راهنمایی جامع در بازی The Elder Scroll : Skyrim

چند ساعت از وقت با ارزشتونو پای این بازی با ارزش گذاشتی

• تا 50 ساعت

رای‌ها: 203 23.8%
  • تا 100 ساعت

رای‌ها: 127 14.9%
  • بالای 101 ساعت

رای‌ها: 524 61.4%

• مجموع رای دهنده‌ها
    854
سلام
آقا من تو یکی از ماموریت های اصلی گیر کردم
ماموریتThe fallen هست
اینجا من بعد از این که به قلعهarngeir رفتم و باهاش حرف زدم گفتن باید تو یه جلسه شرکت کنم بعد رفتم رو یه صندلی نشستم که خودش علامت داده بود
ولی وقتی می شینم روش دیگه نمی تونم بلند بشم و به غیر از من jarl های شهر های دیگه هم تو این جلسه هستن و سوالاتی رو از من می پرسن
ولی خیلی خیلی طول می کشه و تا الان من چند ساعت منتظر موندم برای این که این جلسه تموم بشه ولی وقتی که حرفاشون تموم می شه فقط همدیگرو نگاه می کنن و هیچ کاری هم نمی شه تو اون لحظه انجام داد
ممنون می شم اگه بگین چی‌کار باید کنم

کسی اطلاعی نداره؟
من thane هستم تو riften نمیشه jarl اصلی شهر بود.
بعد توی یکی از ماموریت های گروهی که تو شهر ریفتن هستن یه جایی هست که یه روح میخواد که مسیر مهاجرینو دنبال کنیم کسی میدونه این مهاجرین کجان؟
این امکان نداره ولی شما با نصب مد میتونید شاه بشید چیزی فراتر از Jarl

سلام
آقا من تو یکی از ماموریت های اصلی گیر کردم
ماموریتThe fallen هست
اینجا من بعد از این که به قلعهarngeir رفتم و باهاش حرف زدم گفتن باید تو یه جلسه شرکت کنم بعد رفتم رو یه صندلی نشستم که خودش علامت داده بود
ولی وقتی می شینم روش دیگه نمی تونم بلند بشم و به غیر از من jarl های شهر های دیگه هم تو این جلسه هستن و سوالاتی رو از من می پرسن
ولی خیلی خیلی طول می کشه و تا الان من چند ساعت منتظر موندم برای این که این جلسه تموم بشه ولی وقتی که حرفاشون تموم می شه فقط همدیگرو نگاه می کنن و هیچ کاری هم نمی شه تو اون لحظه انجام داد
ممنون می شم اگه بگین چی‌کار باید کنم
این مشکل برای منم پیش اومده ، این یه باگه راه حلشم اینه : شما باید وقتی اونا حرفاشون تموم میشه بازیو سیو کنید (قبلش یه سیو از قبل داشته باشید برای محکم کاری)
بعد که سیو کردید از بازی بیاید بیرون و بعد دوباره وارد شید و لود کنید اگه درست یادم باشه مشکلم اینطوری حل شده بود

این مشکل برای منم پیش اومده ، این یه باگه راه حلشم اینه : شما باید وقتی اونا حرفاشون تموم میشه بازیو سیو کنید (قبلش یه سیو از قبل داشته باشید برای محکم کاری)
بعد که سیو کردید از بازی بیاید بیرون و بعد دوباره وارد شید و لود کنید اگه درست یادم باشه مشکلم اینطوری حل شده بود
ممنون و درود بر شما

سلام دوستان
دو سوال داشتم اولی در مورد اینکه من مد Jarl Elisif the Fair Marriable رو گرفتم یه صندلی اضافه شد کنار elisif ولی گزینه ای برای ازدواج وجود نداره درضمن تمام ماموریت های لازمو انجام دادم و thane هستم و طرف امپریالم.
دومین سوال درمورد خونه ساختنه برای ساختن خونه نیاز به یه نوع سنگ هست از کجا میتونم این سنگ ها رو بدست بیارم؟

سلام دوستان
دو سوال داشتم اولی در مورد اینکه من مد Jarl Elisif the Fair Marriable رو گرفتم یه صندلی اضافه شد کنار elisif ولی گزینه ای برای ازدواج وجود نداره درضمن تمام ماموریت های لازمو انجام دادم و thane هستم و طرف امپریالم.
دومین سوال درمورد خونه ساختنه برای ساختن خونه نیاز به یه نوع سنگ هست از کجا میتونم این سنگ ها رو بدست بیارم؟
1:گفته شده اگه باگی وجود داشت صفحه console و باز می کنی بعد روی elisif کلیک می کنی "addfac 19809 1" اینو تایپ می کنی enter تمام
2:How to Build a House in Skyrim لینک توضیح ساخت خونس

