اره منم این مشکل رو دارم حتی اون اژدهایی که بالای اون کوه بزرگه هست و برادر alduin محسوب میشه هم نیست کلا این نسخش به طرز خنده داری دنیاش عاری از هرگونه اژدهایی هستش . سرچ هم کردم حتی تو سایت های خارجی هم به همچین مشکلی برنخردن چه برسه به fixسلام من بعد از یه مدت طولانی تقریبا تونستم نسخه legendary edition رو دانلود کنم(25gb با این سرعت بالای نت ما ) ولی یه مشکلی داره بعد از اینکه برای اولین بار به شهر whiterun میریم و با فرماندار شهر حرف میزنیم تا جایی از بازی کردن نسخه اولیه اش یادم بود به یکی از watchtower های شهر یه اژدها حمله میکرد و باید با محافظ فرماندار میرفتین و اونو میکشتین ولی تو این نسخه( که مثلا کامل ترین نسخه تا امروزه که شامل تمام dlc ها و patch ها برای رفع باگ ها و افزایش گرافیک هستش ) همچین اتفاقی نمیفته و اون محافظ فرماندار(همون دارک الفه زن ) میگه یه سری نیرو به riverwood میفرسته و میره و jarl هم مارو یک راست میبره پیشه ساحر شخصیش(که یادمه تو نسخه سالمش این ماموریت بعدش بود) که مامورت بعدش به shout نیاز داریم و این تو روند بازی مشکل ایجاد کرده باسم(میدونین که dragon soul باسه shout ها لازمه و Shout ها هم باسه ماموریت های بعدی لازم هستن) باسه امتحان هم به shearpoint ها که اژدها داره هم سر زدم که روحشونو بگیرم ولی تو این نسخه اژدهایی وجود نداره ممنون میشم یه کمکی به من بکنید (یه patch یی fixیی چیزی )
ببخشید اینقدر طولانی نوشتم
آخرین ویرایش: