راهنمایی برای خرید PS3

میگم داش اشکان بازم که داری حرف بقیه رو میزنی مگه فرقی میکنه!!!! ntsc/j با pal با uc هیچ فرقی نمیکنه الکی قیمت کاذب درست کردن .برای دیسک های bd اگه یه سر به HD center توی اخبار بازیا بزنی اونجا یه لینک گذاشتم میبینی که اکثر فیلم های bd فری ریجن هستن.
من یادم نمیاد اصلا در چند وقته گذشته حرفی از ریجن در PS3 زده باشم که این بخواد دومیش باشه...

برای کسی که PS3 رو برای بازی می خره و شاید تا آخر عمر کنسولش 5 تا فیلم blu-ray هم گیرش نیاد تا توش نگاه کنه حرف شما کاملا درسته و این ریجن ها هیچ فرقی ندارن ولی برای کسی که PS3 رو فقط برای فیلم دیدن می خواد و شاید تا آخر عمر کنسول 20 تا بازی هم روش نکنه خیلی مهمه که ریجنش جایی باشه که می تونه فیلماشو تهیه کنه!

من یادم نمیاد اصلا در چند وقته گذشته حرفی از ریجن در PS3 زده باشم که این بخواد دومیش باشه...

برای کسی که PS3 رو برای بازی می خره و شاید تا آخر عمر کنسولش 5 تا فیلم blu-ray هم گیرش نیاد تا توش نگاه کنه حرف شما کاملا درسته و این ریجن ها هیچ فرقی ندارن ولی برای کسی که PS3 رو فقط برای فیلم دیدن می خواد و شاید تا آخر عمر کنسول 20 تا بازی هم روش نکنه خیلی مهمه که ریجنش جایی باشه که می تونه فیلماشو تهیه کنه!

اشکان جان منم که ]چند روزه ps3 خریدم خیلی دنبال پال بودم چون از آلمان میشد فیلم واسم بفرستن ،ولی اکثرا نداشتن و یکی دو جا هم که داشتن تا میفهمیدن دنبال پال میگردی راحت 20 تا 30 تومن میخواستن بکنن تو پاچت . منم که زیر بار حرف زور نمیرم واسه همین هم j گرفتم از توپخونه430 که 40 تومن از پال ارزونتر نشست .در ضمن کنسولای جدید اکثرا ساخت ژاپنن که متاسفانه ریجن پال نیستن (نباید هم باشن) . بیش از 99% کنسولای بازار j هستن .

قابل توجه دوستانی که ps3 رو برای فیلم دیدن میخوان یه سر به این لینک بیزنن بیبینن که فیلمایی که از طرف خود کمپانی تولید کنننده وارد بازار میشن بیش از 70 درصدشون region free هستن البته میل خودتونه کسی که میخواد پول بیشتر بده اشکال نداره .
http://bluray.liesinc.net/index.php?region=a

قابل توجه دوستانی که ps3 رو برای فیلم دیدن میخوان یه سر به این لینک بیزنن بیبینن که فیلمایی که از طرف خود کمپانی تولید کنننده وارد بازار میشن بیش از 70 درصدشون region free هستن البته میل خودتونه کسی که میخواد پول بیشتر بده اشکال نداره .
http://bluray.liesinc.net/index.php?region=a
من وقتی فیلمی در حال حاضر دستمه که ریجنش مال اروپا هست و ریجن فری هم نیست بنابراین اصلا برام اهمیتی نداره که 99% فیلم ها ریجن فری هستن یا نیستن.;)
من همین الان فیلم های blu-ray دستمه، قرار نیست به امید این بشینم که اگر یه روزی blu-ray بیاد دستم pal باشه!

توپخونه ، اون پاساژی که فتحی توشه (اسمشو یادم رفته) وارد که میشی سمت راست مغازه 2دوم یا سوم . البته گفت 440 ولی بهش 430 دادم . کاملا هم مطمئنه .

پاساژ لباف، اسم مغازش هم فکر کنم کیان باشه.

برای فیلم هم بهترین ریجن PAL هست. من خودم فیلمهای DVD (offset) رو که تست کردم، هیچ کدوم Free نبود. همرو میگفت PAL هست و دستگاه من هم که UC... :دی ( ریجن برتر :دی )

به سلامتی امروز همراه پسر عمه م رفتیم و از توپخونه یه ps3 خریدیم براش به قیمت 445 تومن ... همراه با یه wining 2008 که اونم شد 58 تومن ...
نمی دونم گرون داد یا نه ... با این حال جایی هم بود که می داد 440 ولی ترجیحا از این یکی خریدیم که تقریبا اهل فن بود .
...
فقط نمی دونم چرا این فروشنده ها خریدار رو با توضیحات الکی می پیچونن .

من تو همه فیلمهای Blu-Ray که دیدم ، فقط اونهایی Region Free بودن که مال Sony Picture بودن و بقیه هیچ کدوم Region Free نبودن !
سونی غالبا ریژن فری هست ولی 99 درصد عنوانهای وارنر ریژن فری هستند . در ضمن فاکس هم غالبا ریژن لاکد هست !
شما اصلا پشت عنوانهای جدید وارنر آرم ریژن نمی بینی !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or