راهنمایی جامع در بازی The Elder Scroll : Skyrim

چند ساعت از وقت با ارزشتونو پای این بازی با ارزش گذاشتی

• تا 50 ساعت

رای‌ها: 204 23.9%
  • تا 100 ساعت

رای‌ها: 127 14.9%
  • بالای 101 ساعت

رای‌ها: 524 61.3%

• مجموع رای دهنده‌ها
    855
بچه میگم برای یادگرفتن مهارت‌های مختلف پیش کیا باید رفت...منظورم اون NPC هایی هست ک پول میگیرن و اموزش میدند.
اگه اسم و مکانشونو بگین ممنون میشم...لینکم از سایتای خارجی بدین دوشواری نداریم.

بچه میگم برای یادگرفتن مهارت‌های مختلف پیش کیا باید رفت...منظورم اون NPC هایی هست ک پول میگیرن و اموزش میدند.
اگه اسم و مکانشونو بگین ممنون میشم...لینکم از سایتای خارجی بدین دوشواری نداریم.

خخخخ...خودم پیداکردم،میزارم ک اگه کسی خواست استفاده کنه:
http://www.uesp.net/wiki/Skyrim:Trainers

دوستان کسی DLC drogonborn رو نصب کرده توی یه مرحلش ایراد دارم؟
توي اين DLC جزيره اي در سمت شمال شرقي SKYRIM پيدا ميشه به نام SOLSTHEIM
كه همزمان با شخصيت اژدها زاده ما كسه ديگه اي بنام MIRAAK هم اين ادعا رو ميكنه
توي اين بسته ما بايد قدرت هاي جديدي رو بدست بياريم (بكمك DARK BOOK) تا بتونيم با ميراك مبارزه كنيم
حالا شما بگيد كجاش مشكل داريد برادر

توي اين DLC جزيره اي در سمت شمال شرقي SKYRIM پيدا ميشه به نام SOLSTHEIM
كه همزمان با شخصيت اژدها زاده ما كسه ديگه اي بنام MIRAAK هم اين ادعا رو ميكنه
توي اين بسته ما بايد قدرت هاي جديدي رو بدست بياريم (بكمك DARK BOOK) تا بتونيم با ميراك مبارزه كنيم
حالا شما بگيد كجاش مشكل داريد برادر

این سیوم ببین میتونی کمکم کنی؟باگ داره اگه میتونی این مرحله رو کاملا رد کن و بعد از اینکه رفتی تو شهر سیوو آپلود کن

دانلود Save Siavash Apocrypha ess

این سیوم ببین میتونی کمکم کنی؟باگ داره اگه میتونی این مرحله رو کاملا رد کن و بعد از اینکه رفتی تو شهر سیوو آپلود کن

دانلود Save Siavash Apocrypha ess

والا دروغ چرا تا قبر آ آ آ :d
رو اون يكي سيستمم بود اسكايريم و خيلي وقت بود بهش سر نزده بودم
به خاطر شما نيگا كردم ديدم داداشم پاك كرده بازي رو اما سيوام هنوز هست
واسه همين اينجوري نميتونم كمكي بكنم بهت داداشي
اما اگه سيوهام رو بخواي ميتوم بدم بهت كه خوب همه مراحل فرعي و اصلي رو توش رفته بودم و لولم 82 بود فك كنم
ولي خوب كيفي نداره اونجوري
ببخشيد در هر صورت
ولي ميتونيد با كدهايي كه تو نت هست اون مرحله رو تموم كنيد و از باگ رد شيد

اقا نمی شه وسایل اضافیمونو توی یه صندوق یا خونه ای بگذاریم ؟ و کسی بهش دست نزنه و برامون بمونه ؟

توضيح دوستمون PRO_G@MER بهتره بگم از اونجا كه وسايل زياد ميشه وقاطي پاتي بهتره هر صندوقچه وكمدي رو مخصوص يه چيز بزاريم تا هروقت خواستيم اونارو از احتكار دربياريم وبابالا رفتن لول speech اونارو گرونتر بفروشيم بهتر باشه.

دوستان یه توضیحی در مورد این کدها برای تموم شدن مرحله ها میدید از کجا گیرشون بیارم آخه من باگ زیاد دارم؟

- - -ویرایش - - -

دوستان یه خواهش دیگه هم داشتم یه توضیحاتی هم در مورد کنترل اژدها (اژدها سواری) توی این دی ال سی بدید

دوستان یه توضیحی در مورد این کدها برای تموم شدن مرحله ها میدید از کجا گیرشون بیارم آخه من باگ زیاد دارم؟

- - -ویرایش - - -

دوستان یه خواهش دیگه هم داشتم یه توضیحاتی هم در مورد کنترل اژدها (اژدها سواری) توی این دی ال سی بدید

اينجا تو قسمت quest commands تمام كدهاي مربوط به مراحل هست
كنترل اژدها هم به سبك سلام و صلواته!!!
كلا آژدها آخر dlc به سبك رزيدنت اويل 1 بايد چرخوندو كنترلش كرد
1 ساعت ميچرخوندمش تا فهميدم سيستمش چجوريه
يكم بچرخيد مياد دستتون

داداش باید بری توی تنظیمات و بعدش ویرایش امضا بعد دیگه عکس رو آپلود میکنی و تمام

- - -ویرایش - - -

دوستان یه سوال دیگه تو بازی میشه دوتا زن گرفت اگه میشه چجوری؟

- - -ویرایش - - -

دوستان یه سوال دیگه تو بازی میشه دوتا زن گرفت اگه میشه چجوری؟

با سلام
بله امکان پذیر هست البته با یه Mod که باید از اینجا دانلودش کنید و نصب کنید و بعد یه Spell بهتون اضافه میشه که روی هر کسی که می خوای باهاش ازدواج کنی میزنی هم می تونید ازش طلاق بگیرید و هم باهاش ازواج کنید به هر تعداد زنی که خواستید;)

من قدیما یه رمز بلد بودم id هر چیزی رو که میخواستم تو بازی پیدا می کردم ولی الآن یادم نیست اگه کسی همین رمزی رو که گفتم یا مشابهش رو بهم بده ممنون میشم.

رفقا من دنبال اون اپدیتی هستم ک پشتیبانی از کینکت رو ب نسخه‌ی ۳۶۰ اضافه میکنه اگر ک بچه دارند برام اپلود کنند یه جایی ممنون میشم...tu10 رو گرفتم گفتم احتمالا درست بشه نشد...
پ.ن:کنسول من JTAG شدست وگرنه میدونم ک اگه ب لایو وصل شم باید حتما گرفتش...ممنون هر کسی ک کمکم کرد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or