به خود Mod بستگی داره،ولی معمولا بهترینModها با توجه به ورژن بازی آپدیت میشن.برای نصب مود باید حتما بازیت ابدیت باشه بعد مد ها و Nexus mod manager از کجا باید دان کرد...؟؟؟
Nexus mods and community
به خود Mod بستگی داره،ولی معمولا بهترینModها با توجه به ورژن بازی آپدیت میشن.برای نصب مود باید حتما بازیت ابدیت باشه بعد مد ها و Nexus mod manager از کجا باید دان کرد...؟؟؟
به خود Mod بستگی داره،ولی معمولا بهترینModها با توجه به ورژن بازی آپدیت میشن.
Nexus mods and community
قابلیت فعال سازی دارن،اگه از NMM استفاده کنین خودش یه گزینه داره برا فعال یا غیر فعال کردن،اگه دستی نصب کنین هم از خود Launcher از طریق گزینهData files میشه فعال یا غیر فعال کرد.ممنون از پاسخ سریع و واضح خواستم تشکر کنم ولی گزینه ای نبود بگذریم اسپام نشه..
دوستان اگه یه مد تو میسر بازیم ریختم مد ها قابلیت فعال سازی دارنن یا با پست کردن همیشه وقتی بازی باز میکنیم فعال هستند قابلیت انتخاب فعال سازی دارند چجوری باید پاکشون کرد.
اگه ممکنه یه چندتا مد گرافیکی معرفی کنید گرافیک بازی خیلی کمه
نیاز به چیز نیست،دکمه دوم رو چند بار بزنین تا سومی باز بشه،حالا سومی رو دو سه بار بزنین تا آخری باز بشه،آخری رو که بزنین scroll رو میگیرین.سلام به رفیقای اسکایریم باز
من تو یه مرحله گیر کردم میشه راهنماییم کنید: مرحله پیدا کردن الدر اسکرول
من مکعب رو دارم ولی اون گوی که باید کنار مکعبه قرار بگیره رو ندارم. واسه همین نمیتونم همه کلیداشو حرکت بدم تا الدر اسکرول آزاد شه. این گوی تو همون کوچه پس کوچه های قبلیه یا اینکه اون راهبه بهمون گوی رو داده؟
بله، دوباره لود کنین درست میشه معمولا.یه سوال دیگه هم دارم. تو مرحله ای که وارد الدر اسکرول میشم, وقتی shout رو یاد میگیرم و نوردها آلدوین رو شکست میدن, بعدش تو اون زمان میمونه. این باگه؟!؟ چه جوری باید برطرفش کنم؟!؟
Unofficial skyrim patch هارو نصب کنین. اکثر باگ هارو میبرن.دوستان این بازی ابدیتی برای باگ هاش نداره الان نسخه من 1.9.312 با این حال تو بیشتر مراحل فرعی گیر داره سرشار از باگه
اونا آپدیتهای غیر رسمی بازی هستند که با نصبشون اکثر باگهای بازی حل میشه.دوستان یه سوال مهم
من چندتا دمو ازاسکایرم دیدم که خیلی زیاد از بازی اصلی فرق داشت مثلا skyrim Dawnguard و یا
Unofficial Dawnguard Patch - Fixes numerous bugs in the official Dawnguard DLC.
Unofficial Hearthfire Patch - Fixes numerous bugs in the official Hearthfire DLC.
Unofficial Dragonborn Patch - Fixes numerous bugs in the official Dragonborn DLC.
Unofficial High Resolution Patch - Fixes several bugs in the official Hi-Res DLC.
سوال من این هست اینها مود هستند یا یه نسخه جدیدتر بازی.؟
و سوال بعدی منظور Unofficial skyrim patch ها یعنی چندتا دقیقا من یکی از سایت
Unofficial Skyrim Patch at Skyrim Nexus - mods and community
با حجم 100 دان کردم همین کافیه نسخه نهایش ویا باید دان کرد Patch دراگون برن بالا باید نصب کرد.؟؟
همه DLC هارو داره،نسخه نهایی هم هست،ولی خوب باگ هم دارهنسخه لچندری باگ داره یا نسخه نهایی فیکسه؟؟؟ داخل این نسخه تمام DLC ها موجوده؟؟؟