daniel.bryan12
کاربر سایت
یه آدرس بدون ***** قبلا داده بودین میرفت تو نکسوز
اونو میخوام لطفا
بفرما
Skyrim Nexus - mods and community
این خود صفحه ی اصلی سایت نکسوس:
Nexus mods and community
یه آدرس بدون ***** قبلا داده بودین میرفت تو نکسوز
اونو میخوام لطفا
اگه خدا بخواد داریم میزنیم تو کار ترجمه ی مد برای کنسول
اگه خدا بخواد داریم میزنیم تو کار ترجمه ی مد برای کنسول
چون مد های ترجمه شده و پورت شده رو کنسول زیاد نیستن (شاید کلا 300 تا باشن)
چنتا سوال دارم که هرکی میتونه لطفا جواب بده
ساختن یه language pack برای منو ها چقدر طول میکشه و آیا ممکن هست اصلا؟ فونت های فارسی رو چطور میشه وارد کرد و ...
و اینکه یه مد بود یه فالور خیلی خوب (خوشگل و هنرمند و جنگجو و ... ) اضافه میکرد به بازی
اسم اون مد چیه؟
و اینکه چقدر سنگینه؟ (میخوام رو x360 لودش کنم )
معمولا فایل هایDDs ای هستن که به صورت جدا لود میشن و تو یه ESP یا BSA جمع آوری نمیشن،سرعت لود کمتری دارن ولی قابلیت Modification دارن و میشه از طریق اونا تغیراتی رو تو یه BSA به وجود آورد.یه سوال دیگه هم بپرسم
فرق فایل های loose با BSA چیه؟
یعنی loose احتمال باگ داشتن و خراب شدنش کمتره نسبت به اون یکی؟معمولا فایل هایDDs ای هستن که به صورت جدا لود میشن و تو یه ESP یا BSA جمع آوری نمیشن،سرعت لود کمتری دارن ولی قابلیت Modification دارن و میشه از طریق اونا تغیراتی رو تو یه BSA به وجود آورد.
البته معمولا برا این استفاده میشن که بازی تو تعداد بالا MOD مشکلات عمدهای تو تشخیص درست فایلهای BSA داره،واسه اون از loose استفاده میشه.
اگه تو Loose باگ باشه حتما تو فایل BSA اش هم باگ هست،همونطور که گفتم چون اسکایریم تو خوندن اسکریپتهایBSA تو تعداد بالا Modمشکل داره از Loose استفاده میکنن.به طور کلی پکیج bsa بهتر هست به نظرم.یعنی loose احتمال باگ داشتن و خراب شدنش کمتره نسبت به اون یکی؟
بزارید من مشکلمو دقیق بگماگه تو Loose باگ باشه حتما تو فایل BSA اش هم باگ هست،همونطور که گفتم چون اسکایریم تو خوندن اسکریپتهایBSA تو تعداد بالا Modمشکل داره از Loose استفاده میکنن.به طور کلی پکیج bsa بهتر هست به نظرم.
اکثرMod ها هم از همین BSA استفاده میکنن،جز یه سری که به طور مخصوص برا NMM ساخته شده باشن یا یه ورژن مخصوص برا کسایی داشته باشن که براشون BSA کار نمیکنه.
setstage TGCrown 200سلام.
از دوستان کسی نمیدونه چطور میشه یعنی با چه کدی میشه مرحله No store unturned کامل کرد اگر کسی میدونه لطف کنه برا من کد دقیقشو بزار؟
چون این مرحله برام باگی شده.
اژدها رو که توی مراحل اصلی بازی به دست میاری. خون رو هم برو تو Quest Journal فلشش رو فعال کنتوی مراحل داونگارد اون مرحله ای که میگه باید دو تا کتیبه کهن(یکی خون و دیگری اژدها)رو پیدا کنی باید چیکار کنی؟