فقط مشکل اون روحی که باید جذب بدن میراک بشه جذب بدن من میشهاز همون هست،باید یه اسلحهای استفاده کنین که بیشتر از 80% دمیج نزنه،از سلاحهای معمولی استفاده کنین. چون فایت اسکریپت شده هست که موقع 20% hp بکشه عقب.
فقط مشکل اون روحی که باید جذب بدن میراک بشه جذب بدن من میشهاز همون هست،باید یه اسلحهای استفاده کنین که بیشتر از 80% دمیج نزنه،از سلاحهای معمولی استفاده کنین. چون فایت اسکریپت شده هست که موقع 20% hp بکشه عقب.
مگه وقتی میره اون وسط وایمیسته بازی فریز نمیکنه و همینجوری نمیمونه؟ همینی که من میگم هست دیگه،میتونین از طریق کنسول هم درستش کنین. روش کلیک کنین بزنین ResetHealthفقط مشکل اون روحی که باید جذب بدن میراک بشه جذب بدن من میشه
درسته ولی مشکل اصلی روحیه که باید جذب بدن میراک بشه ولی جذب بدن من میشهمگه وقتی میره اون وسط وایمیسته بازی فریز نمیکنه و همینجوری نمیمونه؟ همینی که من میگم هست دیگه،میتونین از طریق کنسول هم درستش کنین. روش کلیک کنین بزنین ResetHealth
دی ای سی اژدها زاده رو بریز داستان جالبی داره با کلی تجهیزات جدیدسلام.
دوستان یه سوال داشتم.من الآن اسکایریم رو حدود 130 ساعت بازی کردم و چند وقته سمتش نرفتم.بنظرتون DLC ها رو براش بگیرم دوباره میرم سمتش؟ برای اجرای بازی اذیت نمیکنه؟باگ هاش بیشتر نمیشه؟
با نصب آپدیتهای بازی باگ هاش تا 90% کمتر میشن.سلام.
دوستان یه سوال داشتم.من الآن اسکایریم رو حدود 130 ساعت بازی کردم و چند وقته سمتش نرفتم.بنظرتون DLC ها رو براش بگیرم دوباره میرم سمتش؟ برای اجرای بازی اذیت نمیکنه؟باگ هاش بیشتر نمیشه؟
اپدیت ها هم نصبهبا نصب آپدیتهای بازی باگ هاش تا 90% کمتر میشن.
اگه تو Temple of talos دعا کنین،یه قدرت میگیرین که زمان Cooldown کمتر میشه.اپدیت ها هم نصبه
راستی چطوری میشه کاری که که انرژی شوت هامون بیشتر بشه و سریعتر شوت کنیم
new game زدم بدون چیت برم ببینم چی میشهاگه تو Temple of talos دعا کنین،یه قدرت میگیرین که زمان Cooldown کمتر میشه.
در مورد باگها منظورم این دوستمون بود،شما کاری که من میگم رو کنین حل میشه،امکان نداره اونجوری درست نشه.
اگه به هیچوجه درست نمیشه تنها راهتون این هست Unofficial Dragonborn Patch 2.07رو نصب کنین که اونجا به طور کامل این مشکل حل شده.
Yes.:dدوستان الان اگه من این بازی رو توی استیم بخرم میتونم مودهای نکسوس اینارو روش اجرا کنم؟؟
سلام
یه سوال:
این مود
Climates Of Tamriel - Weather - Lighting - Audio at Skyrim Nexus - mods and community
با ENB مشکلی نداره؟
هم میتونن باعث بهبود گرافیک بشن هم تو گیمپلی تغیراتی ایجاد کنن،یاQuestهای جدید اضافه کنن و...دوستان ممکنه این برنامه جانبی skyrim یه توضیح بدید به چه دردی میخوره
fores new ldles in skyrim - fnis
و یه توضیح ساده که مود ها چه فایده ای دارن فقط گرافیک بهتر میشه مود ها چه چوری نصب میشن ؟؟
هم میتونن باعث بهبود گرافیک بشن هم تو گیمپلی تغیراتی ایجاد کنن،یاQuestهای جدید اضافه کنن و...
نصبشون هم به طور دستی باید کپی بشن تو فولدرData،برنامه Nexus mod manager هم به طور اتوماتیک نصبشون میکنه.