راهنمایی جامع در بازی The Elder Scroll : Skyrim

چند ساعت از وقت با ارزشتونو پای این بازی با ارزش گذاشتی

• تا 50 ساعت

رای‌ها: 204 23.9%
  • تا 100 ساعت

رای‌ها: 127 14.9%
  • بالای 101 ساعت

رای‌ها: 524 61.3%

• مجموع رای دهنده‌ها
    855
ببینید استاد hunter,من تمام معبدارو باز کردم و تمام ماموریتاشو انجام دادم،حالا وقتی میرم پیش این گروه فقط بهم کار میدن،شاید مث قبلا ک برای vexکار میکردم و بعد ماموریت اصلی بهم داده شد باید برای این یکیم کار کنم تا ماموریتdarkness بهم داده بشه،اینطور نیس؟؟
آومدین اینجا تا الان کلا؟ اگه اومده باشین برین به Nightingale Hall از اونجا یه پورتال هست به داخل اینجا.ماموریت‌های Thieves guild پیچیدگی‌ خاصی‌ ندارن،اگه تو ماموریت‌ها نیستن یعنی‌ تموم کردین.

دوستان یه زمین خریدم به این نام windstad manor
چطوری باید براش چوب بخرم؟(از کدوم چوب بری)
و این کسی که بعد از خان شدن و خریدن زمین فالور میشه کجاست ؟بگم اون بخره.
این زمین مربوط به کدوم ایالت هستش؟

یه فالور بگیر(هر فالور میشه) بعد وقتی میخوای باهاش صحبت کنی گزینه housecarl چیه باید اونو بزنی تا بیاد خدمتکارت بشه بعد از خودش بخر بگو (وقتی که داری باهاش صحبت میکنی) اگر وسایلی هم خواستی برای خونت یا چیز دیگه ای برو توی شهر فراخلین.

- - -ویرایش - - -

یه فالور بگیر(هر فالور میشه) بعد وقتی میخوای باهاش صحبت کنی گزینه housecarl چیه باید اونو بزنی تا بیاد خدمتکارت بشه بعد از خودش بخر بگو (وقتی که داری باهاش صحبت میکنی) اگر وسایلی هم خواستی برای خونت یا چیز دیگه ای برو توی شهر فراخلین.

سلام مجدد دوستان
آغا من این مرحله که میری قلعه مامان این دختر ومپایره ..... قلعشم پشت قلعه خودمونه(قلعه ومپایرها) اینو با ومپایر لرد تا تش رفتم اخرش دفترچه مامان دختررو پیدا کردم بعد حالا ماموریت داده استخون اینا پیدا کن علامتم رو نقشه نداره نمیدونم چیکار کنم؟؟؟ دخترم خبر مرگش داره اونجا میچرخه من برم .... :-t:clap::biggrin:

"زن باس پیشه مردش باشه "
هلپ می !!

سلام مجدد دوستان
آغا من این مرحله که میری قلعه مامان این دختر ومپایره ..... قلعشم پشت قلعه خودمونه(قلعه ومپایرها) اینو با ومپایر لرد تا تش رفتم اخرش دفترچه مامان دختررو پیدا کردم بعد حالا ماموریت داده استخون اینا پیدا کن علامتم رو نقشه نداره نمیدونم چیکار کنم؟؟؟ دخترم خبر مرگش داره اونجا میچرخه من برم .... :-t:clap::biggrin:

"زن باس پیشه مردش باشه "
هلپ می !!

