daniel.bryan12
کاربر سایت
سلام
میشه کوئست The world eaters eyric رو کاملا توضیح بدید اگر تصویری باشه که خیلی بهتره
با تشکر
یعنی کسی نیست؟؟؟؟
سلام
میشه کوئست The world eaters eyric رو کاملا توضیح بدید اگر تصویری باشه که خیلی بهتره
با تشکر
هر چی میزنم دمیج نمیخوره
مشکلم اینه باید تایتل آپدیت بریزم تا درست بشه؟؟ رو ایکس باکس بازی میکنم
لولم 13 با warhammer میجنگم
باید بری شهر Windhelm بعد بری پیش Ulfric(تو یه ساختمونیه تویه مرکز شهر) و باهاش حرف بزنی خودش راهنماییت میکنه. اگه پیدا کردن Ulfric سخت شد برات میتونی از چندتا از Innkeeperها بپرسی توی MisC یه چیزی میاد Join Stormcloack Rebellion (فک کنم) بعد اونو فعال کن مارکرشو دنبال کن میبرتت پیشه آلفریک.
نسخه لگندري لول يا همون پرك هاش رو تا 100 ميكنم دوباره از 15 شروع ميشه دوباره تا100 ميرسونم دوباره از 15 شرو ميشه حالا سوال اينه كه لولم تا چند ميره و كلا چند دفعه بايد مهارت ها رو به 100 برسونيم انگار بازي بينهايت شده نه؟
كسي نميدونه اخرين لولي كه داره چنده چون من 3 بار مهارت Archer رو تا 100 رسوندم دوباره لامصب شد 15 يعني با Ebony archer ضربه شده بود 57 يكهو شد 29 تا ودشمنان كه قوي شدن بايد با تبر بيفتم به جون همشون خيلي جالبه بنظرم اگه 1 سال هم شبانه روز پاش بشينيم تمومي نداره خدا پدر Bethesda رو بيامرزهاره,کاری میکنه تا بی نهایت لول آپ کنی,هر چقدر هم lvl بالاتر بره دشمنان سختر می شوند.
با Legendary این کردن اسکیلها که تا بی نهایت میشه رفت ولی قبل اون 81 بود.كسي نميدونه اخرين لولي كه داره چنده چون من 3 بار مهارت Archer رو تا 100 رسوندم دوباره لامصب شد 15 يعني با Ebony archer ضربه شده بود 57 يكهو شد 29 تا ودشمنان كه قوي شدن بايد با تبر بيفتم به جون همشون خيلي جالبه بنظرم اگه 1 سال هم شبانه روز پاش بشينيم تمومي نداره خدا پدر Bethesda رو بيامرزه