راهنمایی جامع در بازی The Elder Scroll : Skyrim

چند ساعت از وقت با ارزشتونو پای این بازی با ارزش گذاشتی

• تا 50 ساعت

رای‌ها: 203 23.8%
  • تا 100 ساعت

رای‌ها: 127 14.9%
  • بالای 101 ساعت

رای‌ها: 524 61.4%

• مجموع رای دهنده‌ها
    854
ممنون از جوابت داداش،ولی شما منو درنظر بگیر که برای اولین باره که نقش آفرینی بازی می کنم و وقتی که وارد بازی و عظمتش میشم هنگ می کنم؛لطفاً اگه کسی راهنمای جامعی داره که از این تاپیک یا جای دیگه جمع کرده قرار بده
سایت زیاد هست که راهنمای قدم به قدم این بازی رو گذاشتن یکیشون هم این سایت ها هست:
راهنمای قدم به قدم فارسی skyrim یا راهنمای کــــــــــــامل و - دانلود راهنمای فارسی بازی اسکایریم
سایت اصلی و ویکی این بازی هم این هست: The Elder Scrolls Wiki که تمام راهنمای حل معما و توضیحات کاملی در مورد بازی هم داخل این سایت هست، البته فقط زبان این سایت انگلیسی هست برای ترجمه هم از مترجم متن گوگل استفاده کنید.
اگر تو جستجوگر گوگل یه سرچی کنید راحت می تونید راهنماهای بیشتری رو برای این بازی پیدا کنید.
موفق باشید...

- - -ویرایش - - -

سلام.
ایندفعه داخل یکی از بخش های مرجله ی Glory of The Dead ،The Companions گیر کردم تو اون بخشی که باید یه اتیشی رو روشن کنی ولی متاسفانه نمیدونم باید چی کار کنم که روشن بشه دقیقاً متن انگلیسی اون مرحله ای که باید انجام بدم این هست: Put Witch Head into Fire کسی از دوستان نمیدونه چی کار باید کرد که این آتیش رو روشن کرد؟
اگر کسی از دوستان جواب این سوال منو میدونه لطفاً بهش پاسخ بده ممنون میشم؟

سایت زیاد هست که راهنمای قدم به قدم این بازی رو گذاشتن یکیشون هم این سایت ها هست:
راهنمای قدم به قدم فارسی skyrim یا راهنمای کــــــــــــامل و - دانلود راهنمای فارسی بازی اسکایریم
سایت اصلی و ویکی این بازی هم این هست: The Elder Scrolls Wiki که تمام راهنمای حل معما و توضیحات کاملی در مورد بازی هم داخل این سایت هست، البته فقط زبان این سایت انگلیسی هست برای ترجمه هم از مترجم متن گوگل استفاده کنید.
اگر تو جستجوگر گوگل یه سرچی کنید راحت می تونید راهنماهای بیشتری رو برای این بازی پیدا کنید.
موفق باشید...

- - -ویرایش - - -

اگر کسی از دوستان جواب این سوال منو میدونه لطفاً بهش پاسخ بده ممنون میشم؟
سر یکی‌ از اون جادوگر هارو بندازین تو آتش.

کدوم جادوگرا ؟ چطوری ؟
اصلاً داخل محوطه جادوگری نیست که بخوام سرش بندازم تو آتیش؟!:d
من کل مقبره رو از وجود اشباح پاک سازی کردم:d
راه دیگه ای نیست ؟:|
ببین منو
اولا که یه سری مانستر هستن که شبیه پیر زنن خم ان لباسشون پر داره اونا جادوگر ان
تو قبل از اینکه مقبره بری یه کوعست میری یه غار که کلی ازین جادوگرا هستن می کشیشون بعد تو بدنشون سرچ بزنی یه ایتم پیدا می کنی به نام wich head :ِِدی
دو تا برداری کافیه واس کوئستت
The Bethesda Store - Amulet of Mara - The Elder Scrolls - Brands

ببین منو
اولا که یه سری مانستر هستن که شبیه پیر زنن خم ان لباسشون پر داره اونا جادوگر ان
تو قبل از اینکه مقبره بری یه کوعست میری یه غار که کلی ازین جادوگرا هستن می کشیشون بعد تو بدنشون سرچ بزنی یه ایتم پیدا می کنی به نام wich head :ِِدی
دو تا برداری کافیه واس کوئستت
The Bethesda Store - Amulet of Mara - The Elder Scrolls - Brands
دیدم:d
چه queste دقیقاً اسم مرحله رو + مکانی که باید بگیرمش بگو ؟
لطف کن کلمه مکان ها و مراحل رو به انگلیسی بنویس بهتر متوجه میشم;)
منظورتو از این لینکی هم که دادی: The Bethesda Store - Amulet of Mara - The Elder Scrolls - Brands متوجه نشدم ذقیقاً این لینکی که دادی هیچ ارتباطی به جایی که من تو مرحله گیر کردم نداره.