1:گفته شده اگه باگی وجود داشت صفحه console و باز می کنی بعد روی elisif کلیک می کنی "addfac 19809 1" اینو تایپ می کنی enter تمام
2:How to Build a House in Skyrim لینک توضیح ساخت خونس

1.من با pc بازی میکنم دوست عزیز واسه pc رمزی هست؟
2.خونه سایز کوچیکو ساختم ولی تو سایز متوسط نیاز به سنگ quarried stone واسه فندانسیون ریزی هست تو معادن هم رفتم اما پیدا نکردم

1.من با pc بازی میکنم دوست عزیز واسه pc رمزی هست؟
2.خونه سایز کوچیکو ساختم ولی تو سایز متوسط نیاز به سنگ quarried stone واسه فندانسیون ریزی هست تو معادن هم رفتم اما پیدا نکردم
دوست عزیز میدونم این چیزیم که نوشتم فقط داخل pc اجرا میشه منظورم از کنسول. کنسول بازی نیست یه صفحه ای که این کدو داخلش میزنی مثل بازی کانتر که صفحه ایو باز می کردی یسری کد بهش میدادی این سنگیم که میگی تقریبا همه جا پیدا میشه فقط نیاز به pickaxe داره

دوست عزیز میدونم این چیزیم که نوشتم فقط داخل pc اجرا میشه منظورم از کنسول. کنسول بازی نیست یه صفحه ای که این کدو داخلش میزنی مثل بازی کانتر که صفحه ایو باز می کردی یسری کد بهش میدادی این سنگیم که میگی تقریبا همه جا پیدا میشه فقط نیاز به pickaxe داره

اوکی گرفتم قسمت اولی که گفتی ولی بازم اتفاق خاصی رخ نداد سایتی که مد ازش گرفتم یه سری راهنمایی کرده براش این کدم اونجا هست من تقریبا فکر میکنم همه ی مراحلی که گفته بود انجام دادم ولی اگه شما انجام دادی میشه یه راهنمایی کنی که دقیقا چی باید بکنم درست شه
pickaxe رو هم دارم ولی اکثر جاها فقط آهن هست برای برداشت مکان پیدا کردن این سنگارو هم بگی ممنون میشم ازت

اوکی گرفتم قسمت اولی که گفتی ولی بازم اتفاق خاصی رخ نداد سایتی که مد ازش گرفتم یه سری راهنمایی کرده براش این کدم اونجا هست من تقریبا فکر میکنم همه ی مراحلی که گفته بود انجام دادم ولی اگه شما انجام دادی میشه یه راهنمایی کنی که دقیقا چی باید بکنم درست شه
pickaxe رو هم دارم ولی اکثر جاها فقط آهن هست برای برداشت مکان پیدا کردن این سنگارو هم بگی ممنون میشم ازت

والا من خودم بازیو الان نصب ندارم که دقیقا بگم چیکار باید کرد تنها راهنمایی که می تونم بکنم اینه که تمام فایل های مد و دانلود کنی مد هایی که ریختیو پاک کنی و مدایی که گرفتیو با nexusmod نصب کنی در مورد سوال دوم وار این لینک شو نقشه اسکایریمه که منابعو نشون میده می تونی راحت سنگو پیدا کنی UESP:Skyrim Map v2

سلام من بعد از یه مدت طولانی تقریبا تونستم نسخه legendary edition رو دانلود کنم(25gb با این سرعت بالای نت ما ~X(:(() ولی یه مشکلی داره بعد از اینکه برای اولین بار به شهر whiterun میریم و با فرماندار شهر حرف میزنیم تا جایی از بازی کردن نسخه اولیه اش یادم بود به یکی از watchtower های شهر یه اژدها حمله میکرد و باید با محافظ فرماندار میرفتین و اونو میکشتین ولی تو این نسخه( که مثلا کامل ترین نسخه تا امروزه که شامل تمام dlc ها و patch ها برای رفع باگ ها و افزایش گرافیک هستش ) همچین اتفاقی نمیفته و اون محافظ فرماندار(همون دارک الفه زن ) میگه یه سری نیرو به riverwood میفرسته و میره و jarl هم مارو یک راست میبره پیشه ساحر شخصیش(که یادمه تو نسخه سالمش این ماموریت بعدش بود) که مامورت بعدش به shout نیاز داریم :-s و این تو روند بازی مشکل ایجاد کرده باسم(میدونین که dragon soul باسه shout ها لازمه و Shout ها هم باسه ماموریت های بعدی لازم هستن) باسه امتحان هم به shearpoint ها که اژدها داره هم سر زدم که روحشونو بگیرم ولی تو این نسخه اژدهایی وجود نداره :( ممنون میشم یه کمکی به من بکنید (یه patch یی fixیی چیزی )
ببخشید اینقدر طولانی نوشتم :-@

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or