راهنمایی جامع در بازی The Elder Scroll : Skyrim

چند ساعت از وقت با ارزشتونو پای این بازی با ارزش گذاشتی

• تا 50 ساعت

رای‌ها: 204 23.9%
  • تا 100 ساعت

رای‌ها: 127 14.9%
  • بالای 101 ساعت

رای‌ها: 524 61.3%

• مجموع رای دهنده‌ها
    855
دم همتون گرم !بابا تو لود هارو نگاه کردم سیو ندارم!
یه رمز بدین این مرحله تموم بشه!
then care for madness
و
contract:kill Agnis
+++++++++++++++++++++++++++
اگه با اینا حل نشد .میرم ماموریت اصلی رو تموم می کنم میشینم اون نسخه که 4 dvd داره رو بازی می کنم!
فک کنم downgaurd باشه!

دوستان ممنون از پاسخگویی همتون اما من DLC heltch fire هم نصب کردم و یه خونه هم تو وایتران دارم و یه خونه هم خودم ساختم اما نمیتونم سرپرستی قبول کنم یعنی اتاق هم دارم توی وایتران هم پیش اون یارون کچله رفتم اما دکور جدیدی برام نداره کمک کنید لطفا
تا اونجا که یادمه موقعی میتونی سرپرستی بچرو بگیری که ازدواج کرده باشی بعدش خونه هم با اتاق بچه ردیف کنی!

مشکلم حل شده koroshariaee ممنون از پاسخگوییت اما متاسفانه این راه کار من نبود :d

دوستان یه چند نکته رو بگم در مورد سرپرستی بچه :

1-حتما باید زن داشته باشید
2- حتما باید زنتون توی یه خونه ای باشه که دوتا اتاق داشته باشه یعنی اتاق بچه جدا و اتاق خواب خودتون و زنتون جدا باشه (مشکل من این بود چون خودم خونه ساخته بودم اتاقارو یکی کردم یعنی اتاق بچه و من یکی بود)

مشکلم حل شده koroshariaee ممنون از پاسخگوییت اما متاسفانه این راه کار من نبود :d

دوستان یه چند نکته رو بگم در مورد سرپرستی بچه :

1-حتما باید زن داشته باشید
2- حتما باید زنتون توی یه خونه ای باشه که دوتا اتاق داشته باشه یعنی اتاق بچه جدا و اتاق خواب خودتون و زنتون جدا باشه (مشکل من این بود چون خودم خونه ساخته بودم اتاقارو یکی کردم یعنی اتاق بچه و من یکی بود)

شماها چطوری امضا میزارین؟(همون عکسی که زیرنوشته هاتون میاد!):-/

شماها چطوری امضا میزارین؟(همون عکسی که زیرنوشته هاتون میاد!):-/

داداش باید بری توی تنظیمات و بعدش ویرایش امضا بعد دیگه عکس رو آپلود میکنی و تمام

- - -ویرایش - - -

دوستان یه سوال دیگه تو بازی میشه دوتا زن گرفت اگه میشه چجوری؟

- - -ویرایش - - -

دوستان یه سوال دیگه تو بازی میشه دوتا زن گرفت اگه میشه چجوری؟

سلام دوستان
بازی رو از اول شروع کردم.
1:اگه هر نژادی رو انتخاب کنیم بعد از اینکه گرگنما بشیم فک کنم تمام امتیاز های اون نژاد از بین میره؟
2:دفه قبل با گروه استورم کلاک بازی کردم, می خواستم توضیحی و تاریخچه ای از داستان این دوتا گروه بدین؟

تنظیمات گرافیک بازی بهم خورده!
کلا هیچ کدوم از ibject ها رو تا بهشون نزدیک نشم نمی بینم وقتی هم باز دور میشم ناپدید میشن!مثلا وقتی گرگ یا هرچیزی حمله کنه تا بهم نرسه نمی بینمش.
اپشن , لانچر بازی رو بدید تا درستش کنم , قبلا شانسی درستش کردم.

تنظیمات گرافیک بازی بهم خورده!
کلا هیچ کدوم از ibject ها رو تا بهشون نزدیک نشم نمی بینم وقتی هم باز دور میشم ناپدید میشن!مثلا وقتی گرگ یا هرچیزی حمله کنه تا بهم نرسه نمی بینمش.
اپشن , لانچر بازی رو بدید تا درستش کنم , قبلا شانسی درستش کردم.
درود بر شما
بعد از ورود به بازی تنظیمات گرافیکتو باید تغییر بدی . esc بزن برو توی setting بعدش display اونجا تمام گزینه ها رو بذار رو حالت متوسط درست میشه

یکی لطفا اسم زره گروه دزدا رو بنویسه

درود
شما بعد از انجام تمام مراحل گروه دزدان این زره رو دریافت می کنید.
Nightingale Armor
TESV_Nightingale_Armor_Male.png
Nightingale1.jpg

داستان من

اتفاقا گرگ نما هم هنوز نشدم يعني هنوزم ماموريت هاي گروه companian تو شهر بزرگ windhelm تموم نكردم كه گرگ نما بشم چسبيدم به ماموريت هاي فرعي چون حالش بيشتره و هنوزم كه هنوزه ماموريت اصلي رو تموم نكردم. جالبه نه؟ جالبتر اينكه بيشتر غارهاي دنياي اسكايريمو كشف و پاكسازي كردم. وبرا دومين بار دارم پاكسازيشون ميكنم;;):p

آخرین ویرایش:
دوستان من توی این ماموریت گیر کردم باید برم توی تونل اما نمیتونم نمیدونم کجاست اینم عکسش آبم همینجوری میاد بالا چی کار کنم؟اینم عکسش:
z95496_Skyrim_2014-3-31-22-31-44-823.jpg

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or