MILOOO
کاربر سایت
چرا بی مورد و بدون اینکه اطلاعات کافی داشته باشین راهنمایی می کننین. آقا جون من 360 داشتم فوق العاده کنس.ل آشغالیه. هم صدای زیادی داره هم خیلی ناز داره کال من باهاش 30 تا بازی هم نکردم خراب شد. فوق العاده از لحاظ کیفیت پایینه. الانم من ps3 دارم واقعا شاخه. از لحاظ کیفیت و از لحاظ گرافیک. در ضمن من کنسولم رو تو پر غو نگه می داشتم که بازم سه چراغه شد. در کل فرق این دو تا مثل پراید و بنز می مونه . از من بشنو ps3 بخر پشیمون می شی!
تو اسپلویلر میذارم ! امیدوارم پاک نشه ! :blushing:
میدونم اینجا جایی برای این بحث نیست ولی بعضی از دوستان باید بدونن که هر چی میگن برای همه حجت نیست و حتما همونطور نمیشه ... آقای عزیز !!
مراقبت داریم تا مراقبت !
من خودم یه 360 لانچ داشتم 2 سال تمام به راحتی باهاش بازی کردم یه بار هم آخ نگفت ! تازه یه بار که میخواستم مانیتور رو بردارم از روی میز سقوط ازاد کرد ! و فیث پلیت جلوش ترک برداشت ولی بازم بدون مشکل بود و کار میکرد ! اخر سر فقط به خاطر این فروختمش که HDMI نداشت ... و الانم که نزدیکه یک سال و خورده ای هست که یه فالکون گرفتم ؛ کاملا بدون مشکله و راحت کار میکنه ... تازه هیچ کدومش رو 12 ولت و... نکردم .
اگر واقعا درست مراقبت بشه اونطوری هم نیست که زود خراب بشه ...
ولی در کل کسی که توانایی مالیش اجازه بده باید هر دو رو داشتنه باشه چون هر کدوم بازی هایی دارند که نمیشه ازشون گذشت ...
مراقبت داریم تا مراقبت !
من خودم یه 360 لانچ داشتم 2 سال تمام به راحتی باهاش بازی کردم یه بار هم آخ نگفت ! تازه یه بار که میخواستم مانیتور رو بردارم از روی میز سقوط ازاد کرد ! و فیث پلیت جلوش ترک برداشت ولی بازم بدون مشکل بود و کار میکرد ! اخر سر فقط به خاطر این فروختمش که HDMI نداشت ... و الانم که نزدیکه یک سال و خورده ای هست که یه فالکون گرفتم ؛ کاملا بدون مشکله و راحت کار میکنه ... تازه هیچ کدومش رو 12 ولت و... نکردم .
اگر واقعا درست مراقبت بشه اونطوری هم نیست که زود خراب بشه ...
ولی در کل کسی که توانایی مالیش اجازه بده باید هر دو رو داشتنه باشه چون هر کدوم بازی هایی دارند که نمیشه ازشون گذشت ...