دوست عزیز این چه طرز سوال پرسیدنه!:|باید نام QUEST رو قید کنید تا دوستان بتونن کمک کنند.
ولی فک کنم من منظور شما رو فهمیدم!
استخون ها باید توی آب باشه نزدیک ساحل .اگه اون QUEST تیک داشته باشه متوجه میشید.
بازم اگه من اشتباه میگم اسم QUEST رو اضافه کنید تا بهتر راهنمایی کنیم.:)

نمی‌شه :دی

من چندجا دیدم نوشته با نصب dlc Dragonborn میشه خرسینه شد.کلیپ ش رو هم دیدم که سوار اژدها هم میشه و.....خیلی اضافات دیگه.
من این dlc رو نصب کردم.الان منتظرم ببینم اگه میشه خرس شد که بهتر , اگه نشد همون گرگ هم خوبه!>:)

اول اگه جسارت نیست برادر من خیلی واسم جالبه شما معمولا شبا همین ساعتا پیداتون میشه انگار واقعا ومپایری چیزی شدین! :p
بعدم شایعس برادر ماها که اسکایریم بازیم تاحالا سابقه نداشته خرسینه شیم و تو هیچ دی ال سی هم این موضوع نیومده احتمالا مودی چیزی بوده
اون ویدئو رو هم اگه لینکشو بذارید خوبه شاید جایی اشتباه میکنید و اینجوری که شما میگید نیست

من چندجا دیدم نوشته با نصب dlc Dragonborn میشه خرسینه شد.کلیپ ش رو هم دیدم که سوار اژدها هم میشه و.....خیلی اضافات دیگه.
من این dlc رو نصب کردم.الان منتظرم ببینم اگه میشه خرس شد که بهتر , اگه نشد همون گرگ هم خوبه!>:)

خرس‌نما در Dragonborn DLC هست و تو جزیره‌ی Solstheim پیداشون می‌کنید، ولی شما نمی‌تونید تبدیل به خرس‌نما بشید

640px-Werewolf_vs_Werebear.png

M'aiq the Liar می‌گفت Wereshark هم هست، ولی از آب می‌ترسیده :)) مردم یک مدتی در جستجوی همین Wereshark بودند

سوار اژدها شدن هم یکی از قابلیت‌های کاملا بی‌مصرف بازیه

آخرین ویرایش:
اول اگه جسارت نیست برادر من خیلی واسم جالبه شما معمولا شبا همین ساعتا پیداتون میشه انگار واقعا ومپایری چیزی شدین! :p
بعدم شایعس برادر ماها که اسکایریم بازیم تاحالا سابقه نداشته خرسینه شیم و تو هیچ دی ال سی هم این موضوع نیومده احتمالا مودی چیزی بوده
اون ویدئو رو هم اگه لینکشو بذارید خوبه شاید جایی اشتباه میکنید و اینجوری که شما میگید نیست

:dروزا باید درس بخونم دیگه!
همچین مطلبی رو داخل همین انجمن دیدم .ویدئو رو هم لینک داده بود.ولی الان گشتم پیدا نکردم! چون 429 صفحه داره !!:|
ولی فک کنم مود بود.اسمش هم تو مایه های jam باید باشه!

خرس‌نما در Dragonborn DLC هست و تو جزیره‌ی Solstheim پیداشون می‌کنید، ولی شما نمی‌تونید تبدیل به خرس‌نما بشید

640px-Werewolf_vs_Werebear.png

Ma'iq the Liar می‌گفت Wereshark هم هست، ولی از آب می‌ترسیده :)) مردم یک مدتی در جستجوی همین Wereshark بودند

سوار اژدها شدن هم یکی از قابلیت‌های کاملا بی‌مصرف بازیه
خیلی حیف شد!پس!:(

اسم quest --------> chasing echoes
هستش گیر کردم bone meal و salt

:dخودمم هنوز کامل نکردمش!

Akavir یعنی؟ نمیدونستم این رو

یک کتاب هم بود بنام About Lycanthropy اگر اشتباه نکنم، تو اون اشاره‌ای نشده؟
خود Akavir نه،اطرافش،تو دریا هستن دیگه :دی
اگه منظورت همون کتاب On lycanthropy هست توDaggerfall،آره خود خودش.
Wereboar.jpg
:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or