راهنمایی جامع در بازی The Elder Scroll : Skyrim

چند ساعت از وقت با ارزشتونو پای این بازی با ارزش گذاشتی

• تا 50 ساعت

رای‌ها: 204 23.9%
  • تا 100 ساعت

رای‌ها: 127 14.9%
  • بالای 101 ساعت

رای‌ها: 524 61.3%

• مجموع رای دهنده‌ها
    855
مثل اینکه در معبد نامیرا تبدیل به آدمخوار شدم.
یکی بگه افکت داره این حالت؟ چون مثل اینکه هرکی رو بخوری به جونت اضافه میشه.
مثل ومپایر هاست؟دردسر نداره؟

مثل اینکه در معبد نامیرا تبدیل به آدمخوار شدم.
یکی بگه افکت داره این حالت؟ چون مثل اینکه هرکی رو بخوری به جونت اضافه میشه.
مثل ومپایر هاست؟دردسر نداره؟
فکر نکنم همچین چیزی وجود داشته باشه اگه تبدیل به گرگ بشی یعنی گرگینه ای اون یه چیزی ولی اگه فقط یکبار خوردی اون یه ماموریت که باید یک بار از خون همه ی نژاد ها داشته باشی.

ای بابا همین دو دقیقه پیش تموم کردم این مرحله
-----------------------------------------------------
رفیق برو جلو راهت رو اخرش میرسی به پرنس ددرا که سه تا نیرو میده هر 24 ساعت یکیش رو میتونی انتخاب کنی
یه جیز جالب برای اولین بار تونستم همه رو تو این مرحله بیصدا نفله کنم.
چه جوی نفله میکنی من نمیدونم باید پشتشون sneck برم یا واسم ولی هیچ کس رو نفله نمیکنه بعدش هم اونجا پره روحه چه جوی نفله کردیشون

---------- نوشته در 02:15 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 02:12 PM ارسال شده بود ----------

Mercer Frey اقا ما این رو ندیدیم چه تو ریفتین چه ویلا های بیرون ریفتین کجاستش؟
توی مرحله ای دزدان یه یارو بهت میگه برو از خیانت مرسر سر دربیار بعد باید بری از بالکن خونه تو بعد یه مشت آدم رو میکشی بعد باید بری طبقه پایین تا نقشه شو برداری (کلی تله کار گذاشته)همون جا یه شمشیر هست کنار میز تو یه ویترین باید برشداری...

فکر نکنم همچین چیزی وجود داشته باشه اگه تبدیل به گرگ بشی یعنی گرگینه ای اون یه چیزی ولی اگه فقط یکبار خوردی اون یه ماموریت که باید یک بار از خون همه ی نژاد ها داشته باشی.

Ring-of-Namira.jpg

feeding corpses

چه جوی نفله میکنی من نمیدونم باید پشتشون sneck برم یا واسم ولی هیچ کس رو نفله نمیکنه بعدش هم اونجا پره روحه چه جوی نفله کردیشون

---------- نوشته در 02:15 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 02:12 PM ارسال شده بود ----------

توی مرحله ای دزدان یه یارو بهت میگه برو از خیانت مرسر سر دربیار بعد باید بری از بالکن خونه تو بعد یه مشت آدم رو میکشی بعد باید بری طبقه پایین تا نقشه شو برداری (کلی تله کار گذاشته)همون جا یه شمشیر هست کنار میز تو یه ویترین باید برشداری...

شما باید sneak بری نزدیک نه خیلی نزدیک
2 تا تیر بزنی معمولا میمرن اگه دیدی چشمه داره باز میشه بیا عقب بزار چشمه بسته بشه
من همین کار رو کردم همه رو کشتم

آخرین ویرایش:
کاوه من تمام زندگی ام وصل به این گرگینه شدن:
من نمیدونم چی شده دیگه مردم از نعره ی من وحشت ندارن و درضمن همه رو مادون سرخ میبینم حتی اگه پشت دیوار باشن دارم دیوونه میشم چون یه آدم بدبخت هم دیگه از من نمیترسه ولی قبلا" یه نعره میزدم کل واتیران فرار میکردن به جزء اون راهبه که هی داره زر میزنه....حتی لیدی هم بعضی وقتی فرار میکرد فکر کنم دیگه دارم پیر میشم....

آخرین ویرایش:
خوب نمی تونم برم چون من نمی تونم ماموریت های دزدان رو انجام بدم.

2 تا تیر بزنی معمولا میمرن اگه دیدی چشمه داره باز میشه بیا عقب بزار چشمه بسته بشه
من همین کار رو کردم همه رو کشتم[/QUOTE]
اون جوری همه میفهمن من میخوام با خنجر نفله کنم معمولا" هم از خنجر آزور استفاده میکنم راستی میدونی چه جویری میشه تیر سمی ساخت؟؟؟

---------- نوشته در 02:25 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 02:23 PM ارسال شده بود ----------

خوب نمی تونم برم چون من نمی تونم ماموریت های دزدان رو انجام بدم.
آهان میخوای همه رو با قدرت کامل دریافت کنی حق با تو هست من اشتباه کردم که مثل مونگولا با لول 25 رفتم عضو شدم راستی بهترین موقع برای عضویت لول 46 هست چون بعد اون سلاح ها قدرتشون کامل میشه....اگه خواستی بدونی دزدا کلا" چی میدن واژه زخم یخ رو توی گوگل سرچ کن

آهان میخوای همه رو با قدرت کامل دریافت کنی حق با تو هست من اشتباه کردم که مثل مونگولا با لول 25 رفتم عضو شدم راستی بهترین موقع برای عضویت لول 46 هست چون بعد اون سلاح ها قدرتشون کامل میشه....اگه خواستی بدونی دزدا کلا" چی میدن واژه زخم یخ رو توی گوگل سرچ کن
نه به اون دلیل:dناسلامتی لول 50.:dمن یه خورده حسابی با Brynjolf دارم که ماموریت نمی ده.
ولی اشکال نداره من دارم با یه نژاد دیگه می رم که این دفعه می دونم چیکار کنم این جور خورده حسابی به وجود نیاد:d ولی فکر کنم 100 ساعتی طول می کشه:(

---------- نوشته در 02:35 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 02:32 PM ارسال شده بود ----------

من همین کار رو کردم همه رو کشتم
دوستان الکی که نیست باید پرک های sneak و one hand رو بگیرین.بهترین پرک ها پرک اولشون که 20 % 20 % افزایش می ده قدرت رو.

نه به اون دلیل:dناسلامتی لول 50.:dمن یه خورده حسابی با بیوولف دارم که ماموریت نمی ده.
ولی اشکال نداره من دارم با یه نژاد دیگه می رم که این دفعه می دونم چیکار کنم این جور خورده حسابی به وجود نیاد:d ولی فکر کنم 100 ساعتی طول می کشه:(

---------- نوشته در 02:35 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 02:32 PM ارسال شده بود ----------

دوستان الکی که نیست باید پرک های sneak و one hand رو بگیرین.بهترین پرک ها پرک اولشون که 20 % 20 % افزایش می ده قدرت رو.
اگه دزدی کردی میتونی پول بدی ولی....حالا...بیخیال بلدی تیر سمی بسازی اگه متونی به من هم بگو!!!
راستی کسی گرگینه نیست یه کمک سر این سوال بالایی بکنه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or