راهنمایی جامع در بازی The Elder Scroll : Skyrim

چند ساعت از وقت با ارزشتونو پای این بازی با ارزش گذاشتی

• تا 50 ساعت

رای‌ها: 204 23.9%
  • تا 100 ساعت

رای‌ها: 127 14.9%
  • بالای 101 ساعت

رای‌ها: 524 61.3%

• مجموع رای دهنده‌ها
    855
اقا من باز گیر کردم:crying: اونجارا رد کردم که میگه دراگون برن بعد بهت یاد میده توند بری بعدش بهم گفت برم یک جایی رفتم پامو میذارم تو همه جادوگر بلافاصله میمیرم:cursing: چه کنم:confused:میخواهین عکس بذارم.
خودت فهمیدی چی گفتی؟:d
5 بار خوندم نفهمیدم چی می گی.:d

---------- نوشته در 08:31 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 08:28 PM ارسال شده بود ----------

داداش DLC چه ربطی به دمیج اسلحه داره
فکر کنم شما منظورت ماده
خیلی هم ربط داره:d(البته من نریختم چون تو Xbox می رم ولی وقتی کاوه می گه حتما ربط داره:d)
مثلا DLC ریخته یه سری پرک اضافه که دمیج رو می بره بالا.

خودت فهمیدی چی گفتی؟:d
5 بار خوندم نفهمیدم چی می گی.:d

یک جا میری یک یارو ریش داره لباس سیاه داره بعد بهت میگه ثابت کن دراگون برنی و بعد با فورس ثابت میکنی و..... اون مرحله را رد کردم تو مرحله بعدیش گیر کردم میرم یک جا همه اونجا جادوگرن بعد تا پامو میذارم همه حمله میکنم 2 یا3 ثانیه بعد فااااااااااااااااااتحه:d نفهمیدی کدوم مرحله را میگم عکس بگیرم:confused:

نورد ولی اگه دوباره می تونستم orc رو می گرفتم.:(
نکته: رو Xbox می رم.
هومن گفتی:

دقیق تر توضیح می دی؟

شمشیر زخم یخ
شمشیر زخم یخ(Chillrend) ظاهری منحصر به فرد ندارد.شبیه به یک شمشیر شیشه ای(Glass Sword) است.اما هاله ای رقیق از نور آبی رنگ از زخم یخ متصاعد می شود که آن را از دیگر اسلحه های بازی متمایز می کند.اما بر خلاف ظاهرش جادو و قدرتی(Enchantment) یگانه دارد که آن را به یکی از بهترین شمشیرهای اسکایریم تبدیل می کند.این شمشیر به شما داده نمی شود.بلکه خودتان باید آن را از داخل صندوقی بردارید.در طی ماموریت تعقیب(The pursuit) شما باید وارد ویلای مرسر فری(Mercer Frey) در ریفتن(Riften) بشوید و مدارکی که نشان دهنده ی موقعیت فعلی او باشد، بیابید.در زیر زمین ویلای مرسر در اتاقی کوچک شما می توانید تمامی گنجینه های ارزشمند او را بیابید.مقادیر قابل توجهی طلا و جواهر،شمشیر زخم یخ که در صندوقی با یک قفل از درجه ی سختی متخصص(Expert level) از آن محافظت می شود و همچنین تندیس روباه خاکستری(Grey Fox) که برداشتن آن برای ماموریت The litany of larceny ضروری است.برای برداشتن شمشیر باید قفل سختی را باز بکنید.اگر نمی توانید از پس قفل بر بیایید،می توانید از سنگ برج(Tower Stone) استفاده بکنید که به شما قابلیت باز کردن خودکار یک قفل با درجه ی سختی متخصص یا کم تر،در هر روز را می دهد.قابلیت های زخم یخ بستگی به سطح کاراکتر شما در زمانی که برای اولین بار وارد ویلای مرسر فری می شوید،دارد.اگر در سطح ۱۰ وارد ویلای او بشوید ولی زخم یخ را برندارید،و در سطح ۴۶ آن را بردارید،شما همان نسخه ی ضعیف سطح ۱۰ شمشیر را دریافت خواهید کرد.پس دزدان محترمی که در ریفتن به دنبال ویلاهای ثروتمندان برای سرقت می گردند،از ویلای مرسر فری اجتناب کنند.قابلیت های زخم یخ از سطح ۴۶ به بالا ثابت می شود و به اوج قدرت می رسد.پس بهترین زمان برای انجام ماموریت تعقیب(The pursuit) بعد از سطح ۴۶ است.شمشیر زخم یخی،که بعد از سطح ۴۶ قهرمانتان، به دست بیاید،تقریبا بهترین شمشیر یک دستی اسکایریم است. نکته ی جالب و قابل توجه آن که این شمشیر با همین نام در بازی قبلی The Elder Scrolls یعنی بازی Oblivion نیز وجود داشت.با قدرت هایی تقریبا مشابه اما ظاهری متفاوت.
Oblivion-Chillrend.jpg
برای تیز کردن و ارتقای زخم یخ در آهنگری نیاز به یک عدد مرمر سبز تصفیه شده(Refined Malachite) و Arcane Blacksmith perk در درخت مهارت های آهنگری دارید.قیمت پایه ی زخم یخ ۱۴۴۲ سکه ی طلا و وزن آن ۱۶ می باشد. قدرت های شمشیر زخم یخ بعد از سطح ۴۶ قهرمان:-۳۰ امتیاز آسیب سرما(Frost Damage) با هر ضربه به دشمن وارد می شود.-در هر ضربه این احتمال وجود دارد که دشمن به مدت ۲ ثانیه فلج شود.بر زمین بیفتد و حرکت

