راهنمایی جامع در بازی The Elder Scroll : Skyrim

چند ساعت از وقت با ارزشتونو پای این بازی با ارزش گذاشتی

• تا 50 ساعت

رای‌ها: 203 23.8%
  • تا 100 ساعت

رای‌ها: 127 14.9%
  • بالای 101 ساعت

رای‌ها: 524 61.4%

• مجموع رای دهنده‌ها
    854
سلام
آقا یه سوال داشتم
من می خوام تو بازی خون آشام بشم ،خودم هنوز گرگنما هستم و از اونجایی که برای درمان این بیماری باید کلی بدبختی بکشی،من با کد درمانش کردم.حالا هر کاری می کنم خون آشام نمی شم! یعنی مثلا وقتی با خون آشاما درگیر می شم بالای صفحه برام می نویسهsanguinare vampires add,اما تو قسمت Active effects که می رم هیچ نشانهدای از اینکه من این بیماری رو دارم دیده نمی شه و بعد سه روز هم هیچ اتفاقی نمیوفته.یه بارم سعی کردم با کد این کارو انجام بدم که اتفاقا اونجا هم همینطوری شد ولی باز هم در قسمتActive effectsهیچ خبری نمی شه
می خواستم بدونم این مشکل به کد هایی که قبلا استفاده کردم برمی گرده؟ یعنی این کد ها برای بازی ضرر داره؟
ماموریت‌های مرتبط با Dawnguard DLC رو برین اگه نرفتین، اگر هنوز گرگینه باشین هم خودش درمان می‌کنه.

می شه به طور خلاصه توضیح بدین در این ماموریت ها چی کار‌باید کرد؟
یا خودتون خون آشام میشین یا خون آشام هارو میکشین.
تو همین یکی‌ دو ماموریت اولش می‌شه خون آشام شد که از بقیه خون آشام‌های بازی قوی تر هم هست.

سلام دوستان
یه سوال داشتم در مورد اینکه چجوری میشه توی riften یا هر شهر دیگه ای jarl یا همون خان بشیم؟
ممنون

کسی اطلاعی نداره؟
من thane هستم تو riften نمیشه jarl اصلی شهر بود.
بعد توی یکی از ماموریت های گروهی که تو شهر ریفتن هستن یه جایی هست که یه روح میخواد که مسیر مهاجرینو دنبال کنیم کسی میدونه این مهاجرین کجان؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or