راهنمایی جامع در بازی The Elder Scroll : Skyrim

چند ساعت از وقت با ارزشتونو پای این بازی با ارزش گذاشتی

• تا 50 ساعت

رای‌ها: 204 23.9%
  • تا 100 ساعت

رای‌ها: 127 14.9%
  • بالای 101 ساعت

رای‌ها: 524 61.3%

• مجموع رای دهنده‌ها
    855
سلام دوستان
من یه سوال داشتم من در دی ال سی dawnguard وارد گروه ومپایرها شدم
الان من نمیتونم خون کسایی که میکشمو بخورم افراد زندرم نمیشه خورخونشونوفقط این یارو شکارچیه دمش گرم میره thromal (اگه درست گفته باشم)میگیره زندانی میکنه توقلعه فقط اونو میشه خورد اونم ما اولش جو گیر بودیم زدیم 3 تاشونو به دیار باقی فرستادیم حالا یه وضی دارما
راستی ی سوال دیگم داشتم این ردواتر wooka رو میخوری داستانش چیه میری تو فاز توهم
دوستون دارم ی عالمه :love::love:

سلام دوستان
من یه سوال داشتم من در دی ال سی dawnguard وارد گروه ومپایرها شدم
الان من نمیتونم خون کسایی که میکشمو بخورم افراد زندرم نمیشه خورخونشونوفقط این یارو شکارچیه دمش گرم میره thromal (اگه درست گفته باشم)میگیره زندانی میکنه توقلعه فقط اونو میشه خورد اونم ما اولش جو گیر بودیم زدیم 3 تاشونو به دیار باقی فرستادیم حالا یه وضی دارما
برای خوردن خون بقیه NPC ها باید موقعی که اونا خواب هستن بری پشت سرشون(ترجیحا در حالت Sneaking) و یک گزینه میاد برای خوردن خون بقیه آدم ها ، تقریبا خون هرکسی رو که بخوای میتونی بخوری ولی با این کار اون طرف هم Vampire میشه و بعد از چند روز اگه به چشماش نگاه کنی میبینی که چشماش زرد و یا قرمز میشه.

راستی ی سوال دیگم داشتم این ردواتر wooka رو میخوری داستانش چیه میری تو فاز توهم
احتمالا شما منظورتون Redwater skooma باید باشه!!!
که ورژن قویتر skooma ست و تو dlc dawnguard پیداش میشه
کار خاصیم نمیکنه تاثیراتش اینه: سرعتتون رو کند میکنه ، دیدتون رو تار، محیطو قرمز، 40 پوینت هم به stamina تون اضافه میکنه

احتمالا شما منظورتون Redwater skooma باید باشه!!!
که ورژن قویتر skooma ست و تو dlc dawnguard پیداش میشه
کار خاصیم نمیکنه تاثیراتش اینه: سرعتتون رو کند میکنه ، دیدتون رو تار، محیطو قرمز، 40 پوینت هم به stamina تون اضافه میکنه
من هرچی ساغی skooma میبینم میکشم ! از بس که متنفرم از دودو دم!

رونالدو

سلام خدمت دوستان،من ماموریتی که توش باید قلعه ی labyrinthian رو باید انجام بدی رو انجام دادم ولی دیگه بهم ماموریتی داده نشد ی چن تا ماموریت دیگه هم هس ک روی نقشه مشخص نشده ک باید خودت پیدا کنی،حالا من باید چیکار کنم؟؟مرسی

سلام خدمت دوستان،من ماموریتی که توش باید قلعه ی labyrinthian رو باید انجام بدی رو انجام دادم ولی دیگه بهم ماموریتی داده نشد ی چن تا ماموریت دیگه هم هس ک روی نقشه مشخص نشده ک باید خودت پیدا کنی،حالا من باید چیکار کنم؟؟مرسی
باید برگردین به College of winterhold و از Staff of magnus استفاده کنین.

بله hunterعزیز اینورو رفتم و این مرحله رو بکلی تموم کردم بعد این دیگه ماموریتی بهم داده نشد،الان وقتی دکمه ی J رو فشار میدم 3تا ماموریت میاد 2تاشو خودم باید پیدا کنی ینی روی نقشه نیس یکیشم ک ماموریت های متفرقه هس،داداش ی کاری بکن من عاشق این بازیم...

بله hunterعزیز اینورو رفتم و این مرحله رو بکلی تموم کردم بعد این دیگه ماموریتی بهم داده نشد،الان وقتی دکمه ی J رو فشار میدم 3تا ماموریت میاد 2تاشو خودم باید پیدا کنی ینی روی نقشه نیس یکیشم ک ماموریت های متفرقه هس،داداش ی کاری بکن من عاشق این بازیم...

خب بهتون تبريك ميگم شما تمام مراحل اصلي جادوگريCollege of winterhold رو تمومش كردين و به مقام والا Archmage دست يافتيد لباس Archmage با يك باب اتاق خواب تو راس ساختمون وعلف هاي بدرد بخور تو وسط اتاق و احترامات اعضاي گروه دست يافتيد.
براي ادامه مراحل بايد بريد پيش يه orc تو كتابخونه كالج و يه سري كتاب به صورت راندوم تو غارهاي دنياي اسكايريم بهش پيش كش كنين وپول بگيريد.
اين مرحله تمومي نداره وصدها كتاب هست كه بايد پيداش كنين پس وقتو هدر ندين وبه كتابخونه رو با كتابهاي گمشده سروسامون بدين.

اگه ی کم بیشتر توضیح بدین ممنون میشم
این ماموریت مربوط میشه به پیدا کردن skeleton key در معبد sepulcher
در معبد بسته است تا وقتی که شما ماموریت darkness returns رو شروع کنید
وقتی شما یکی از اعضای thieves guild هستید بهتون ماموریت داده میشه تا کلید مخصوصی رو ازون معبد برگردونین

بله داداش من عضو این گروه هستم،و بطور کامل ماموریت های vexو delvin malloryرو انجام دادم ولی ماموریتdarkness بهم داده نشد،و وقتی پیش این دونفر میرم فقط بهم کار میدن،خواهش میکنم ی راه حل توپ بهم بگید.

بله داداش من عضو این گروه هستم،و بطور کامل ماموریت های vexو delvin malloryرو انجام دادم ولی ماموریتdarkness بهم داده نشد،و وقتی پیش این دونفر میرم فقط بهم کار میدن،خواهش میکنم ی راه حل توپ بهم بگید.
اونا ماموریت‌های فرعی گروه هستن، ماموریت‌های اصلی‌ رو تموم نکردین که درش قفل هست،احتمالا باید با Brynjolf حرف بزنین،دقیقاً نمیدونم کجای Questline هستین چون :دی
اگه تموم کرده باشین اصولا باید بشه ازNightingale Hallبه اونجا تلپرت کرد.

ببینید استاد hunter,من تمام معبدارو باز کردم و تمام ماموریتاشو انجام دادم،حالا وقتی میرم پیش این گروه فقط بهم کار میدن،شاید مث قبلا ک برای vexکار میکردم و بعد ماموریت اصلی بهم داده شد باید برای این یکیم کار کنم تا ماموریتdarkness بهم داده بشه،اینطور نیس؟؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or