Priest of mara هست تو ریفتن. Bee and barbآقا این maramal کیه? من میخوام زن بگیرم میگه با این بحرف!! عقد میکنه?!
راستی این lord harkon کجا بود من یادم رفت?
Priest of mara هست تو ریفتن. Bee and barb
Harkon هم تو Volkihar Keep هست.
به این آدرس برینسلام آقا من ویدوزم رو 8.1 کردم بازی رو دوباره نصب کردم driver جدید کارت گرافیکم رو هم نصب کردم بازی هم قشنگ اجرا میشه فقط یه مشکل وجود داره اونم اینکه وقتی launcher بازی رو باز میکنم توی قسمت data files هیچکدوم از mod ها و dlc هام نیستن با اینکه همشونو نصب کردم (البته در واقع فایل the elder scrolls v skyrimی که از قبل داشتم رو جای این جدیده که بعد از نصب بازی اومد copy کردم) ولی نه توی بازی نه توی data files هست
برام واقعا عجیبه چون mod ها dlc هام توی پوشه data هستن و قشنگ حجم پوشه بازی رو زیاد کردن ولی توی data files نیستن!!(حجم پوشه بازی مثل قبل شده 15.6GB ولی هیچکدوم از mod ها dlc هام نیستن)
اگه شما میدونین مشکل از کجاست لطفا کمکم کنید
یعنی بعد انلاک کردن Bend will ماموریت اصلی جدیدی نداد؟ اگه باگ باشه اصولا باید با یبار لود کردن اونجا درست بشه.دمت گرم داداش , راستی یه کویست هست میگه bend will رو آنلاک کن! یعنی چی? منکه این پاور رو دارم و ازش استفاده میکنم که
به این آدرس برین
C:\Users\your username\My Documents\My Games\Skyrimبعد فایل skyrimprefs رو با notepad باز کنید.حالا به دنبال گزینه ی [Launcher] بگردید و زیرش این عبارتو اضافه کنید
bEnableFileSelection=1
حالا سیو کنید و بازی رو اجرا کنید
Prying Orbsرو بذارین رو اونی که عکس چشم داره.آقا کسی نبود کار مارو راه بندازه
باو ثواب داره ها !