سلام
آقا من تو یکی از ماموریت های اصلی گیر کردم
ماموریتThe fallen هست
اینجا من بعد از این که به قلعهarngeir رفتم و باهاش حرف زدم گفتن باید تو یه جلسه شرکت کنم بعد رفتم رو یه صندلی نشستم که خودش علامت داده بود
ولی وقتی می شینم روش دیگه نمی تونم بلند بشم و به غیر از من jarl های شهر های دیگه هم تو این جلسه هستن و سوالاتی رو از من می پرسن
ولی خیلی خیلی طول می کشه و تا الان من چند ساعت منتظر موندم برای این که این جلسه تموم بشه ولی وقتی که حرفاشون تموم می شه فقط همدیگرو نگاه می کنن و هیچ کاری هم نمی شه تو اون لحظه انجام داد
ممنون می شم اگه بگین چیکار باید کنم
آقا من تو یکی از ماموریت های اصلی گیر کردم
ماموریتThe fallen هست
اینجا من بعد از این که به قلعهarngeir رفتم و باهاش حرف زدم گفتن باید تو یه جلسه شرکت کنم بعد رفتم رو یه صندلی نشستم که خودش علامت داده بود
ولی وقتی می شینم روش دیگه نمی تونم بلند بشم و به غیر از من jarl های شهر های دیگه هم تو این جلسه هستن و سوالاتی رو از من می پرسن
ولی خیلی خیلی طول می کشه و تا الان من چند ساعت منتظر موندم برای این که این جلسه تموم بشه ولی وقتی که حرفاشون تموم می شه فقط همدیگرو نگاه می کنن و هیچ کاری هم نمی شه تو اون لحظه انجام داد
ممنون می شم اگه بگین چیکار باید کنم

) ولی یه مشکلی داره بعد از اینکه برای اولین بار به شهر whiterun میریم و با فرماندار شهر حرف میزنیم تا جایی از بازی کردن نسخه اولیه اش یادم بود به یکی از watchtower های شهر یه اژدها حمله میکرد و باید با محافظ فرماندار میرفتین و اونو میکشتین ولی تو این نسخه( که مثلا کامل ترین نسخه تا امروزه که شامل تمام dlc ها و patch ها برای رفع باگ ها و افزایش گرافیک هستش ) همچین اتفاقی نمیفته و اون محافظ فرماندار(همون دارک الفه زن ) میگه یه سری نیرو به riverwood میفرسته و میره و jarl هم مارو یک راست میبره پیشه ساحر شخصیش(که یادمه تو نسخه سالمش این ماموریت بعدش بود) که مامورت بعدش به shout نیاز داریم
و این تو روند بازی مشکل ایجاد کرده باسم(میدونین که dragon soul باسه shout ها لازمه و Shout ها هم باسه ماموریت های بعدی لازم هستن) باسه امتحان هم به shearpoint ها که اژدها داره هم سر زدم که روحشونو بگیرم ولی تو این نسخه اژدهایی وجود نداره
ممنون میشم یه کمکی به من بکنید (یه patch یی fixیی چیزی )