دیدم:d
چه queste دقیقاً اسم مرحله رو + مکانی که باید بگیرمش بگو ؟
لطف کن کلمه مکان ها و مراحل رو به انگلیسی بنویس بهتر متوجه میشم;)
منظورتو از این لینکی هم که دادی: The Bethesda Store - Amulet of Mara - The Elder Scrolls - Brands متوجه نشدم ذقیقاً این لینکی که دادی هیچ ارتباطی به جایی که من تو مرحله گیر کردم نداره.
عزیزم شما یه مأموریت قبل از این (bloods honor) یه سری جادوگر کشتین به اسم Glenmoril witch. بعد الان باید تو inventory یه آیتم داشته باشین به اسمglenmoril witch head،اون آیتم رو از inventory انتخاب کنین و بندازین تو اون آتش. نمیدونم چیش سخت هست.

عزیزم شما یه مأموریت قبل از این (bloods honor) یه سری جادوگر کشتین به اسم Glenmoril witch. بعد الان باید تو inventory یه آیتم داشته باشین به اسمglenmoril witch head،اون آیتم رو از inventory انتخاب کنین و بندازین تو اون آتش. نمیدونم چیش سخت هست.
دوست من، می دونم این سخت نیست راحته اما مشکل اینجاست که من این ایتمی به اسم glenmoril witch head داخل inventory موجود نیست یعنی ندارمش حالاْ از کجا می تونم گیرش بیارم ؟
در ضمن من مرحله ی Blood's Honor هم از طریق این کدی که گفتین کامل کردم: (Setstage C04 20) چون این مرحله برا من باگ داشت یعنی نمی تونستم با Kodlak Whitemane صحبت کنم.
ممنون میشم مکان دقیق این ایتم glenmoril witch head بهم بگی ؟

دوست من، می دونم این سخت نیست راحته اما مشکل اینجاست که من این ایتمی به اسم glenmoril witch head داخل inventory موجود نیست یعنی ندارمش حالاْ از کجا می تونم گیرش بیارم ؟
در ضمن من مرحله ی Blood's Honor هم از طریق این کدی که گفتین کامل کردم: (Setstage C04 20) چون این مرحله برا من باگ داشت یعنی نمی تونستم با Kodlak Whitemane صحبت کنم.
ممنون میشم مکان دقیق این ایتم glenmoril witch head بهم بگی ؟
یادم رفته بود :دی
Glenmoril coven

یادم رفته بود :دی
Glenmoril coven
والا اگر راستشو بخوایی من کل اینو Glenmoril coven خیلی وقته که از لوث وجود اشرار و راهزنان :biggrin1: پاک سازی کردم همین الان هم دوباره رفتم داخل این زندان ولی ایتمی به اسم: glenmoril witch head پیدا نکردم.
حالاً به نظرت مکان دیگه ای نیست که این ایتم داشته باشه؟

والا اگر راستشو بخوایی من کل اینو Glenmoril coven خیلی وقته که از لوث وجود اشرار و راهزنان :biggrin1: پاک سازی کردم همین الان هم دوباره رفتم داخل این زندان ولی ایتمی به اسم: glenmoril witch head پیدا نکردم.
حالاً به نظرت مکان دیگه ای نیست که این ایتم داشته باشه؟

اونجا اصولا باید یه سری جادوگر باشه که رو اجسادشان این آیتم هست. اگه پیدا نکردین player.additem 2996f 1 رو بزنین دریافت می‌کنین

اونجا اصولا باید یه سری جادوگر باشه که رو اجسادشان این آیتم هست. اگه پیدا نکردین player.additem 2996f 1 رو بزنین دریافت می‌کنین
موفق شدم مراحل گروه The Companions با موفقیت کامل کنم.
تشکر فراوان داداش:rose:
اگر کمک های خوب تو نبود من هرگز نمی تونستم مراحلی که گیر کردم کامل کنم.
سپاس:rose:

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or