راهنمایی جامع در بازی The Elder Scroll : Skyrim

چند ساعت از وقت با ارزشتونو پای این بازی با ارزش گذاشتی

• تا 50 ساعت

رای‌ها: 204 23.9%
  • تا 100 ساعت

رای‌ها: 127 14.9%
  • بالای 101 ساعت

رای‌ها: 524 61.3%

• مجموع رای دهنده‌ها
    855
من قدیما یه رمز بلد بودم id هر چیزی رو که میخواستم تو بازی پیدا می کردم ولی الآن یادم نیست اگه کسی همین رمزی رو که گفتم یا مشابهش رو بهم بده ممنون میشم.

شما توی بازی هر وقت دکمه بازشدن کنسول کد رو بزنین (~) و بعد با موس روی هر چیزی توی صفحه کلیک کنید id اون رو نشون میده
اینجا هم شناسه همه جانداران و اشیا و خلاصه همه چیز رو لیست کرده و دسته بندی شده داره

دوستان یه توضیح اگه میشه در مورد این Dlc های اسکایریم بدید ممنون.
Downgaurd
HeartFires
Dragonborn(این اصلیه هستش؟)
و این چندتا پک
Highres Texture pack 1.2.3
...............................................................................

دوستان یه توضیح اگه میشه در مورد این Dlc های اسکایریم بدید ممنون.
Downgaurd
HeartFires
Dragonborn(این اصلیه هستش؟)
و این چندتا پک
Highres Texture pack 1.2.3
...............................................................................

دروود برادر
downgaurd

zf0zag591ds4tliib683.jpg

اولین دی ال سی بازی بود تو این بسته ما بیشتر با گروه خون آشام ها روبرو هستیم و داستان حول بازگشت خون آشامی به نام harkon که اومده تا خورشید رو که مهمترین دشمن خون آشاماس از بین ببره اون هم بکمک elder of scroll!
در مقابل این خون اشام ها گروه دیگه هم اضافه میشه بنام downgaurd
بعد از رسیدن به لول 10 میتونید ماموریت های این بسته رو شروع کنید
میتونید به خون اشام ها یا downgard ها بپیوندین (خیلی خوشم اومد وقتی از ماجرای این بسته با خبر شدم گروهی برای از بین بردن روشنایی و گروه در مقابله با اونها به نام نگهبانان سپیده! واقعا اسم زیبایی انتخاب کرده بودن)
که خوب به تبعش اسحله ها و شات و مکان های جدید و موسیقی ها نویی رو میبینیم و میشنویم

heart fires

z0pzm9cibk2kx64by0qy.jpg

دومین دی ال سی از بازی،تو این بسته امکان ساختن خانه و دیزاین اون و تشکیل خانواده و بچه دار شدن به بازی اضافه میشد (تو این نسخه ،بعد فرهنگی و اهمیت به بنیان خانواده بسیار مورد اهمیت و تاکید بود)
dragon born

7nt8kdcf9xqiw491nwx3.jpg

سومین دی ال سی بازی
اینجا یکم توضیح دادمش (البته باید بگم که هر کدوم از این بسته همراه خودشون اسپل مجیک اسلحه لباس شات شخصیت و کلی چیزهای دیگه به بازی اضافه میکردن
High resolution texture

6osvh4609eoma3dghqsg.jpg

هم دی ای سی بود با حجم بالا فک کنم 3.5 گیگ که خوب همین طور که از اسمش معلومه کیفیت مناظر بافت ها چهره ها و خلاصه سطح گرافیکی بازی رو ارتقا میداد

آخرین ویرایش:
سلام دوستان
من توي DLC dragonborn مرحله the path of knowledge توي آخراي بخش Restore the steam supply to the Dwemer reading room همون جايي كه بايد چهار تا مكعب به دست بياريم و بعد باهاش برسيم به Black Book . كسي مي دونه بايد چي كار كنم اين جا رو ؟من چهار تا مكعب رو به دست آوردم و برگشتم به تالار اصلي ولي بعدش رو نمي دونم بايد چي كار كنم . ممنون مي شم اگه كسي كمك كنه .

