the hunteress
450px-SR-npc-Aela-Profile.png

او زنی است از جنسیت nord و یک تیر انداز ماهر است . او اموزش archery را تا سطح 75 قادر است به شما بدهد . چهره ای خوب دارد و بسیار ماهر است . اولین بار وقتی او را دیدین که گروه companions با یک gaint درگیر هستند البته خودشان او را میکشند اما شما هم میتوانید کمکی بکنید. بعد وقتی وارد گروه شدید میفهمید که او یکی از مهمترین و حرفه ای ترین جنگنده ها نیز هست .
بعد از رد ماموریت glory of the dead شما میتوانید او را به عنوان همراهتان بپذیرید و در نهایت بعد از تمام کردن کامل همه ماموریت های گروه companions و با دادن amulet of mara به وی او را به عنوان همسر خود انتخاب کنید. او وحشت را در تنهایی خود بیرون رانده و در تنهاییش از یک حیوان وحشی خطرناکتر است.:eek:

aeri

800px-SR-npc-Aeri-Profile.jpg

نترسین گرچه یه نمه زشته ولی خوب دل داره دیگه . ایشون هم یک nord هست و توی anga's mill میتونید پیداش کنید تو خونه ی aeri's house . دنبال شما نمیاد کمکتون کنه تو نبرد ها و فقط ازدواج میکنه . باید ماموریت برش چوب ها رو ازش بگیرین تا همسر بشه . با دادن همون گردن بند معروف amulet of mara . چیز خاصی در موردش نیست دیگه همین :oops:

خوب بعدی کیه اهان

anwen

800px-SR-npc-Anwen-Profile.png

میبینید دیگه اون از طایفه red gaurd هستن و توی شهر markath در temple of dibella میتونید پیداش کنید. با تموم کردم ماموریت hear of dibella میتونید به عنوان همسر انتخابش کنید با دادن amulet of mara به اون . اونم هی دنبالتون نمیاد باهاتون در کنارتون بجنگه. :cursing:

Avrusa sarethi

SR-npc-Avrusa_Sarethi.jpg

نترسید اون ادمخوار نیست . نامزده . گرچه وحشتناکه ولی خوب دیگه باسه همنژادش که dark elf باشه خوبه . در sarenth's farm زندگی میکنه و مزرعه خودشو داره . اگر خواسته هاشو براورده کنید باهاتون ازدواج میکنه . او همراهیتون نمیکنه فقط ازدواج میکنه و بی با همون گردنبند معروف خودم:kiss:ون

Borgakh the steel heart

601px-Borgakh.png

الان میتونید بترسید . از قبیله org ها و خیلی خشمگین و ترسناک . میتونه همراهیتون کنه در نبرد ها و هم میتونه عضو blades ها بشه . در mor khazgur میتونید پیداش کنید

brelyna maryon

435px-SR-NPC-Brelyna_Maryon.png

یعنی ته زیباییه بنده خدا . :d . تو winterhold توی کالج یا دانشگاه میتونید پیداش کنید . باید جفت کارهای مورد علاقشو انجام بدید تا باهاتون ازدواج کنه .

camilla valerius

563px-S-npc-riverwood-camilla.jpg

خیلی خوبه باز . زن خانه دار و کاری و خیلیم خوش رفتار . باید the golden claw رو به پایان برسونید تا بتونید باهاش ازدواج کنید . اون از نژاد emperial هست و در riverwood در riverwood trader زندگی میکنه . اگر در یک مرحله برادرش را به قتل برسونید دیگه شانسی ندارید باهاش ازدواج کنید .
با گردنبند مارا میتوانید از او خواستگاری کنید.

dravynea the stoneweawer

SR-NPC-Dravynea_the_Stoneweaver.png

میدونم عاشقش شدید و همین الان میرین خواستگاری ولی صبر کنید . اون در kynesgrove در braidwood inn هستش باید بهش frost salt بدید تا باهاتون ازدواج کنه . اون هم Dark elf هست . اون میتونه alteration رو بهتون اموزش بده اما همراهتون نمیاد به نبرد .

ghorza gra-bagol

600px-SR-npc-Ghorza_gra-Bagol.jpg

خوب میبینید که چقدر نازه بلا مرده . او در markarth در blacksmith shed زندگی میکند میتواند smithing به شما یاد دهد ولی همراهتان نمیاید تا همراهیتان کند فقط زنتان میشود . خیلی هم دلتان بخواهد :blink:

glfre

800px-SR-npc-Gilfre.jpg

ای زن فعال در یکی از چوب بری های جنکلی زندگی میکند و حتما با ان مواجه شدید . برای ازدواج با او باید در چوب بری برایش کار کنید . او خیلی کار بلد و کارفرمای مقتدری است. در mixwater mill و اهل imperial است .

grelka

328px-Npc-grelka.jpg

اولا کسی چپ نگاش نکنه بهم بر میخوره . دوما بالاجبار میگم کجاست اون تو riften در open market زندگی میکنه . میتونه light armor بهتون اموزش بده ولی همراهیتون نمیکنه تو جنگ . باید علایقش رو کامل کنید تا باهاتون ازدواج کنه. اون یه nord هستش
مرد باشینو دور اینو خیط بکشید :x

lona

600px-SR-npc-Iona.jpg

اون بلده چیکار کنه و خیلی زیرکه . یه nord که در riften در honeyside میتونید پیداش کنید. اون میتونه همراهتون بجنگه . باید بزرگ یا خان riften بشین تا باهاتون ازدواج کنه . حالا چطور خان ریفتن بشیم ؟ نمیگم حال کنیم

jenassa

600px-SR-npc-Jenassa.jpg

حداقل یک بار استخدامش کنید تابا شما ازدواج کند . او را در whitrun در drunken huntsman پیدا میکنید . او یک dark elf است
خوب خوب بود نترسین
بعدی در راهه برم ناهار بخورم مینویسم
آقایونم بذار لطفا

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or