---------- نوشته در 08:35 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 08:32 PM ارسال شده بود ----------

آقا تو رو خدا جواب بدید:
1- چه جوری میشه تیر سمی ساخت؟
2-چرا همه رنگ glasssower هست حتی قرمز:
1861-1-1322522850.jpg

3-یکی یه عکس از صندوق نامرئی down star بزاره دیوونه شدم یه بار باز شد حالا گم کردم

DLC که ریختم :دی، هیچی‌ یه سری لباس ساختم که Enchanting رو شدیدا بالا می‌برن.

بعدا یه سری لباس دیگه دارم که آهنگری رو شدیدا بالا می‌برن.
بعدا یه سری Potion هم دارم که بازم Smithing رو بالا می‌برن :دی.

اون لباس‌های آهنگری رو میپوشم،Potion رو میخورم، یه سری چیز میز می‌سازم، بعدا لباس‌هایEnchanting رو میپوشم، اوناروEnchant می‌کنم :دی.

Bonus damage من 3459% هست،کلا باید ۲ ماه خودتو وقف این کار بکنی‌ :دی

بعدن به ما گیر بده که چیت زدی استادم شمایی 8 میلیون دمیج خسته نباشی لابد داری با گرگا دعوا میکنی:dشما که چیت میزنی فکر میکردم تو این تاپیک یکی باشه که چیت نزنه اونم شما ولی نه همه با طعمه چیت:d
توجه مینمویی؟>:)

یک جا میری یک یارو ریش داره لباس سیاه داره بعد بهت میگه ثابت کن دراگون برنی و بعد با فورس ثابت میکنی و..... اون مرحله را رد کردم تو مرحله بعدیش گیر کردم میرم یک جا همه اونجا جادوگرن بعد تا پامو میذارم همه حمله میکنم 2 یا3 ثانیه بعد فااااااااااااااااااتحه:d نفهمیدی کدوم مرحله را میگم عکس بگیرم:confused:

SOS کمک کنید یا عکس بذارم دقیق بفهمید:confused:

SOS کمک کنید یا عکس بذارم دقیق بفهمید:confused:

اگه اونجا هستی که میبرتت به حیاط خلوت که بهت طیا لعرزر یاد بعد یه شوت هست که مثل خر میدویی باید بری بین ستون ها وایسی بعد که در رو باز کرد شوت بزنی تا بری اونور دروازه...

---------- نوشته در 09:27 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 09:23 PM ارسال شده بود ----------

نامردا اصلا" سوال های منو نمیخونید بابا این یارو روح گولوس میگه برو دنبال prance فلان بعد هیچ فلشی نیست چه کنم

با کی‌؟:دی
در هر حال واسه ازدواج باید برین به تو شهر Riften Temple of mara ، بعدا با یکی‌ از Priest حرف بزنین یک عدد Amulet of mara بخرین، بندازین گردن، بعدا با کسی‌ که میخواهین ازدواج کنین حرف بزنین.

high Elf
نژاد من Dark Elf هست، با جادو هم میانه دارم :دی
اخه چون دارک الف از اتش خوشش میاد روش اثر نداره:d

---------- نوشته در 09:27 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 09:23 PM ارسال شده بود ----------

نامردا اصلا" سوال های منو نمیخونید بابا این یارو روح گولوس میگه برو دنبال prance فلان بعد هیچ فلشی نیست چه کنم

رفیق حداقل اسم مرحله رو بگو شاید کمک از آسمون اومد.

اگه آخرین ماموریتThieves Guild هستن یه در هست اندازه دروازه، ازش برن تو.

ای بابا همین دو دقیقه پیش تموم کردم این مرحله
-----------------------------------------------------
رفیق برو جلو راهت رو اخرش میرسی به پرنس ددرا که سه تا نیرو میده هر 24 ساعت یکیش رو میتونی انتخاب کنی
یه جیز جالب برای اولین بار تونستم همه رو تو این مرحله بیصدا نفله کنم.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or