راهنمایی جامع در بازی The Elder Scroll : Skyrim

چند ساعت از وقت با ارزشتونو پای این بازی با ارزش گذاشتی

• تا 50 ساعت

رای‌ها: 203 23.8%
  • تا 100 ساعت

رای‌ها: 127 14.9%
  • بالای 101 ساعت

رای‌ها: 524 61.4%

• مجموع رای دهنده‌ها
    854
آقا یه مد معرفی میکنی بازی ازین تاریک بودن فضا دراد و همچین قـشنگ کنه رنگ بازی و شاد تر کنه یعنی رنگی رنگی کنه بازیو :d/:):">
والا من هرچی دیدم فقط تو روز رنگ رنگی میشه، شب به حدی تاریک میشه که با مشعل بزور میشه دید:|

آقا من یه مشکل عجیب هم دارم این بازی رو 3-4 بار تموم کردم با یه سیستم !!

الان دوباره ریختم رو سیستم بازی رو افت فریم دارم یعنی تو چرخش دوربین یهو از 70 میرسه 30 واسه چند ثانیه که تو ذوق میزنه

مد گرافیکی و مد های دیگه هم ریختم یعنی همونایی که قبلن داشتم ولی اینبار نمیدونم چرا اینجوری شده اسکاریم ذله شده از دستم انگار :d

به چیز‌های زیادی می‌تونه بستگی داشته باشه،از درست کار نکردن قسمت‌هایی‌ از سیستم گرفته تا درست لود نشدن Mod ها،بدون Mod بازی درست ران می‌شه؟
نه یعنی قابل تست نیس مد hd 2k ریختم روش
R.P.G
Plz :d

آخرین ویرایش:
دوستان یه سوال از کنسول:sniper:

من تو مرحله هایی که به خاطر باگ گیر میکردم از کنسول این دستور میزدم

completequest name of quest

کل مرحله رو رد میکرد راهی نیست که از کویست اصلی فقط اون تسک هایی باگ دارن رد بدیم و مجبور نشیم از کل مرحله چشم پوشی کنیم.:|

از دستور resetquest وقتی استفاده میکنم هیچی اتفاقی نمی افتده تو قسمت jurnal کویست ریست نمیشه!!!!!:wallbash:

دستور setstage اگه ممکنه یه توضیح بدید شاید با این دستور فیکس شه من هر طوری که مقدار بهش میدم کار نمیکنه :book::-b

دوستان یه سوال از کنسول:sniper:

من تو مرحله هایی که به خاطر باگ گیر میکردم از کنسول این دستور میزدم

completequest name of quest

کل مرحله رو رد میکرد راهی نیست که از کویست اصلی فقط اون تسک هایی باگ دارن رد بدیم و مجبور نشیم از کل مرحله چشم پوشی کنیم.:|

از دستور resetquest وقتی استفاده میکنم هیچی اتفاقی نمی افتده تو قسمت jurnal کویست ریست نمیشه!!!!!:wallbash:

دستور setstage اگه ممکنه یه توضیح بدید شاید با این دستور فیکس شه من هر طوری که مقدار بهش میدم کار نمیکنه :book::-b
با همونSetstage می‌شه،باید از طریق ویکی بازی چک کنین ببینین اون تسکی که میخواین تموم کنین Stageاش چند هست،بعد به صورت Setstage QuestID stage بزنین.

دوستان من یه مشکلی دارم
تو مرحله ای که میریم میشینیم برای مذاکره ، منظورم بعد از اولین مبارزه الدوین هست
بعد از اینکه صحبت ها تموم میشه همه فقط هم دیگرو نگاه میکنن
من اخرین پتچ رو هم ریختم جواب نداد
مادهای دیگرو غیر فعال کردم
از اول شروع کردم جواب نداد چی کار کنم ؟

دوستان من یه مشکلی دارم
تو مرحله ای که میریم میشینیم برای مذاکره ، منظورم بعد از اولین مبارزه الدوین هست
بعد از اینکه صحبت ها تموم میشه همه فقط هم دیگرو نگاه میکنن
من اخرین پتچ رو هم ریختم جواب نداد
مادهای دیگرو غیر فعال کردم
از اول شروع کردم جواب نداد چی کار کنم ؟
setstage MQ302 170
Or
setstage MQ302 180
Or
setstage MQ302 300

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن