راهنمایی جامع در بازی The Elder Scroll : Skyrim

چند ساعت از وقت با ارزشتونو پای این بازی با ارزش گذاشتی

• تا 50 ساعت

رای‌ها: 204 23.9%
  • تا 100 ساعت

رای‌ها: 127 14.9%
  • بالای 101 ساعت

رای‌ها: 524 61.3%

• مجموع رای دهنده‌ها
    855
تو کالج از یکی از اون افرادشون ماموریتی به نام ARINELS ENDEAVPR گرفتم یه علامت روش زده باید رو اون طرف چیکار کرد ؟
یه چیز دیگه:
راستی دوستان من اجازه دادم به یکی از افراد کالج که جادوش رو رو من امتحان که یک بار که امتحان کرد من گاو شدم بعد اسب بعد سگ.:|می گم می شه این جادو رو یاد گرفت؟:d
راستی من یکبار سوال رو pm کردم خوب چرا جواب دادی؟;):d

تو کالج از یکی از اون افرادشون ماموریتی به نام ARINELS ENDEAVPR گرفتم یه علامت روش زده باید رو اون طرف چیکار کرد ؟
یه چیز دیگه:
راستی دوستان من اجازه دادم به یکی از افراد کالج که جادوش رو رو من امتحان که یک بار که امتحان کرد من گاو شدم بعد اسب بعد سگ.:|می گم می شه این جادو رو یاد گرفت؟:d
تو مرحله اول باید ده تا Dwemer Cog گیر بیارین.
همون افکت wabbajack هست دیگه :دی البته یه‌Mod ای هم هست یه اسپل اضافه می‌کنه میتونین مردم رو خرگوش کنین :دی

مرحله رو که تموم کردی میفرستت دنبال وسایلت خیالت راحت جاشون امنه.:d

داداش دمت گرم قلبم هری ریخت که نکنه صلاح و لوازمم را نده #:-s

---------- نوشته در 07:32 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 07:30 PM ارسال شده بود ----------

تو مرحله اول باید ده تا Dwemer Cog گیر بیارین.
همون افکت wabbajack هست دیگه :دی البته یه‌Mod ای هم هست یه اسپل اضافه می‌کنه میتونین مردم رو خرگوش کنین :دی

اینجوری سخته داداش من گیمرم مهندس نیستم که :d

---------- نوشته در 07:32 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 07:30 PM ارسال شده بود ----------

قابلی نداشت.:)
در رابطه با قسمت دوم کاملا حمایت می شه.:d
Dwemer Cog ? باید پیدا کنی‌ دیگه
biggrin1.gif

:|
:d

Dwemer Cog ? باید پیدا کنی‌ دیگه

:دی

یک سوال برای ساخت یک نوع زره جدا از اهن و ... اینا یه چیز دیگه می خواد(اگه اشتباه نکنم قلب)این هارو کجا می فروشن؟
زرهش سیاه با رگه ی قرمز:d

یک سوال برای ساخت یک نوع زره جدا از اهن و ... اینا یه چیز دیگه می خواد(اگه اشتباه نکنم قلب)این هارو کجا می فروشن؟
زرهش سیاه با رگه ی قرمز:d
نمیفروشن :دی، البته میفروشن‌ها :دی، خیلی‌ کم ولی‌، اگه شانس بیاری اون فروشنده تو winterhold یا Whiterun یدونه داره بعضا.

ولی‌ جای تضمینی میخواهی‌ :دی برو بهShrine of mehrnus Dagon اونجا چهار تا هست، هی‌ هم Respawn میشن.
بچه ها درجه سختی بازی رو مگه میشه انتخاب کرد ؟
Yep

نمیفروشن :دی، البته میفروشن‌ها :دی، خیلی‌ کم ولی‌، اگه شانس بیاری اون فروشنده تو winterhold یا Whiterun یدونه داره بعضا.

ولی‌ جای تضمینی میخواهی‌ :دی برو بهShrine of mehrnus Dagon اونجا چهار تا هست، هی‌ هم Respawn میشن.

Yep
اره یک بار برای یکی از ماموریت خدایان رفتم که اخر سر یه خنجر خوش دست بهم رسید.:>
فکر می کردم اون جا رو چون پاک سازی کردم دیگه نمیان ولی خدارو شکر میان:d
پ.ن:دقت کردین من هر وقت میام تاپیک 2 3 صفحه سریع می ره جلو؟:d
البته از دیگران هم تشکر می کنیم که سوال می پرسن و بعضی از افراد دیگه جواب می دن ولی کار من هم پرسیدن هم جواب دادن.:d

من رفتم یه خونه تو windhelm بخرم ولی مشاورش میگه خونه مشکل داره نمیتونم بهت بدم!
باید چه کنم ؟
اصلا قصد فروش دارن؟:d
بله :دی، باید ماموریت Blood On the ice که مربوط می‌شه به قتل مردم رو تموم کنی‌ تا بتونی‌ بخری.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or