راهنمایی جامع در بازی The Elder Scroll : Skyrim

چند ساعت از وقت با ارزشتونو پای این بازی با ارزش گذاشتی

• تا 50 ساعت

رای‌ها: 204 23.9%
  • تا 100 ساعت

رای‌ها: 127 14.9%
  • بالای 101 ساعت

رای‌ها: 524 61.3%

• مجموع رای دهنده‌ها
    855
چه با ذوق و شوق اومدم پست اولو بخونم ! چرا پاک شده؟ کجا میشه راهنمایی جامعه ای پیدا کرد؟

- - -ویرایش - - -

چه با ذوق و شوق اومدم پست اولو بخونم ! چرا پاک شده؟ کجا میشه راهنمایی جامعه ای پیدا کرد؟

سلام آقا من ویدوزم رو 8.1 کردم بازی رو دوباره نصب کردم driver جدید کارت گرافیکم رو هم نصب کردم بازی هم قشنگ اجرا میشه فقط یه مشکل وجود داره اونم اینکه وقتی launcher بازی رو باز میکنم توی قسمت data files هیچکدوم از mod ها و dlc هام نیستن با اینکه همشونو نصب کردم (البته در واقع فایل the elder scrolls v skyrimی که از قبل داشتم رو جای این جدیده که بعد از نصب بازی اومد copy کردم) ولی نه توی بازی نه توی data files هست
برام واقعا عجیبه چون mod ها dlc هام توی پوشه data هستن و قشنگ حجم پوشه بازی رو زیاد کردن ولی توی data files نیستن!!(حجم پوشه بازی مثل قبل شده 15.6GB ولی هیچکدوم از mod ها dlc هام نیستن)
اگه شما میدونین مشکل از کجاست لطفا کمکم کنید:)

سلام آقا من ویدوزم رو 8.1 کردم بازی رو دوباره نصب کردم driver جدید کارت گرافیکم رو هم نصب کردم بازی هم قشنگ اجرا میشه فقط یه مشکل وجود داره اونم اینکه وقتی launcher بازی رو باز میکنم توی قسمت data files هیچکدوم از mod ها و dlc هام نیستن با اینکه همشونو نصب کردم (البته در واقع فایل the elder scrolls v skyrimی که از قبل داشتم رو جای این جدیده که بعد از نصب بازی اومد copy کردم) ولی نه توی بازی نه توی data files هست
برام واقعا عجیبه چون mod ها dlc هام توی پوشه data هستن و قشنگ حجم پوشه بازی رو زیاد کردن ولی توی data files نیستن!!(حجم پوشه بازی مثل قبل شده 15.6GB ولی هیچکدوم از mod ها dlc هام نیستن)
اگه شما میدونین مشکل از کجاست لطفا کمکم کنید:)
به این آدرس برین
C:\Users\your username\My Documents\My Games\Skyrim

بعد فایل skyrimprefs رو با notepad باز کنید.حالا به دنبال گزینه ی [Launcher] بگردید و زیرش این عبارتو اضافه کنید
bEnableFileSelection=1
حالا سیو کنید و بازی رو اجرا کنید

دمت گرم داداش , راستی یه کویست هست میگه bend will‏ رو آنلاک کن! یعنی چی? منکه این پاور رو دارم و ازش استفاده میکنم که
یعنی‌ بعد انلاک کردن Bend will ماموریت اصلی‌ جدیدی نداد؟ اگه باگ باشه اصولا باید با یبار لود کردن اونجا درست بشه.

به این آدرس برین
C:\Users\your username\My Documents\My Games\Skyrim

بعد فایل skyrimprefs رو با notepad باز کنید.حالا به دنبال گزینه ی [Launcher] بگردید و زیرش این عبارتو اضافه کنید
bEnableFileSelection=1
حالا سیو کنید و بازی رو اجرا کنید

نه داداش مشکلم اون نیست این کدی که شما گفتی برای موقعی بود که data files خاکستری بود و با این کد سفید و باز میشد ولی برای من سفید هست و باز میشه ولی وقتی که باز میشه هیچ کدوم از mod ها و dlc هام نیستن با اینکه همشونو ریختم

من با Ps3 بازی میکنم! چرا باهاش رفتمو اون سنبلهای Miraak‏ رو آزاد کردم! راستی چقد سختی کشیدم تا از ومپایر بودن دربیام, الان میگه برو دنبال Harkon‏ ‏, که اونم پیشش میری , ومپایرت میکنه باز! با این cure disease‏ مثل اینکه میشه درمان کرد ولی دوتا از آیتماشو ندارم, کجا راحت میشه خرید! راستی این open market‏ کجای ریفتن هست هرچی میگردم پیداش نمیکنم!

اون bend will‏ رو فهمیدم! باید هر سه آپگریدش رو میگرفتم! الان تو ‏templat maraak‏ موندم که باید اون 4تا کتاب رو بزاری سرجاشون! اما سخته فهمیدن جاشون! کسی میدونه?

آقايون يه سوال ، اين Follower ها رو ميشه بهشون Spell ياد داد ؟؟ اين J'zargo رو برداشتم ، ولي هيچ مدل Healing Spell بلد نيست ... :| فقط Heal Other بلده .. خودش كه زخمي ميشه نميتونه زود برگرده ..

آقا کسی نبود کار مارو راه بندازه
باو ثواب داره ها !
Prying Orbsرو بذارین رو اونی که عکس چشم داره.
Boneless limbs رو بذارین رو اونی که عکس شاخک هست روش.
Gnashing blades رو بذارین رو اونی که عکس چنگال هست روش.

آخری هم رو اون یکی‌ :دی

سلام من تو بازی کلی جنایت و قتل انجام دادم برا همین هر جا که میرم مردم و سربازا بهم حمله میکنن و سربازا اصلاذاجازه نمی دن باشون صحبت کنم یا پول بشون بدم همینطور میریزن رو سرم حالا باید چیکار کنم؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or