اينم عكس هاش
1
2

سلام دوستان
من توي DLC dragonborn مرحله the path of knowledge توي آخراي بخش Restore the steam supply to the Dwemer reading room همون جايي كه بايد چهار تا مكعب به دست بياريم و بعد باهاش برسيم به Black Book . كسي مي دونه بايد چي كار كنم اين جا رو ؟من چهار تا مكعب رو به دست آوردم و برگشتم به تالار اصلي ولي بعدش رو نمي دونم بايد چي كار كنم . ممنون مي شم اگه كسي كمك كنه .

اينم عكس هاش
1
2

دروود برادر
وقتی برگشتین به تالار اصلی برید قسمت بالا دوتا مکعب رو بذارید سر جاهاش تا سطح آب پایین بره و سمت راست تالار یه در معلوم شه
وارد اونجا شید اینجا باید یه پازل رو حل کنید که زیاد سخت نیست و بعد بتونید یه مکعب دیگه بدست بیارید
بعد بر گردید به تالار،حالا برید قسمت پایین و مکعب ها رو اونجا قرار بدید اگه کم اوردید از مکعب های بالا که قبلا گذاتشید بردارید
حالا پل روبروتون راهش باز میشه بعد کشتن ربات بزرگه مسیر رو ادامه بدید تا برگردید به سرسرای قبل تالار
اونجا بازدن شاسی روی دستگاه فعالش کنید تا dark book رو ظاهر کنه واستون

81659352638923728700.png

آخرین ویرایش:
سلام دوستان

اينم عكس هاش
1
2
درود... 3تا مکعب رو بذار وقتی اب رفت پایین برو طبقه پایینی اونجا هم باید همین کارو بکنی تا black book راهش باز بشه

- - -ویرایش - - -

سلام دوستان

اينم عكس هاش
1
2
درود... 3تا مکعب رو بذار وقتی اب رفت پایین برو طبقه پایینی اونجا هم باید همین کارو بکنی تا black book راهش باز بشه

شما توی بازی هر وقت دکمه بازشدن کنسول کد رو بزنین (~) و بعد با موس روی هر چیزی توی صفحه کلیک کنید id اون رو نشون میده
اینجا هم شناسه همه جانداران و اشیا و خلاصه همه چیز رو لیست کرده و دسته بندی شده داره

اینو که ننه جون مجید هم بلده!
من یادمه که مثلا اگه id سنگ آهن رو میخواستم رمز رو این جوری مینوشتم "iron ore" ولی قبلش یه چیزی میونشتم که الان یادم نمیاد اون یه چیز چیه واسه همین پرسیدم.

كسايي كه اون 3 تا دي ال سي رو دارن جواب بدن:
1. بهترين سلاح برا كشتن اژدها؟
2. بهترين زره نوع سبك براي دفاع در مقابل اژدها
3.بهترين زره نوع سنگين براي دفاع در مقابل اژدها
جوابشو خودم ميدونم ولي سليقه هاتون رو ميخوام بدونم؟:-b

در هر صورت سلاح‌ها و زره‌های Daedric آپگرید بشن قوی‌ترین‌های بازی هستن،چه با DLC چه بدونAuriel's bow,Dragon bane.DLC اینا هم خوبن جلو اژدها ها.:d

ولی من یه چیزی رو فهمیدم سلاح هایی که از استخوان اژدها هستن قوی تز از سلاح های daedric هستن در مورد زره های سبک بهترین زره زره نایتینگل هاست و زره سنگین هم که زره daedric هست

ولی من یه چیزی رو فهمیدم سلاح هایی که از استخوان اژدها هستن قوی تز از سلاح های daedric هستن در مورد زره های سبک بهترین زره زره نایتینگل هاست و زره سنگین هم که زره daedric هست
بله منم وقتی با کلی انگشتر و لباس و پرک زره هارو می ساختم دیدم که زره ای که از استخوان اژدها درست میشه قویتره اما
deadric هم زیباتر بود و هم سبکتر به نسبت بقیه heavy armor ها

^
اژدها رو که می‌کشید، از بقایاش Dragon Scale و Dragon Bone رو بردارید.
مهارت آهنگری ( Smithing ) رو هم ارتقا بدید و از Skill Tree
Perk آخر به نام Dragon Smithing رو دریافت کنید

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or