راهنمایی جامع در بازی The Elder Scroll : Skyrim

چند ساعت از وقت با ارزشتونو پای این بازی با ارزش گذاشتی

• تا 50 ساعت

رای‌ها: 204 23.9%
  • تا 100 ساعت

رای‌ها: 127 14.9%
  • بالای 101 ساعت

رای‌ها: 524 61.3%

• مجموع رای دهنده‌ها
    855
از همون هست،باید یه اسلحه‌ای استفاده کنین که بیشتر از 80% دمیج نزنه،از سلاح‌های معمولی‌ استفاده کنین. چون فایت اسکریپت شده هست که موقع 20% hp بکشه عقب.
فقط مشکل اون روحی که باید جذب بدن میراک بشه جذب بدن من میشه

فقط مشکل اون روحی که باید جذب بدن میراک بشه جذب بدن من میشه
مگه وقتی‌ میره اون وسط وایمیسته بازی فریز نمی‌کنه و همینجوری نمیمونه؟ همینی که من میگم هست دیگه،میتونین از طریق کنسول هم درستش کنین. روش کلیک کنین بزنین ResetHealth

سلام.
دوستان یه سوال داشتم.من الآن اسکایریم رو حدود 130 ساعت بازی کردم و چند وقته سمتش نرفتم.بنظرتون DLC ها رو براش بگیرم دوباره میرم سمتش؟ برای اجرای بازی اذیت نمیکنه؟باگ هاش بیشتر نمیشه؟

مگه وقتی‌ میره اون وسط وایمیسته بازی فریز نمی‌کنه و همینجوری نمیمونه؟ همینی که من میگم هست دیگه،میتونین از طریق کنسول هم درستش کنین. روش کلیک کنین بزنین ResetHealth
درسته ولی مشکل اصلی روحیه که باید جذب بدن میراک بشه ولی جذب بدن من میشه
من یه فیلمی رو دیدم که توش طرف میگه 3 یا 4 تا اژدها میاد و تو اون فیلم دیدم که روحه جذب بدن میراک شد

سلام.
دوستان یه سوال داشتم.من الآن اسکایریم رو حدود 130 ساعت بازی کردم و چند وقته سمتش نرفتم.بنظرتون DLC ها رو براش بگیرم دوباره میرم سمتش؟ برای اجرای بازی اذیت نمیکنه؟باگ هاش بیشتر نمیشه؟
دی ای سی اژدها زاده رو بریز داستان جالبی داره با کلی تجهیزات جدید
کلی لذت میبری

سلام.
با نصب آپدیت‌های بازی باگ هاش تا 90% کمتر میشن.

اپدیت ها هم نصبه
راستی چطوری میشه کاری که که انرژی شوت هامون بیشتر بشه و سریعتر شوت کنیم
اگه تو Temple of talos دعا کنین،یه قدرت میگیرین که زمان Cooldown کمتر می‌شه.
در مورد باگ‌ها منظورم این دوستمون بود،شما کاری که من میگم رو کنین حل می‌شه،امکان نداره اونجوری درست نشه.
اگه به هیچوجه درست نمی‌شه تنها راهتون این هست Unofficial Dragonborn Patch 2.07رو نصب کنین که اونجا به طور کامل این مشکل حل شده.

اگه تو Temple of talos دعا کنین،یه قدرت میگیرین که زمان Cooldown کمتر می‌شه.
در مورد باگ‌ها منظورم این دوستمون بود،شما کاری که من میگم رو کنین حل می‌شه،امکان نداره اونجوری درست نشه.
اگه به هیچوجه درست نمی‌شه تنها راهتون این هست Unofficial Dragonborn Patch 2.07رو نصب کنین که اونجا به طور کامل این مشکل حل شده.
new game زدم بدون چیت برم ببینم چی میشه

سلام

یه سوال:

این مود

Climates Of Tamriel - Weather - Lighting - Audio at Skyrim Nexus - mods and community

با ENB مشکلی نداره؟

با بعضی از ENB ها که weather کانفیک کردن چرا مشکل داره، با بیشترشون. منظور از مشکل این نیست که بازی اجرا نشه، بلکه بازی اونطوری که مدنظر ENB هست نشون داده نمیشه، مثلا توی هوای ابری یا بارونی ممکنه بازی خیلی روشن باشه یا هم اینکه خیلی تیره.

دوستان ممکنه این برنامه جانبی skyrim یه توضیح بدید به چه دردی میخوره#-o

fores new ldles in skyrim - fnis

و یه توضیح ساده که مود ها چه فایده ای دارن فقط گرافیک بهتر میشه مود ها چه چوری نصب میشن ؟؟

دوستان ممکنه این برنامه جانبی skyrim یه توضیح بدید به چه دردی میخوره#-o

fores new ldles in skyrim - fnis

و یه توضیح ساده که مود ها چه فایده ای دارن فقط گرافیک بهتر میشه مود ها چه چوری نصب میشن ؟؟
هم می‌تونن باعث بهبود گرافیک بشن هم تو گیمپلی تغیراتی‌ ایجاد کنن،یا‌Questهای جدید اضافه کنن و...
نصبشون هم به طور دستی‌ باید کپی‌ بشن تو فولدرData،برنامه Nexus mod manager هم به طور اتوماتیک نصبشون می‌کنه.

هم می‌تونن باعث بهبود گرافیک بشن هم تو گیمپلی تغیراتی‌ ایجاد کنن،یا‌Questهای جدید اضافه کنن و...
نصبشون هم به طور دستی‌ باید کپی‌ بشن تو فولدرData،برنامه Nexus mod manager هم به طور اتوماتیک نصبشون می‌کنه.

برای نصب مود باید حتما بازیت ابدیت باشه بعد مد ها و Nexus mod manager از کجا باید دان کرد...؟؟؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or